- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голяма ли е възможността?
davam napravo na v1prosa s moq priqtel dosta redovno si pravim sex i se slu4i na 5-6 p1ti kogato adski mn ni se e iskalo da nqmame prezervativi i go pravihme bez i toi ne e sv1r6val v men daje dov1r6va6e s r1ka ta prez tezi nqkolko p1ti golqma li e veroqtnostta da sam zabremenqla plSs kajete mi 6toto super mn sam se panirala ? i bez ebavki molq ;(
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
shtom ne e svarshval v teb veroqtnostta da si bremenna e nishtojnaa.... ako vse pak se pritesnqvash tolkova mn si vzemi edin test za bremennost... i edin savet gledai za da ne se nalaga dr pat da pishesh takiva temi da polzvate prezervativi ... vse pak edno udovolstvie ne mislq che e po vajno ot badeshteto na dvama vi
Ето на това казвам детинска работа! (не го приемай лично)
Естествено, че има вероятност да е станал фал, при условие, че не сте се пазили. В проценти не мога да кажа колко, не е възможно. А и ако толкова не можете да се сдържите върви на гинеколог да ти изпише едни противозачатъчни и няма да се налага да мислиш за презерватив има ли , няма ли.
Няма голяма възоможност да е станало нещо, но имай предвид, че мъжете отделят капчици семенна течност преди да еякулират изцяло... Да се надяваме, че не е станало гаф и следващия път внимавай![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
nese panikoisvai mislq 4e ne e stanalo ni6to!no sladva6tiq pat se pazete,za6toto tva ne e 6ega rabota!vs xubavo ti jelaq i spokooo![]()
obi4am moeto milo
Не е бременна! Споко! Но се пазете!![]()
Ти пък откъде си сигурна ?Първоначално написано от Summer_Girl_6
Понякога даже преди еякулацията се отделят сперматозоиди, от които е напълно вероятно да се забременее![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Ето такива умници като теб и онази по-горе, дето говорят пълни глупости, карат тарикати като авторката да правят такива необмислени грешки! Ти знаеш ли колко малко трябва да влезне, за да стане бебе и че дори голями мъже не успяват често да предценят кога да го изкарат, пък това най-много 16-17 годишно момче да знае кога? Шанса изобщо не е нищожен и като не знаеш не говори глупости ...Първоначално написано от swords1010
До авторката: Ако не си поне на 18 и ако случайно стане гаф не можеш да гледаш дете, то по-добре не прави такаШанса да си бременна не е малък за жалост. Дано нищо ти няма. Успех!
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
незнам за това дали е голям или малък шанса, но е напълно възможно
като ти се иска без презерватив - има противозачатъчни на хапчета, дори регулират менструацията, това да рискуваш така е.. тъпо
Първоначално написано от UL
А това на теб какво ти говори ?!? Хората с години опитват да имат бебе а ти от някаква преякулационна течност ли мислиш, че ще стане, ей така ?!? Не е толкова лесно, за да настъпи бременност е нужна ЕЯКУЛАЦИЯ (при която семенната течност се впръсква), защото на шийката на матката има естествени вещества, действащи като спермициди! Само не ми казвайте, че от един сперматозоид може да се забраменее, защото не е така! За да настъпи оплождане, са нужни много сперматозоиди, които атакуват яйцеклетката, с което я предразполагат да приеме един от тях!Първоначално написано от dada
Ахахахахах лапееее... нищо не си чел явно по биология... 8-ми клас нямаш ли поне ?Първоначално написано от swords1010
Има хора, които много искат и нямат дете... но има и хора, които въобще не искат и въпреки тва имат... тва са законите на мърфи...
Иначе както обясних преди малко... семенна течност се отделя несъзнателно и преди еякулацията... така че прочети първо малко наляво-надясно и тогава пиши сензационните си разбирачески мнение![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Ама аз защо мислиш, цитирах момичето? Мислиш ли, че това всичкото не го знам ?!?!?!? Тази течност не се нарича семенна, а предяекулационна течност (защо си мисля че го споменах, но нищо ще повторя!), отделя се с цел смазочна течност, съдържа малко на брой сперматозоиди, но достатъчно да оплодят яйцеклетката! Въпреки това, шансът да настъпи бременност от нея, е много малък! Нужна е еякулация (няма да повтарям защо!).Първоначално написано от Garmy
Както ти спомена пак има шанс от забременяване..., което означава, че еякулациата не е съвсем задължителна... ссе там...Първоначално написано от swords1010
Не мога да разбера какво ви пречи да си вземете презервативи, аз винаги имам в мен. Може да е 1, но все пак ...Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Имало е!Първоначално написано от sentient_
![]()
![]()
И аз обяснявам, че не става ей така ама...! Има хора, които с години използват метода, на изваждането преди края, ама бременност няма! Също така има и такива, които с години се празнят в приятелките си (с цел забременяване) и пак не могат да имат дете!
Охооо, едно време имашеПървоначално написано от swords1010
![]()
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Ама ти май наистина не четеш! Шанс има, но е нищожен, да не говорим, колко от сперматозоидите (съдържащи се в предеякулационната течност, които наистина не са много), умират много скоро, част от другите също умират по пътя! Е, какво остана? Редки са случаите на такава бременност, но ги има (доволен?)Първоначално написано от Garmy
Мне... ся няма закво да се зафана, че да се заяда.... трява си търса друга тема![]()
И все пак и двамата сте прави ..Първоначално написано от swords1010
Мда... даже и на мен ми се случваПървоначално написано от N.C.L
![]()
Ненужна информация, are we ?Първоначално написано от Garmy
Чи кък ^^
И 1 сперматозоид може да оплоди клетката! Пълни глупости говориш! Не е нужна "Еякулация", не знаеш колко много такива случаи има!Първоначално написано от swords1010
Дори аз съм роден така, майка ми и баща ми се били само гаджета![]()
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!