- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се сваля момиче ?
Абе хора я кажете ваще начини за сваляне на мадами че мойте вече нещо не действат
С нещо тежко по главата...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Сложна работа... Пробвал ли си да мяташ тухли-четворки по тях? Мога да ти гарантирам, че 100% ще ги свалиш
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
човече с тфа пробах в даскало не е много отдачен начин първо оня путка на момента ме изпорти на класната а после като че ли че не ми стигна мрънкането на класната каза и на директорката та за това бях с предупреждение за изключване за тфа кажи друг начин ?Първоначално написано от Wrathchild
Маце се сваля с тухла 4-ка или 2-литрова бира![]()
А може да пробваш и със саксия по главата.![]()
та ще ми кажете ли как да се държа пред някоя бамбина или пак да пробвам с тухлите както казваше MoOnLiGhT_ShAdOw но като почна да метам тухлите ще ги насоча към MoOnLiGhT_ShAdOw че той ми е дал съвет така да правя![]()
абе хора за тия работи :
1 - с тухла четворка
2- с паве
3- с бухалка
4- с керемида
5- с чувал гипс
6- с тухла единица (българските)
7- с кофа кереч
8- с юмрук (ама требват сухи тренировки)
8- с права лопата (между очите)
9- с бичме (25 по 25 санта)
10- с маваши (само за спецове)
11- с мотика
12- с теслЪ
за тия работи требват мангизи а аз немам в смисъл преди две седмици бех с едно момиче с което се запознах на морето и упуках всичките 500 кинта който ми бяха за китара бас китара накрая тя ми каза че не ме харесвала не съм я кефел как се държа е да найстина доста избухлив съм на моменти ама пък чак толкова каже как трябва да се държа пред една бамбина
ако те харесва е лесно, ако не е поти невъзможно![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
мисля 4е няма какво да допълня...а и има мн такива теми!
Изпревари ли са ме с тухлите...и аз тва щях да кажа
свършили са ти парите - естествено, че вече няма да те харесва...Първоначално написано от MarlBoro
Със ето това.....![]()
mom4eta ne problema v tva da si izkaram qko s nqkoq ili da q svalq problema e kak da q zadwurja naprimer ako ne jivee v sofia ako moete da mi kaeto mn 6 swum vi blagodaren![]()
twursq komunikaciq s gotini hora
S merak ......![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
не съм правил точно така аз тренирам мотокрос и съм идвал от време на време с мотора на срещи обаче има и друго аз както казах съм много избухлив и доста се бия по улиците за секви работи се збивам тфа проблем ли еПървоначално написано от Sm00th`0pEra7oR
a setix se ako predi da zamina q vwurja za nqkoq ograda 6 swum siguren 4e kat se vwurna 6 si e tam ama 6te e malko poomrqla porazljena a moje i da e napravo v morgata a v tva swustoqnie mai nqma da moje da mi pusne ezik![]()
twursq komunikaciq s gotini hora
Предпочел си тази шматка пред китарата?Първоначално написано от MarlBoro
![]()
momi4e se svalq s MERAK!
P.Pima 1000 takiva temi![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Абе хора кфо се гаврите с момче не виждате ли че има нужда от помощ пич аз лично кат се срещна с некоя пичка си се дъжа естествено но притеб кат прочетох съобщенията има кфо да се променяш.
1.Не се бий пред момичетата за глупости
2.Пази ги защитавай некой на улицата кат я хване за гъза ти я питам познаваш ли го тоя кат ти каже не ходи му нпукай канчето на оня да може да отнесеш един два удара ама поне ще си герой пред нея
3.Купи и нещо готино не е задължително да е скъпо задължително е да е готи и тя да го хареса
4.Не и показвай че я харесваш това в повечето случай отблъсква яките пички
А да и ако слушаш само един стл музика тфа го промени почни да слушаш секъв от Хеви Метъл до Чалга не е задължително и кат си сам да слушаш музиката която не ти харесва само преднея тфа го казвам само защото едн съоченик прослуша всеква музика дори кат беше сам и сега стана кат първобитните
да права си за мерака ама тук няма такива теми ако м дадеш и три линка имам да те черпя едно кафеПървоначално написано от monityY
![]()
Тфа с мавашито е идея![]()
Иначе момиче не се сваля,всъщност ние ви сваляме а вие си мислите че вие сте ни свалили.![]()
има нещо такова права си до някъдеПървоначално написано от ~*~By~Myself~*~