- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голяма ли е възможността?
Мм и аз ся съм в подобна ситуация...преди също ми се е случвало и всеки път много се панирах ,но накрая нямаше проблем.
Стискам палци и с теб всичко да е окей (че и с мен)) ) ,защото зная какво ти е да се притесняваш за такива неща
![]()
Аха, аз бях. Много се шашкат-1 опложда, ама другите помагат. Спремата е нужна, но трябва и яйцеклетка в овулация и церквиална слуз. А на всичкото отгоре 1 от 5 оплождания водят до бременност.....Даже според изследвания една жена можела да забремнее само в конкретен месец. Де да знам, ама повечето ми познати, които имат братя или сестри са със супер близки рожденни дати-н повече от 1-2 месеца. дали е само съвпадение? Двете със сестра ми сме заченти все в началото на септември.Първоначално написано от swords1010
spored men nqma star6no,edna priqtelka ot blizo 2 godini vodi aktiven polov jivot i nito vednaj ne e polvala prtezarvativ i vse o6te ne e zabremenqla....tai 4e spoko...veroqtnosta e mnogo malka,po4ti ni6tojna....ima xora koito s eopitvat da imat deca i im trqbvat nqkolko meseca da se polu4i,ta samnqvam se pri teb da e stanalo ot nqkakva si savsem minimalna predeqkulacionna te4nost
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
DA VUZMOZNO E DA ZABREMSNEE6...A NA VSI4KOTO OTGORE NE STE PRAVILI PULNOCENEN SEX.TOI NE E SVUR6TIL V TEB A LUSKAIKI BASTUNA...GOLQMA GLUPOST![]()
аз ше седна да пребря в колко теми пише:"има ли възможност да съм бременна?" Ами мислете като го правите бе хора не след тфа..Ми мноу ясно че като е без презерватив има опасност.Имат си някфа течност,която също съсдържа сперма....Мислете преди тфа бе !
Бременна си.