- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- higienata i okosmqvaneto
странно...но не схванах въпроса ти?![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
в общи линий бръснете се или не ...поредната тема![]()
Интересна тема, малко не я схващам![]()
Баничка и бираПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Кифла и водка![]()
Не се къпи, не се бръсни --> Магнит за женските очи!
Кекс, намокрен кол и цици. Май на бюфет го обърнахме тукаПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Бляк. Преди години се натрових със Зръчно.. Ядях постоянно само това, заради изненадите...Първоначално написано от ubuntu
![]()
oф кво сички се базикате-по въпроса-бръсня се и се мия всеки ден!
и аз така, ама повечето пъти после хвърлях зрънчото, щото не беше вкусно.. баба ми милата цял ден ядеше зрънчо, само да не го хвърлиПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Бира с водкаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Пържени картофки със сладолед (обожавам ги).Първоначално написано от Garmy
П.П. Автора можеше поне да си погледне темичката...
avtora sigleda temi4kata ti ne sa pritisnqvai
Може да поясниш какъв е въпроса ти.. Ако има такъв де.Първоначално написано от mi60o
Шкембе чорба с чесън,отгоре със сметана и биричка разбира се![]()
brusneneto e primitivno, hodq na kola maska![]()
Ето аз имам идея за предполагаем въпрос,тъй като автора с таз тема,само тука кулинарии завъди....та значи ето го моето предложение.Може ле един човек да бъде окосмен и същевременно да има добра лична хигиенаТоку виж съм уцелила,това което се търси в загадката.Айде ударих джакпота.Аплаус,плс
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
BANI4KA S KOLBAS !
т.11 от Правилника!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена