- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Final Fantasy
никой не можа да ми каже така че питам тук - колко точно и кои са филмите по Final Fantasy? А и редовния въпрос - някаква идея къде мога да ги намеря?
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Филмите ,мисля че са 7,ама не съм сигурна иначе може да си ги изтеглиш от тук
Има 12 игри!!! По тях е направен само ЕДИН филм - Final Fantasy 7:Advent Children, който не е продължение на някоя филмова поредица от седем филма, а е продължение на историята на хита за PlayStation Final Fantasy VII. Алтернативен завършек на приключението. Към специалното издание на ДВД-то има OVA нарече Final Fantasy: Last Order, която разказва за събитията преди Advent Children! Филмът го има в Замундата, че даже и с англ. аудио. OVA-та я имаше в старата Аренабг.
Друг е въпросът с Final Fantasy: The Spirits Within. Този филм също е 3D анимация, но няма нищо общо с поредицата игри. И него го има в Замунда.
Advent Children определено е едно приключение, което секи трябва да преживее. И ако не си играл играта, споко, след третото гледане вече ще си наясно с историята. Но The Spirits Within на мен не ми хареса. И пак повтарям - филмът, свързан с игрите, е само ЕДИН!!!
Ако имате въпроси, свързани с Advent Children, аз съм на среща! Просто драснете едно ЛС \/
If I could I would shrink myself
And sink through your skin to your blood cells
And remove whatever makes you hurt.
But I am too weak to be your cure...
ами може май да ги намериш в www.animes-be.com тряа да ги има там :P
...You are trying to take me,they are trying to make me.This is the only,give me the only thing.Tired of trying,I'm tired of lying.The only thing I understand is what I feel....
Dying_In_Your_Arms