- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момче от моя клас
Nikoga ne s1m predpolagala 4e 6te mi se naloji da pitam za ne6to ot tozi rod(banalno e). A i vinagi s1m pomagala na hora v podobni situacii...No sega ,kogato stava duma za men neznam kakvo da pravq...
Ima edno mom4e ot moq klas. Haresvam go ve4e 2 godini. Ponqkoga go namrazvam, ponqkoga go zabravqm,izlizam s drugi mom4eta...no vinagi mis1lta za nego se zavr16ta. Ne e ne6to osobenno i to4no za tova neznam za6to s1m vlubena v nego.
Slu4valo se e da pokazva 4e me haresva-pregr16ta me gledame prod1ljitelno podhv1rlq mi repliki za svalka. Ne s1m govorila s nego-vinagi t1rsq podhodq6tiq momen da si izqsnim otno6eniqta za6toto bih go napravila.Ednovremenno me e strah no i iskam da razbera kakvo 4ustva k1m men. Momi4e koeto me mrazi mai me e izprevarila i toi znae 4e izpitvam ne6to k1m nego.
Nai-golemiqt problem e 4e toi si ima seriozna priqtelka ot 3 godini-postoqnno se karat i k1sat no se obi4at
S priqtelkata mu ot skoro zapo4nahme da se spriqtelqvame koeto o6te pov4e ob1rkva situaciqta.
A i ako se polu4i ne6to-vse pak nie sme ot edin klas koeto 6te uslojni vr1zkata ni
Ako nqkoi e popadal v podobna situaciq neka spodeli
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!