.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Големи гърди - проблем

Ами не знам как да го кажа Имам големи гърди и това е проблем за мен,защото например онзи ден бях по блузка с къс ръкав и с не много дълбоко деколте и всички момчета ме гледаха и на мен ми беше много странно.Вчера бях с блузка пък с по-дълбоко деколте и играх баскет с момчетата и тогава беше най-гадно,защото всички ми гледаха циците.Какво да правя,защото ме е срам,а дори и със блуза без деколте изглеждат големи.Май са по-големи отколкото трябва.Гръдната ми обиколка е 95,а съм слабичка.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    ...

Гордей се с тях...с едни гърди напред си! Радвай се че щом си слабичка, гърдите ти са големи, няма да ти е хубаво обратното

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    heheheheeeeee da ti imam problema vmesto da se sramuva6 go izpolzvai kato tvoi plusss
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Абе вие се бъзикате, обаче не знаете какво е. Това наистина е проблем и аз те разбирам, защото гоимам същия. Ужасно е да те гледат само там, а да ти кажат на улицата " бахти кви големи цици имаш" си е направо...нямам думи. А и мъжете често не възприемат сериозно такива момичета, като си мислят, че щеом имат големи, значи са леки, или нещо подобно. Разбирам те и ти съчувствам...

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Абе вие се бъзикате, обаче не знаете какво е. Това наистина е проблем и аз те разбирам, защото гоимам същия. Ужасно е да те гледат само там, а да ти кажат на улицата " бахти кви големи цици имаш" си е направо...нямам думи. А и мъжете често не възприемат сериозно такива момичета, като си мислят, че щеом имат големи, значи са леки, или нещо подобно. Разбирам те и ти съчувствам...
    поправка - не мъжете, а моменцата

момченцето е специфично състояние на духа, докато тялото може да е на 40+ години

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

PROSTO NE TRQBVA DA TI PUKA.TI NE SI VONIVNA 4E IMA6 GOLEMI GURDI.KATO GI IMA6 PRIEMAI GI ZA POLOZITELNO KA4ESTVO

Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    поправка - не мъжете, а моменцата

момченцето е специфично състояние на духа, докато тялото може да е на 40+ години

Ти ме разбиваш!
    Това си е изцяло вярно!!!

mila xi4 da ne ti dreme i az sam s golem biust i zn kakvo e da te gledat samo tam i da ne zabelqzvat sa6nostta ti!!!no v kraina smetka vdigni glava i da ne ti dreme!!!!trqbva da se gordeem 4e sme esetstveno nadareni!!!vs hubavo ti jelaq :P
    obi4am moeto milo

Не се притеснявай от това. Повечето момичета ти завиждат за тялото сигурно (слаба, а с хубав бюст). Даже си късметлийка. Точно обратното, това е един + за теб. Е, да неприятно е да ти подвикват или да те зяпат постоянно, и на мен ми се случва, но просто не обръщай внимание, мисли за добрите страни
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Като по-малка винаги съм го имала този 'проблем'.
    Прекалено са ми големи гърдите,ше му се не знае,ама...случва се.хаах.Сега не ми е проблем,ни най-малко даже: )Дали защото съм свикнала,или хората около мен са достатъчно 'зрели' да осъзнаят ,че не е мн етично да зяпат непрекъснато там... Ама като се замисля,хората какво ли не правят за големи гърди,ти сега ще се сдухваш
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

И аз го имам и смея да ко нарека проблем...не искам да ме възприемат като чифт цици Ама така става Ама и вече много-много не ми пука и който ми се отваря-го затапвам..аре ве....

Град
    Асеновград, България
    Не се притеснявай, просто не обръщай внимание! Та това не е чак такъв проблем! А ако си с момчета (познати), които не спират да те гледат там, можеш да им кажеш да спрат!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Покажи да ги видим като са толкова големи
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    и кво, като те гледат?

при мен пък учителя ми по английски си разказваше урока на Тях
    мда - на гърдите ми
    и аз се шегувках с него и ходех с по-големи деколтета
    всичко това адски много ме забавляваше
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    и кво, като те гледат?

при мен пък учителя ми по английски си разказваше урока на Тях
    мда - на гърдите ми
    и аз се шегувках с него и ходех с по-големи деколтета
    всичко това адски много ме забавляваше
    Понякога ме хваща яд, че не съм лесбийка

Не зная какво й е на авторката. Имам средни по размер, нормални гърди и не мога да влезна в положението й, но независимо дали са малки или големи - ”мъжете” винаги си намират причина да ти свирнат. Откак се научих да плаша свиркащите ми чичковци, че ще ги съдя за педофилия и сексуален тормоз (Все пак на дупето ми до края на ноември все още ще пише ”Прокурор”) ... Настана тишина около мен

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Re: Проблем!!

Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    Ами не знам как да го кажа Имам големи гърди и това е проблем за мен,защото например онзи ден бях по блузка с къс ръкав и с не много дълбоко деколте и всички момчета ме гледаха и на мен ми беше много странно.Вчера бях с блузка пък с по-дълбоко деколте и играх баскет с момчетата и тогава беше най-гадно,защото всички ми гледаха циците.Какво да правя,защото ме е срам,а дори и със блуза без деколте изглеждат големи.Май са по-големи отколкото трябва.Гръдната ми обиколка е 95,а съм слабичка.
    Ето това потвържава теорията на milena_pld, че се потдържат трудно.

И 95 не е много имам приателка, която е доста над това МУАААААХахах \/
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Трява да я питаш тя как ги поддържа
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Garmy
    Става дума за Вееееееситу \/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Цитирай Първоначално написано от N.C.L
    Знам бе...то таквоз нещо не се забравя Такива неща тоест ^^

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от N.C.L
    Знам бе...то таквоз нещо не се забравя Такива неща тоест ^^
    Диня до Диня, що е то ?

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    2-те възглавници на Вееееситооо

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    2-те възглавници на Вееееситооо
    Не, уе гръдната и обиколка

95 см ли Хмм доста...ама кво ти пука по добре големи отколкото никакви

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от viki_nt
    PROSTO NE TRQBVA DA TI PUKA.TI NE SI VONIVNA 4E IMA6 GOLEMI GURDI.KATO GI IMA6 PRIEMAI GI ZA POLOZITELNO KA4ESTVO
    ei tfa sa nari4a otgovor
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

bahti 4ydoto kvo tolkova kato ti sa golemi cicite oleeeeeeeeeeeeee ymriah az bih se vaspolzval ti se oplakvas

_______________________________--
    http://punkd.info/vote.php?id=414
    vis tozi sait

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си