.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Ниско кръво?

Какви са проявите на ниското кръвно?

Ниското кръвно не е диагноза за да има симптоми Но все пак когато ти падне кръвното ще се чувстваш отпаднал, блед, като цяло ще ти е зле, все едно си болен, или ти се повръща. При всеки човек варират проявите. Може да започне и да ти се вие свят. Когато се почувстваш така пийни един айрян със повечко сол. Изгълтай го бързо като лекарство и това е . До 15-20 мин трябва да имаш подобрение. Но когато ниското кръвно е перманентно състояние - иди на лекар.

Цитирай Първоначално написано от alex
    Ниското кръвно не е диагноза за да има симптоми Но все пак когато ти падне кръвното ще се чувстваш отпаднал, блед, като цяло ще ти е зле, все едно си болен, или ти се повръща. При всеки човек варират проявите. Може да започне и да ти се вие свят. Когато се почувстваш така пийни един айрян със повечко сол. Изгълтай го бързо като лекарство и това е . До 15-20 мин трябва да имаш подобрение. Но когато ниското кръвно е перманентно състояние - иди на лекар.
    А и като ти е ниско кръвното най-чето срештаните симптоми са-при рязко стажане ти причернява и ти се вие свят Случвало ми се е-много е гадно-на мен по принцип кръжното си ми е ниско Е, но не много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си