- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Добре ли съм?
Висока съм 1.65 и тежа 49 кг, аз искам да отслабна-защото наистина е необходимо, но не чрез гладуване до припадък, посредством здравословно хранене и спорт.Съшото те съветвам да направиш и ти-яж полезни храни и прави упражнения.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами,това е спорен въпрос,но може би е хубаво да поотслабнеш малко,незнам примерно до 54-55кг.Иначе аз и свалям и качвам,в момента съм 49 кг() и ми се ще да стигна до 47,но е лято ходя на басейн 3-4 пъти седмично с приятели и там изразходвам калорийки.Може би и ти трябва да опиташ,това или пък нещо друго-да бягаш,караш колело и пр.,съчетай полезното с приятното.И се откажи от висикокалоричните храни.
П.П.dark_sw моля те махни тази анорексичка от профила си,супер грозно е.Какво си мислиш,че постигаш?Няма да откажеш никой да отслабва с няколко плашещи картинки,а и понякога има нужда човек да се вземе в ръце.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Немога да преценя с точност дали си си добре или не,но няма да е лошо тъй като сме лято сега да спортуваш например да караш колело да тичаш да ходиш на басейн и да ограничиш сладкото,хляба,газираното. аблягай на салатките лято е пийй повечко вода и плодовеУспех
![]()
Суетата.Моят любим грях.
abe dobre si be spokopuk i nqkoi ot po gornite mneniq kaza stifga s tiq anoreksici e prav/a e
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
хаха...4е аз скоро правя 17....1,70 съм и съм 49 кг....
смъкни 2-3 кг... нз ..я дай снимка .. ; )
Нарцисизъм.
Снимката ли Ви създава проблем?
mnogo e spored men az sum 1.74 i kato bqh 60 mi izglejda6e mnogo .... trqbva da si 50 kila
стига сте комлексирали момичето уее хич не си дебела ся организма ти се развива имаш нужда от всичко и от сладко, и от тестено,и от плодове... разбирам на тея години да е 75-80кг да но неините кг не са над ръста й мн си добре стига с тази кльощинаааа
Haide da razdelim sveta mejdu teb i men:Slanceto za teb,lunata za men,zemqta za teb,zvezdite za men ili PAK vsichko za teb a ti samo za men...
Ей , като кажете "ТРЯБВА" и вече ми се повръща !Първоначално написано от www
poznavam edno momi4e koeto e po4ti na 12 ,visoka e 172 i teji 63 kg i ne izglejda 4ak tolkova p1lna taka 4e ne mislq ot kakvo ima da se pritesnqva6![]()
ами не мисля,че си дебела.
Ако желаеш лесно можеш да свалиш някой -друг килограм...успех
За теб е най-добре да започнеш с кардио тренировка . Това включва бягане , каране на колело , клякания , изкачване на стълби , бързо ходене , полу-клякане . Има различни видове спорт избери си кой най ти допада . Изтегли си клипчета - има адски много аеробика .
На мен лично ми допада тае -бо , стрип-аеробиката , фитнеса и йогата![]()
Еее не ни карай сега да ровим из нета супер грозна картинка е.Айде виж снимката в тази статийка и разбери,че не ни е приятно да ти гледаме грозния подпис!Отвратително!Ако мога да попитам,с каква цел е?Първоначално написано от dark_sw
П.П.Сори,че спамя,но супер много ме дразни тая снимка.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
а бе душо екстра си си!а бе виа хора не моа да ви разбра кво му харесвате на едно момиче със стърчащи кокали???????я се стегнете малко секи сам решавам как да изглежда.........![]()
![]()
![]()
![]()
Причината е,че съветчетата на подобните Вам знайни и незнайни пишман диетолози са научно необосновани.
Изглежда Вие ясно/може би в несъответствие с представите Ви/си противоречите.
Давате съвети на петдесет-килограмови дами да "свалят",дразните се от снимката на г-цата с лоша обща охраненост и Ваш пример за "дебел" е младеж с телесна маса от впечатляващите петстотин мерни единици в степен "кило".
Може да опитаме с твоя снимка?Първоначално написано от dark_sw
mislq,4e si dobre,6om si visoka 1.65 sigyrno o6e po-visoka 6e stane6
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
A ti haresva6 li se ???????
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от Pliok0019
oффффф.![]()
Продължавайте си френските диети и на 20 ше сте анорексички... congratulations!![]()
![]()
Ако почнеш на тази възраст диета .. ( в пубертета ) забавяш растежа си и най-вероятно по-висока от т'ва няма да станеш ..
не мога да преценя .. просто защото не разбирам .. спокойно имаш време да мислиш за тези работи .. иначе все пак ако ти помогне аз съм 172 и тежа 2-3 кг по-малко от теб .. по-голяма съм .. не съм нито "клечка" , нито пълна ..
абе к'во ти пука .. "дъвчи си дъвката .. прави балончетаа и за друго не мислиииляллял"
edit: и все пак решението е .. ПЛУване !!
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
Ако смяташ, че трябва да отслабнеш, започни да спортуваш, но в никакъв случай не почвай диети. Като бях на 12 тренирах лека атлетика и си нямаш напредстава по колко ядях, а си бях кльощава, не анорексичка. В момента организма ти расте и се нуждае от енергия. Според мен спорта е най-доброто решение.![]()
ne sam kazala 4e trbva da teji to4no kolkoto men no se pak tva sa si 14 kg otgore... nz ama verno sa si mnojko... po ednata skala trbva da e 55 a po dr 45... ve4e ti si re6avaiПървоначално написано от dark_sw