Цитирай Първоначално написано от jim_beam
Цитирай Първоначално написано от morska_zvezda
Аз съм на 13 години, висока съм 1,65 и тежа 59 килограма. Това не е ли много за ръста и годините ми според вас и смятате ли, че ще порасна още на височина?
Също така ме интересуват упражнения за стягане на корема и краката, но намерих много добри в тази тема: Упражнения - Тези са за краката.
Тема: Упражнения за отслабване- Тук също открих добри съвети, но няма да откажа и още. Имам нужда упражненията да бъдат подходящи за изпълнение в домашни условия и най-вече ви моля да ми отговрите на първия въпрос.

P.S.Опитах се да има дам линковете на тия теми, но ми се появи съобщение, че нерегистрирани потребители не могат да пускат линкове, някой има ли идея защо така? И също как се пише послепис със съкращения на български?
mi az kato bah 1.65 bqh 45 kg taka4e 59 kg mi se truvat mn ama naistina mnooogo.....
ne bih ti prepora4ala da mine6 na dieta za6toto sega organizma ti se razviva i ima6 nujda ot mn ne6ta no trqbva da pravi6 ujasno mnogo uprajneniq........
Това , че ти си тежала толкова не значи , че всички , които са високи 165 см трябва да тежат 46 кг. Теглото на момичето си е съвсем нормално !