.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    У нас Си (=

Сълзи в очите

...

Аз го прочетох...браво,добро е,но е много тъжно

...а пък аз не вярвам, че събитията ще се развият точно така...
    ...най-малкото поне т'ва за 2057год ще срещнеш тепърва още много момчета... кое от кое по-специално... жалко е наистина, че нищо от миналото не можеш да върнеш или да изживееш отново, но може би е и за добро... ще оценяваш всеки красив момент случил ти се... а няма да го подминеш просто ей така...
    светът не се свършва с едно момче...
    ...или поне не още...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ohh razrevax se takiva ne6ta ne sa za men tv1rde s1m 4yvstvitelna
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Inside the temple
    Представя един твърде жесток персонаж. Чак ми се иска да вярвам, че никога не е съществувал такъв мъж, няма и да съществува.

Героинята прави една основна грешка. Всъщност, грешката на живота си.
    Живее в миналото. Живее с хубавите спомени. Живее със страха да не ги изгуби.

За да продължиш напред, трябва да загърбиш лошото, да го забравиш. Но заедно с него и всичко добро - за да нямаш причина да се връщаш назад.

Ако си в подобна ситуация като тази на героинята си, няма да е зле да се замислиш...
    When I love, I love.

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Представя един твърде жесток персонаж. Чак ми се иска да вярвам, че никога не е съществувал такъв мъж, няма и да съществува.
    ...пък те не малко са такива... (: и не само мъже ест!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

красиво,тъжно...... ...много е хубаво откъде го взе?

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    ...пък те не малко са такива... (: и не само мъже ест!
    Но пак... За да си играеш с чувствата на друг човек по такъв долен и безскрупулен начин - та ти значи нямаш и капка съвест, никакво чувство, останало в теб! Един камък от жива плът и нищо повече...
    When I love, I love.

Град
    (: Русе :)
    Миличка, аз съм съгласна с предните мнения - не живей с миналото! Живей и се радвай на всеки красив миг от своя тепърва започващ живот ... Не си мисли че той е единственият - той е един от многото, най-маловажният ... Покажи колко силна може да бъде една жена дори когато болката я разкъсва до непоносимост! Бъди щастлива и се радвай на живота, защото едва след такива тежки дни идва истинското щастие успех !!!
    So free

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    красиво,тъжно...... :smt010 :smt010 ...много е хубаво откъде го взе?
    Аз го написах :) :oops:
    Мерси за всички коментари

Повече от фен Аватара на suantito
    Ех да имаше някой да ише така и за мене.....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Миличка, аз съм съгласна с предните мнения - не живей с миналото! Живей и се радвай на всеки красив миг от своя тепърва започващ живот ... Не си мисли че той е единственият - той е един от многото, най-маловажният ... Покажи колко силна може да бъде една жена дори когато болката я разкъсва до непоносимост! Бъди щастлива и се радвай на живота, защото едва след такива тежки дни идва истинското щастие успех !!!
    Всичко,което исках да кажа,бъди силна и не страдай за човек който не го заслужава,живота продължава ще срешнеш човек,който найстина ще те цени,не като вещ,а като човек.

Успех
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Наистина много тъжно
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Лично на мен мн ми харесва,доста е тъжно и получително.Героинята прави грешка,съгласява се да живее с това че той я смята за"една от всички...най-маловажната".Тя не осъзнава,че такъв човек не я заслужава и че с такъв човек никога няма да се почувства специална и никога няма да бъде обичана,така както тя обича.Е, разбира го,но едва след 50 години "Нищо не оставих след себе си. Просто съществувах и дните ми ставаха все по-монотонни. Аз бях една от всички...най-маловажната през целия си живот!" ,затова смятам,че всеки трябва да живее пълноценно и да не позволява да го смятат като един от всички,защото всеки човек е различен и необикновен.Героинята на UnaBle_to_LoVe_U го осъзнава след 50 години,а тогава е твърде късно...Затова трябва да живеем за всеки следващ миг и да оценяваме всичко каквото имаме и никога да не се връщаме назад,защото докато гледаме назад може да пропуснем щастието си,което е напред бъдещето.
    Още веднаж поздравявам авторката =D>
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на koalka
    Хубаво е, но както казаха преди мен-такъв развой на събитията е малко вероятен.

Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    tvurde tujno....
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Прекрасно е.Нямам какво да кажа.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Това е едно от най-тъжните неща,които съм чела
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

mn mi haresa razkaza. az sam na mnenie, 4e v sarceto na 4ovek vinagi ostava edna (istinskata) lubov. no ako ne e spodelena e po-dobre 4uvstvoto da se podtisne, za da ne strada 4oveka cql jivot i da potarsi kasmeta si drugade

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Лично на мен мн ми харесва,доста е тъжно и получително.Героинята прави грешка,съгласява се да живее с това че той я смята за"една от всички...най-маловажната".Тя не осъзнава,че такъв човек не я заслужава и че с такъв човек никога няма да се почувства специална и никога няма да бъде обичана,така както тя обича.Е, разбира го,но едва след 50 години "Нищо не оставих след себе си. Просто съществувах и дните ми ставаха все по-монотонни. Аз бях една от всички...най-маловажната през целия си живот!" ,затова смятам,че всеки трябва да живее пълноценно и да не позволява да го смятат като един от всички,защото всеки човек е различен и необикновен.Героинята на UnaBle_to_LoVe_U го осъзнава след 50 години,а тогава е твърде късно...Затова трябва да живеем за всеки следващ миг и да оценяваме всичко каквото имаме и никога да не се връщаме назад,защото докато гледаме назад може да пропуснем щастието си,което е напред бъдещето.
    Още веднаж поздравявам авторката =D>

1-во да кажа на авторката едно огромно БРАВО! Страхотно е и мно го поучително!
    и 2-ро съгласна напълно с _krisito_sladuranata_ ... Осъзнала се е, но след много време... Може би, ако и на мен не ми бяха отворили очите щях да свърша така...

и отново - БРАВО !!! =D> =D> =D>

Много ми харесва...Разчуства ме и ми припомни някои тъжни спомени...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    прекрасно е..

Животът е адът описан в Библията!

Харесва ми ..
    Само накрая ми се струва малко невероятно .. Не вярвам 50 години да не е срещнала никой друг
    just a kid۵

Голям фен Аватара на 0riginalSin
    Град
    дворецът на илюзиите
    страхотно написаноо и мн истинскоо защото и в живота се срещат такива личности. тъжничко е, но не вс в живота е розово и има една мисъл "никой не може да те унижи без твое позволение" нещо такова беше.една от грешките на героинята в стиха е точно тази-допуснала е да я унижават и нараняват. =D> на авторката
    Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
    НО ....Къде беше, когато болеше?!
    Къде беше...

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    [02 Септември, 2057 година]
    Мило дневниче,
    Аз съм тъпа п*тка, подчинена на плиткостта на емоцията, която е толкова слаба, че не може да превъзмогне животинските си инстинкти, че да успее да си изживее живота... Лошо, лошо... Също така се питам и кой идиот си води дневник 50 години?
    Отвратително груб си!!
    Добре е, само че едва ли нещата ще се развият така след 50 години.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си