Говорихме и ми каза,че има чувства към мен....старая се с всичко което и пиша и казвам да я връщам в хубавите спомени назад.Ясно е,че се е хванала с него, за да ме забрави...когато ги видях с колата той свирна на някакъв негов приятел с колата а тя през цялото време не спря да ме гледа...ясно е че е несигурна и адски объркана...осъзнавам всичко и това,че ако не правя нищо, не се опитам да доказвам и показвам тя никога няма да се върне дори и да ме е обичала защото ще знае че съм животното което съм бил....ясно е че сега и е хубаво с него,защото каквото и да предлага той е по-хубаво от това което аз съм предлагал.
Някой ми каза да легна без да и пиша и като се събудя да видя дали е същотото...ами човек лягам си ама не мога да заспя...за 4 дни отслабнах 5 килограма,вървя сред хората и е търся да я видя като кон с капаци само нейният образ търся...по цял ден се разхождам сам за да я зърна дори за миг...Онзи ден обикалях с един приятел с мотора из тяхната махала и една нейна приятелка ми вика ти идвал ли си до нас(защото трябваше да и дам едно нещо)и аз казах не само минах..и тя ми вика ами Ние те видяхме аз бях с Тях в колата и викам тя каза ли нещо за мен,момичето ми каза "не" как да каже след като е с него...но е видях, че цялата настръхна като те видя...
Пределно ясно ми е,че има чувства....ясно е че ще е трудно да ми повярва даже много трудно...но ако седя на страна от всичко ще стана невъзможно....и за това се опитам да направя всичко възможно за да ми повярва поне малко и да получа един малък шанс да и докажа,че всичко това не е някакъв блъф...Тази вечер пак ще и пиша дали иска да прочете смс-а,хубаво е това, че иска да ги чете....Ще почакам една седмица дори две след това пак ще измисля нещо за да и покажа, че съм готов на всичко...
Съжелявам за дългите постове
Значи казвате през деня изобщо да не я тормозя за сега, само вечер да и пиша така ли?
Някой каза, че толкова много неща които твърдя звучат пресилено...отстрани сигурно звучат така...но новярваш как се чувствам в момента...ако все още мислех, че нямам чувства към нея..нямаше да я преследвам търся и всичко останало.