.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Много сериозен проблем!

Искам да попитам нещо...става въпрос за приятелката ми...значи проблема е такъв...нали знаете както е дупката...и нали от нея се едно стърчат едни "месца"...и на нея от долната страна и е много зачервено , много я боли дори когато стои на едно място...камо ли пък като трябва да ходи...дори когато ходи до тоалетна я боли МНОГО само от докосването...така и е от два дни...вчера почна да я боли и не я болеше кой знае колко много...а днеска казва че я боли НЕВЕРОЯТНО МНОГО!!!
    Правим го с презерватив но дори и да е без и на двамата ни е било за първи път един с друг и няма опасноти от болести...не знам от какво може да е така че се надявам да кажете какво и има и от какво и е...също така ако знаете какво да направи за да спре да я боли или нещо такова ще съм ви много благодарен!!!

Мерси предварително!!!

Най-добре е да отиде на лекар

Голям фен
    Град
    Констанц
    Ами не мога да гарантирам ,но аз имах такав проблем при парвите ми пъти и според гинеколога ми проблема беше че кожичката ми е била много суха въпреки че бях доста възбудена и ми даде някво кремче да се мажа приличаше малко на възелин,за това съвета ми е да отиде на един преглед иначе предполагам и само ще се успоко ако не правите секс
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

ако може преди крайните мерки (ходенето на лекар) да ми кажете за кво става въпрос от кво може да е и сичко което знаете защото има причини поради които не може да отиде на лекар с майка си...ако се сещате за какво говоря...

еее все пак моляви дайте ми някъв съвет или кажете от кво е и т.н.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не мога да кажа какво й е,но да иде на лекар.

Цитирай Първоначално написано от DaMp370
    ако може преди крайните мерки (ходенето на лекар) да ми кажете за кво става въпрос от кво може да е и сичко което знаете защото има причини поради които не може да отиде на лекар с майка си...ако се сещате за какво говоря...

еее все пак моляви дайте ми някъв съвет или кажете от кво е и т.н.

Град
    Асеновград, България
    Нека отиде на лекар!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Е,момчето каза че няма как да отиде на лекар....а за другото предполагам че най-добре ще е да се маже с някакво кремче,имаше едно "Хидратант" за всичко помага,може да щипе малко в началото,но това е добре

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Много сериозен проблем!

нали знаете както е дупката...и нали от нея се едно стърчат едни "месца"...и на нея от долната страна и е много зачервено
    Моля?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    mi nai-dobre e da mina prez lekar
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    minE *
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    офффффффф, протрила се е, защото не е била достатъчно влажна...кви доктори кви 5 лева...чака 2-3 дена да се оправи, и после си купувате лубрикант, ако ще правите секс...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

добре а да попитам дали ще можете да ми кажете някакво кремче с което може да се маже...щото там доло не може да се клепаш с кво ти падне...

П.П. С крем "Здраве" може ли да се намаже?!

И според мен си се протрила-а за крем-чесно да кажа незнам!Ако не те е срам иди в аптеката и питай аптекарката за крем за протрижане след секс Е а ако те е срам незнам-чакайотговорчета в форума и те ще ти кажат

a също така да ви кажа че приятелката ми ми каза че я сърби...тва значи ли нещо?може ли да е нещо сериозно

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    a също така да ви кажа че приятелката ми ми каза че я сърби...тва значи ли нещо?може ли да е нещо сериозно
    Така,ако я имаше само болката бихм могли да предположим че се е протрила...но ти споменаваш сърбене по срамните устни и в областа на гениталите до колко разбрах.Това,може би е симптом за гъбички и би било хубаво да отиде на лекар,ей така профилактично,няма да и навреди.Да ти кажа само,че тези гъбички могат да се появат и при девствено момиче,тоест не е необходимо да води полов живот...ако се диагностицира от лекар и наистина съмненията ми се окажат верни,предстои лечение както за нея така и за теб.Това е от мен.Ако има още нещо неизяснено питай...дано не е нищо сериозно,но все пак моя съвет е щом има и сърбежи да се объне към съответния специалист.Всичко добро...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ами, щом я сърби вече нещата са за гинеколог-утре направо да ходи-ти иди с нея и ти се прегледай-не се знае и ти може да си прехванал нежо от нея-успех-дано нищо сериозно да не е!

Възможно е само да се е протрила и да мине до няколко дни. Само че този сърбеж може да е симптом и за гъбички или друга инфекция. Нека да отиде на гинеколог да я прегледа. А това, че ви е било за първи път не е гаранция, че няма да си лепнете някоя инфекция.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Vseki 4ovek si e strogo individualen otnosno tezi ne6ta(i ne samo)tuka moje i da e imalo hora sas shodni problemi no tova ne zna4i 4e e to4no neiniq.Nqma kak da ti kajem to4no kakvo i e stanalo no predpolagam 4e sig se e protrila malko koji4kata.Neka nqkolko dni da ne pravi sex i moje da se pouspokoi ako ne otidete na lekar tam 6te vi kajat sas sigurnost.Uspeh!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Град
    v oblacite
    Ами щом не може да отиде с майка си, да отиде без нея... Да си вземе направление от личния лекар, така няма да се налага да плаща нищо. А пък ако се притеснява да отиде сама, може ти да я придружиш например.
    Аз също мисля, че щом я сърби, трябва да се прегледа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си