- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пораженията след секс
До скоро бях девствен правих вагинален секс с момиче без презерватив а тя беше в цикъл, и от 2 дена главичката на пениса ми е зачервена и ме интересува дали е нормално или е някаква инфекция това
Без презерватив докато е в цикъл О.о пич тва е гадно...
Иначе поне може да си сигурен, че няма да забременее![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Е т'ва ме разби.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо ти няма, само може си фанал някоя ифнекция.
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
ни6то ти няма...най много да ти отрежат глави4ката на пениса![]()
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
Е... карай +- 1 глава... има си и друга... макар че сигурно не я използва толкова![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
сега към лекар ли да ходя
Може да е някаква инфекция..незнамАко искаш отиди на лекар да те види..ако толкова се притесняваш
![]()
е та начи отивам при лични лекар влизам и свалям гащите на дали към кого да се обърна и значи не е възможно да е просто зачервенял от акта
от търкането иам предвид
az li4no si mislq 4e e ot turkaneto, no ne smeq da ti kaja, 4e e ot tova 6tot ako se okaje infekciq i ne6tata se uslojnat 6te se 4ustvam vinoven, az ti predlagam da otide6 pri li4niq si lekar i da kaje6 da ti dade napravlenie za urolog
urologa 6te te vidi i 6te ti kaja sus sigurnost kvo e ti e
izruuuuuuuuutПървоначално написано от jarmun
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
мерси много hforce и всички останали
По - скоро е била, девствена ама ти си тъп галош и не знаеш какво е било ...Първоначално написано от jarmun
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Първоначално написано от N.C.L
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Заключвам тогава!Първоначално написано от jarmun