.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Кой е този филм?

Начи ... става дума за група тинейджъри , които пътуват за някъде за някъф купон или нешо такоз .. Ама по пътя ги хваща мъгла ама мноо такас нш не са скива от нея .. И по пътя срещат една възрастна жена , която им казва да не продължават нататък , а да се връщат , че не им вещае добро този път ... ОоОобачу те тея не я слушат жената и продължават , и намират една огромна къща или замък , ткф стар , ама няма паяжини прах туй онуй и са настаняват там .. И започват да се случват разни странни неща .. Тоя филм съм го гледала преди няколко години и-и-и мноо искам да го глеам пак .. От сцените си спомням начиии ... ено момичи излиза в коридора и прозореца се отваря и пердето почва да фърчи .. Друг момент дет помня че имаше там дфе гаджита и се натискаха там ф ена стаята .. И момичито ено такос перверзну , и завърза ръцете на момчето и го провеси от тавана , всмисъл въжето висеши от тавана като бесилка , обаче тя не му навря главата във въжето , а ръцете и почна да го целува да го дере и нш изведнъж стана (няам предвид х** ) иии мъжа се вцепени-и-и , показалеца му се откъсна, обаче ткф като от пластелин направен,всмисъл няа кръф няа нш ... И изведнъж като пъзел се пръсна ... и-и-и-и-и-и общо взето тфа помня ... аз кат по малка го гледах .. Нз ако са сещате ша съм благодарна
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    awe toq film interesno zvy4i
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Дам, интересен е явно, но не съм го гледала и аз Ако някой знае да казва, че и аз искам да го гледам
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен
    Град
    Венера
    ku4k@_n@_k@ru4k@, пишеш по крайно тъп начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове