- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи гърди - проблем
Ами не знам как да го кажа![]()
![]()
Имам големи гърди и това е проблем за мен,защото например онзи ден бях по блузка с къс ръкав и с не много дълбоко деколте и всички момчета ме гледаха и на мен ми беше много странно.Вчера бях с блузка пък с по-дълбоко деколте и играх баскет с момчетата и тогава беше най-гадно,защото всички ми гледаха циците.Какво да правя,защото ме е срам,а дори и със блуза без деколте изглеждат големи.Май са по-големи отколкото трябва.Гръдната ми обиколка е 95,а съм слабичка.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
...
Гордей се с тях...с едни гърди напред си! Радвай се че щом си слабичка, гърдите ти са големи, няма да ти е хубаво обратното![]()
heheheheeeeee da ti imam problema vmesto da se sramuva6 go izpolzvai kato tvoi plusss
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Абе вие се бъзикате, обаче не знаете какво е. Това наистина е проблем и аз те разбирам, защото гоимам същия. Ужасно е да те гледат само там, а да ти кажат на улицата " бахти кви големи цици имаш" си е направо...нямам думи. А и мъжете често не възприемат сериозно такива момичета, като си мислят, че щеом имат големи, значи са леки, или нещо подобно. Разбирам те и ти съчувствам...
поправка - не мъжете, а моменцатаПървоначално написано от lLady_MooN_RaiN
момченцето е специфично състояние на духа, докато тялото може да е на 40+ години
![]()
PROSTO NE TRQBVA DA TI PUKA.TI NE SI VONIVNA 4E IMA6 GOLEMI GURDI.KATO GI IMA6 PRIEMAI GI ZA POLOZITELNO KA4ESTVO![]()
Ти ме разбиваш!Първоначално написано от quench
![]()
Това си е изцяло вярно!!!![]()
mila xi4 da ne ti dreme i az sam s golem biust i zn kakvo e da te gledat samo tam i da ne zabelqzvat sa6nostta ti!!!no v kraina smetka vdigni glava i da ne ti dreme!!!!trqbva da se gordeem 4e sme esetstveno nadareni!!!vs hubavo ti jelaq :P
obi4am moeto milo
Не се притеснявай от това. Повечето момичета ти завиждат за тялото сигурно (слаба, а с хубав бюст). Даже си късметлийка. Точно обратното, това е един + за теб. Е, да неприятно е да ти подвикват или да те зяпат постоянно, и на мен ми се случва, но просто не обръщай внимание, мисли за добрите страни![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Като по-малка винаги съм го имала този 'проблем'.
Прекалено са ми големи гърдите,ше му се не знае,ама...случва се.хаах.Сега не ми е проблем,ни най-малко даже: )Дали защото съм свикнала,или хората около мен са достатъчно 'зрели' да осъзнаят ,че не е мн етично да зяпат непрекъснато там...Ама като се замисля,хората какво ли не правят за големи гърди,ти сега ще се сдухваш
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
![]()
![]()
И аз го имам и смея да ко нарека проблем...не искам да ме възприемат като чифт цици
Ама така става
Ама и вече много-много не ми пука и който ми се отваря-го затапвам..аре ве....
![]()
Покажи да ги видим като са толкова големи![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
и кво, като те гледат?
при мен пък учителя ми по английски си разказваше урока на Тях
мда - на гърдите ми
и аз се шегувках с него и ходех с по-големи деколтета
всичко това адски много ме забавляваше![]()
Собственост на Canis_Dirus
Понякога ме хваща яд, че не съм лесбийкаПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Не зная какво й е на авторката. Имам средни по размер, нормални гърди и не мога да влезна в положението й, но независимо дали са малки или големи - ”мъжете” винаги си намират причина да ти свирнат. Откак се научих да плаша свиркащите ми чичковци, че ще ги съдя за педофилия и сексуален тормоз (Все пак на дупето ми до края на ноември все още ще пише ”Прокурор”) ... Настана тишина около мен![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ето това потвържава теорията на milena_pld, че се потдържат трудно.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
И 95 не е много имам приателка, която е доста над това МУАААААХахах \/
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Трява да я питаш тя как ги поддържа![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Става дума за Вееееееситу \Първоначално написано от Garmy
/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Знам бе...то таквоз нещо не се забравяПървоначално написано от N.C.L
Такива неща тоест ^^
Диня до Диня, що е то ?Първоначално написано от Garmy
2-те възглавници на Вееееситооо
Не, уе гръдната и обиколкаПървоначално написано от Garmy
![]()
95 см лиХмм доста...ама кво ти пука по добре големи отколкото никакви
![]()
ei tfa sa nari4a otgovorПървоначално написано от viki_nt
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
bahti 4ydoto kvo tolkova kato ti sa golemi cicite oleeeeeeeeeeeeee ymriah az bih se vaspolzval ti se oplakvas
_______________________________--
http://punkd.info/vote.php?id=414
vis tozi sait