- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За любовта
Здравейте!Моята тема няма да ви развълнува,ще ви се стори смешно,но е факт че за мен липсата на любов поражда голяма тъга! Бихте ли ми изридили според вас какви са причините едно момиче да не може да се влюби и в нея никой да не се влюбва! Благодаря! Моля да ми помогнете да се променя така че да бъда по-забележима,интересна,привл екателна!Благодаря ви и успехи във всичко!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ha iska6 nqkoi da se vlubi v teb mi aide slagai edna k1sa pola ton grim k1s potnik i iz4ezvai nav1n
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ae sa seriozno ako iska6 nqkoi da se vlubi v teb PROSTO B1DI SEBE SI ne e 4ak tolkoz trydno 6te se poqvi nqkoi rano ili k1sno
i pri men be6e taka haresvax mn mom4eta i 4ak sled kato tr1gnax s moq te vxeha da mi se obqsnqvat v lubov ama sega sme si fr de
Влюбването е сложно нещо. Много хора си мислят:"нали съм хубав/а и характера ми не е лош, защо никой не се влюбва в мен?" Просто не става така. Понякога можеш да видиш един човек, страхотен, хубав и умен, мил, добър....но няма ли химия....привличане...искра межд двама ви любовта не може да се запали.
+1
Искаш причини...ето ти една може да си лесбийка...иначе това че досега не си се влюбила не значи че никога няма да се случи?!?
П.п: Годинки?
Em pove4e ot 15 ne e![]()
С времето любовта ще дойде.Не може просто ей така да щракнеш с пръсти и да се появи момче, което да е лудо влюбено в теб.
За всеки влак си има пътници, това мога да кажа. Когато му дойде времето, ще стане. Всъщност и на мен ми е чудно, на колко си, за да се жалваш, че няма кой да се влюби в теб и че няма в кого да се влюбиш?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1Първоначално написано от koalka
Животът е адът описан в Библията!