- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко от вас момичета гаджетата ви закъсняват постоянно
аз не закъснявам.. доста рядко се е случило да закъснея за някъде.. почти всички които познавам ценят това и гледат да не закъсняват![]()
Животът е адът описан в Библията!
закъснявал съм само няколко пъти ... и това е било защото човека скогото съм имал среща е отишъл на време, като никой път.не обичам никак да чакам. чакам точно максимум 11 мин и си заминавам, освен ако не са ме предупредили че ще закъснеят.
Моят закъснява, ама и аз закъснявам. Въпреки че аз закъснявам повече...хубавото е, че ако той закъснее 15мин, аз ще закъснея примерно 20 (или обратното) ии така не се чакаме много![]()
ami po princip i az i toi sme to4ni 6toto" jiveem" zaedno (smisul si gostyvame)i ne se nalaga da se 4akame za sre6ti.a na purvata sre6ta az zakasnqh s 45min,i vednuj se sly4i 4e trqbva6e da me zabere ot jp garata v 5 sytrinta a toi razbral 5 sledobed i az sedqh i 4akah 2,30 min dokato se setq da my se obadq da doide.:d
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Винаги аз съм закъсняващата.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
vinagi to4na v opredeleniq 4as nqma minutka dve tam sam kato po 4asovnik mnogo mrazq da mi zakasnqvat dori i s 1 minuta kato otida na sreshtata iskam toi ili tq da e tam v to4noto vreme
No matter where you go, there they are...