- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- дата на снимка
Здравейте!Имам един въпрос.Случайно някой да знае как мога да си махна датата на снимките ,след като те вече са качени на компа.Има ли някаква програма или нещо друго.Спешно е.Мерси предварително.![]()
не се сещам за такава програма!просто изрежи частта от снимката където е датата и готово!няма да загубиш нищо от нея!
![]()
не съществува такъв начин , това е все едно да снимаш някоъ с дрехи и на някоя програма като цъкнеш да излезе гол , можеш да я отвориш на photoshop и да го замацаш да сложиш същите елементи отгоре и да стане все едно няма дата , но ще отнеме много време ако е със сложен background , ако е нещо едноцветно бързо ще стане , ама иначе за да прилича на нещо ще се озориш
Проблема е че тази дата е на главата на човека и няма начин да се махне или замаца.Иначе мерси за отговорите.![]()
хаха е как на главата е нацеленаеми незнам ако се поиграе малко да се оправи , амаа като е на главата ... аз 1 път трябваше 1 лице да оправям и накрая направих човека кривоглед
![]()
как я нацеди точно на главата му!?
![]()
...снимай го пак и готово!!! :Р
бз се...еми ще се наложи да я оставиш,няма как,ако не искаш да развалиш снимката още повече!
![]()
А как точно да го направя с Photoshop?Ако може малко обяснение.Мерси предварително.![]()
що не пробваш докато снимката е още на самото устройство(зависи какво е де...) да махнеш опциите за показване на време и час на заснемане(ако има такива)Може и да стане като при мен
![]()
И как ще стане?Хайде не умувай ...Първоначално написано от BallFace
Incomplete..........
http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read&id=139
За някой умници като LGPz
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
АРЕ АЗ ЩИ ДАМ ЕДНА СНИМКА И ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ,ИСКАШ ЛИ?АМАН ОТ ИДИОТИ...Първоначално написано от Anf3tamin4o
НО естествено говориш...Проблема е че тази дата е на главата на човека и няма начин да се махне или замаца.Иначе мерси за отговорите. Smile
Incomplete..........
Интересен факт при едни това се получава при други не![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Аве дайте тая снимка да я видим къде и била датата на г*за ли на главата ...
Дайте няква снимка с дата на видно място .... айде чакам![]()
http://picssz.hit.bg/misq.JPG
Давай,тигре.
П.П. На снимката не съм аз...
Incomplete..........
Тъй това на снимката не ме интересува кой е. Обаче виж сега какво .... искам снимка от ЦИФРОВ фотоапарат със дата ,а такива смешки просто забравиПървоначално написано от LGPz
![]()
Е,такава немога да предоставя...нека авторката даде...
Incomplete..........
Авторке..... айде МЪРИ ... давай пикчаруту насам.![]()
![]()
Заключвам тогава!Първоначално написано от x3m4et0_f