- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствени мигли
Чудя се дали да си купя и реших да пусна тема във форумчето, за да събера повече мнения. Никога досега не съм си удължавала по изкуствен начин миглите и реших да пробвамКолко време горе-долу държи лепилото? Естествен ли е ефектът? Ако сложите и снимки за сравнение с и без изкуствени мигли, ще съм много доволна
![]()
edna fr si be6e vzimala mn grozno stoqxa - ta tq edvam miga6e vse q be6e strax 4e 6te padnat
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И аз мисля да си взема..на мен ми се струва много яко но ще видя де ..ще пробвам , нищо не губя![]()
Веднъж и майка ми така от любопитство реши да си купи,сложи ги 1 път и ги заряза!Като я питах защо и тя ми каза"Т'ва е пълна тъпотия!!!"!Не знам...може неините да не са били качествени...но,аз лично,не съм им фен!
Lqtoto bqh na edna svatba i si bqh slojila ama ne ot celite,a na snop4eta.Bqha mnogo ka4estveni kozmeti4kata mi kaza 4e bili ot kateri4ka.Sedqha mnogo estestveno за седмица някаде после ги махнах.40 лв ми струваха.
Next Time I`ll be True...
На мен ми предлагаха такива за бала на приятеля ми, но се отказах заради цената. Не бих дала толкова пари за едни мигли, най-вече, че ще ми седят само няколко дниПървоначално написано от kameliqbaby
![]()
Преди време си бях купила едни, но не ме радват защото са дост редки, аз харесвам да са като метли![]()
Но иначе яко седят, малко трудно се слагат но се свиква![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
az gledam po sichko po levche ima takiva migli,ma spored men tva lepilo ako gi zalepish ili nema odlepvane ili nqma da stigne lepiloto a nz a kakvo drugo lepilo moje da se zalepvat
няма любов
И аз искаааааааааам \/ Ама ме е страх от това лепило
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Мен ме е страх най-вече да не ми окапят миглите от това лепилоПървоначално написано от sladkish_14
![]()
ДамммммПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Няма да ви окапят бе момичета, в 21 век смеПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Пък и изкуствените мигли не са за всеки ден![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Marge е права.Първоначално написано от Marge
Няма да окапят (освен ако не са от всичко по левче
)
Даммммм[/quote]
Няма да ви окапят бе момичета, в 21 век сме![]()
Пък и изкуствените мигли не са за всеки ден[/quote]
Ами те само веднъж ще окапят,не всеки път
![]()
Едва ли ще окапят от един път като си сложиш мигли, дори и да са от всичко по Кефче. Ае между другото ако си купиш за левче даже изобщо няма да има лепило, или ще е засъхнало![]()
![]()
![]()
Аз не съм си слагала досега изкуствени мигли, ама съм навита да пробвам някой път ;]
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз вече в тея магазини изобщо не влизам. Освен боклуци друго няма тамПървоначално написано от punkrock
![]()
И аз не влизам.. Само китайски тъпниПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
...олизани от цигани...Първоначално написано от punkrock
За лепилото съм увала, че се махало с топла вода, ама май не е много вярно. Майка ми си беше сложила мигли и като ги махаше си оскуба и нейните естествениимаче стои яко де, но не бих го пробвала.
АуПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Почнах да се колебая за тези мигли
Дам много са яки слагала съм си няколко пъти.А относно лепилото разлицно е
i az se bqh zaribila za malko kupih si mi ne sa ot nai ka4estvenite kefi me kak stoqt ako ne izm slaga6 spirala moje i o6te vadn6 sigurno da izpolzva6 oba4e az moite ne sam gi nosila tai kato lepiloto se okaza staro i ne stava6e za ni6to
i nz ot kade da si vzema lepilo
aa i btw kato bqh oti6la da si kupuvam ima6e i edni zveerski dalgi 6areni mn me izkefiha mn ztre6teli za nqkakav masken bal 6te sa mn qki
Тези мнооооого ме кефят:
Е, естествено не бих излезнала така от нас![]()
abe da ti kaja az bih osobenno s tez zelenite ako bqha po normalna daljina...no zavisi v kakvo nastroenie sam de![]()