.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

На колко от вас момичета гаджетата ви закъсняват постоянно

Na kolko ot vas momicheta gadjetata vi zakasnqvat postoqnno imam predvit vashite mom4eta i kakvo pravite ako zapochne da zakasnqva po4ti vseki pat

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ha to az zak1snqvam ne toi
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен Аватара на CaSsIe
    в момента нямам гадже ама попринцип не само за среща с гаджето ами изобщо често закъснявам..а на мене гаджета никога не са ми закъснявали а иначе кфо бих напраила...еми де да знам щях да му кажа че другия път ше го чакам 5 мин и ще си тръгна(пък и зависи колко време закъснява)

Супер фен
    Винаги закснявам аз.Пък и не само за среща...това е дори и с приятелки като излизам.А иначе нямам сега гадже,но излизам с едно момче и за да бъда по - сигурна,че няма да го чакам,го карам да ме взема от дома.
    Обичам те <3 !!!

Закъснявам винаги,даже за училище Ама той да ми закъснява
    Нем,нем никога няма да се случи,защото моя човек знае че съм мн мила и добричка,но когато ме ядосва мога да бъда страшно зла.

Guest
    всеки път, когато излизаме с приятеля ми го карам да ме чака .... не умишлено разбира се, но какво да направя все така се случва .....между другото аз винаги закаснявам независимо дали с гаджето ми ли излизам или с някоя приятелка ....

Ами по принцип аз съм закъсняващата в двойката ам ма най-много 2 3 минутки.. Момче не се е случвало да ми закъснява .. Пък имам една приятелкаа.. направо ужас!Няма път в който да не е закъсняла с поне 5 6 7 минути , а това адски мн ме дразни , но съм свикнала почти Като цяло не обичам да закъснявам и да закъсняват..
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Бившия ми постоянно закъсняваше с поне 10-15 минути. Аз се научих по едно време да не излизам пред вкъщи да го чакам примерно, а да си стоя вътре докато звънне на вратата. Или пък като се чакаме някъде другаде, отивах десетина минути по-късно. Случвало ми се е да се разберем да излезем в 7 примерно, аз отивам до у тях, а той е на компютъра и не се е облякъл дори. 2 пъти изобщо не дойде без да ме предупреди, доста пъти е отменял срещи... Чак се чудя как по-рано не го направих "бивщия" Нали го обичах, и не съм му мърморла никога за закъсненията.

Апфффф последната е имало случей да вися 40-50 минс да студа да я чакам ама и аз не оставам по назад някой път даже не стигам

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София
    Или закъснява с 30-40 мин или идва 30-40 мин по-рано... Виси и ме чака.. През пет минути ми звъни и пита къде съм... Тва е да си тъп..
    Таа не ми пука особено като закъснява. ако имам среща с него преди това съ с фр и винаги го изчаквам с тях.. Така че не ми е скучно.. Пък ако не дойде се намирам някой познат..
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    (: Русе :)
    Не само гаджетата общо взетоо всички момчета закъсняват .. дори като излизам с приятел пак трябва да го чакам минимум 5-10 минути
    So free

Pff chesto mi se sluchva po princip i az ne sam ot tochnite ama se draznq kato mi zakasnqva zatova i az veche otivam s 5 10 min po kasno. :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

хаха ако е някой като братовчед ми...апфф почва да се ръга много... и 2 пъти като си заминеш след като за пореден път е закъснял с 20мин... и да видиш дали сл-я път няма да е 5мин по-рано...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    kadeto iskam
    Моя е точен кат швейцарски часовник

обикновено аз закъснявам,ама не много

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами мойто беби не закъснява много, по принцип аз го правя...той мн рядко закъснява :P

Моят винаги закъснява, затова ходя у тях.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на koalka
    Ако е всеки път-определено няма да ми стане приятно и може би на третия път ще му направя забележка да се подготвя по-отрано.Иначе му се е случвало да закъснее, но почти винаги има проблем с транспорта.Или задръстване, или дълго време чака и т.н.Но така да се размотава и всеки път да закъснява-не.

ami toi mnogo rqdko se slu4va da zakusnee ama az sum ujas.. neznam kvo pravq kak si razpredelqm vremeto seki put s po 10-15 min zakusnqvam..ama toi zakusnee li..6e qde tupalki
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Имам се за изключително точен човек и винаги или съм точно на време или съ 10-15мин по-рано.Моето момче си закъснява-просто си е такъв.Рядко е на време.Е напоследък е станал по-точен.Даже веднъж беше дошъл преди мен.Не ми пречи,че закъснява.Свикнала съм да чакам.С който имам среща все е закъснял.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Моят никога не закъснява, държи адски много на точността, но аз в повечето случаи закъснявам, но се старая да не го правя заради него.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    in the middle of nowhere
    samo az li tyk sum edinstveniq kreten koito 4aka gadjeto si po 30-40 min.....toi vinagi zakusnqva! I to pone ve4e 4-5 puti idva s 30 min zakusnenie Oo

ОоОоОоО.... мен все ме чакат...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    много ясно че само жените закъсняват
    и моят случай го доказва, повечето случай приятелката ми закъснява, не аз. Така беше и с предишната, и по-предишната..

Един бивш всеки път ми закъсняваше с по 5-10 минути, а понякога даже не идваше,а саже не ми се обаждаше да ме предопреди и винаги след това вкарваше тъпите оправдания Аз тъпата му се връзвах,ама накрая ми писна и го зарязах макар че сега съжелявам,защото много си го обичкамм
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си