.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от UL
    И 1 сперматозоид може да оплоди клетката! Пълни глупости говориш! Не е нужна "Еякулация", не знаеш колко много такива случаи има!

Дори аз съм роден така, майка ми и баща ми се били само гаджета
    Ако един сперматозоид стигаше, форумът ни щеше да се казва БГ-МАМА (krem4eto го беше казала )!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мм и аз ся съм в подобна ситуация...преди също ми се е случвало и всеки път много се панирах ,но накрая нямаше проблем.
    Стискам палци и с теб всичко да е окей (че и с мен )) ) ,защото зная какво ти е да се притесняваш за такива неща

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от UL
    И 1 сперматозоид може да оплоди клетката! Пълни глупости говориш! Не е нужна "Еякулация", не знаеш колко много такива случаи има!

Дори аз съм роден така, майка ми и баща ми се били само гаджета
    Ако един сперматозоид стигаше, форумът ни щеше да се казва БГ-МАМА (krem4eto го беше казала )!
    Аха, аз бях. Много се шашкат-1 опложда, ама другите помагат. Спремата е нужна, но трябва и яйцеклетка в овулация и церквиална слуз. А на всичкото отгоре 1 от 5 оплождания водят до бременност.....Даже според изследвания една жена можела да забремнее само в конкретен месец. Де да знам, ама повечето ми познати, които имат братя или сестри са със супер близки рожденни дати-н повече от 1-2 месеца. дали е само съвпадение? Двете със сестра ми сме заченти все в началото на септември.

Re: Голяма ли е възможността?

Цитирай Първоначално написано от dada
    davam napravo na v1prosa s moq priqtel dosta redovno si pravim sex i se slu4i na 5-6 p1ti kogato adski mn ni se e iskalo da nqmame prezervativi i go pravihme bez i toi ne e sv1r6val v men daje dov1r6va6e s r1ka ta prez tezi nqkolko p1ti golqma li e veroqtnostta da sam zabremenqla plSs kajete mi 6toto super mn sam se panirala ? i bez ebavki molq ;(

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    krem4et0
    А аз като правя секс без презерватив от 5години секи път ли да се притеснявам

spored men nqma star6no,edna priqtelka ot blizo 2 godini vodi aktiven polov jivot i nito vednaj ne e polvala prtezarvativ i vse o6te ne e zabremenqla....tai 4e spoko...veroqtnosta e mnogo malka,po4ti ni6tojna....ima xora koito s eopitvat da imat deca i im trqbvat nqkolko meseca da se polu4i,ta samnqvam se pri teb da e stanalo ot nqkakva si savsem minimalna predeqkulacionna te4nost
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

DA VUZMOZNO E DA ZABREMSNEE6...A NA VSI4KOTO OTGORE NE STE PRAVILI PULNOCENEN SEX.TOI NE E SVUR6TIL V TEB A LUSKAIKI BASTUNA...GOLQMA GLUPOST

аз ше седна да пребря в колко теми пише:"има ли възможност да съм бременна?" Ами мислете като го правите бе хора не след тфа..Ми мноу ясно че като е без презерватив има опасност.Имат си някфа течност,която също съсдържа сперма.... Мислете преди тфа бе !

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от she_is_the_only_one
    Test,lekar ili chakai i she razberesh sled 9 meseca...
    Chuda se ,kak nie moje da znaem dali ti si bremenna da ne sme vi svetili basi kfi sa tiq vuprosi ,ima adski negramotni hora v tva otnoshenie....
    Естествено, че може да се прецени, дали е бременна, нужно ли е да си там за да кажеш дали има възможност да е станало нещо ?!? Не е 100% сигурно, но може да се прецени!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Бременна си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си