- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е този филм?
Начи ... става дума за група тинейджъри , които пътуват за някъде за някъф купон или нешо такоз .. Ама по пътя ги хваща мъгла ама мноо такас нш не са скива от нея .. И по пътя срещат една възрастна жена , която им казва да не продължават нататък , а да се връщат , че не им вещае добро този път ... ОоОобачу те тея не я слушат жената и продължават , и намират една огромна къща или замък , ткф стар , ама няма паяжини прах туй онуй и са настаняват там .. И започват да се случват разни странни неща .. Тоя филм съм го гледала преди няколко години и-и-и мноо искам да го глеам пак .. От сцените си спомням начиии ... ено момичи излиза в коридора и прозореца се отваря и пердето почва да фърчи .. Друг момент дет помня че имаше там дфе гаджита и се натискаха там ф ена стаята .. И момичито ено такос перверзну , и завърза ръцете на момчето и го провеси от тавана , всмисъл въжето висеши от тавана като бесилка , обаче тя не му навря главата във въжето , а ръцете и почна да го целува да го дере и нш изведнъж стана (няам предвид х**) иии мъжа се вцепени-и-и , показалеца му се откъсна, обаче ткф като от пластелин направен,всмисъл няа кръф няа нш ... И изведнъж като пъзел се пръсна ... и-и-и-и-и-и общо взето тфа помня ... аз кат по малка го гледах .. Нз ако са сещате ша съм благодарна
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
awe toq film interesno zvy4i
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Дам, интересен е явно, но не съм го гледала и азАко някой знае да казва, че и аз искам да го гледам
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ku4k@_n@_k@ru4k@, пишеш по крайно тъп начин![]()