- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel 4 Ever
Хора нз дали има такава тема но исках да направа!![]()
Начи темата е за сички фенове на Токио-то!За разни дискусии по темата за фен сайтове и разни такива!![]()
и който не е фен на групата и ги мисли за "гейчета" па хубу ДА НЕ ПИШЕ ТУК !!! а?става ли??![]()
по темата - кфо мислите за ТомГолям е сладур мн го обичкам
![]()
Ай пишете и ако има такава тема се извинявам![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
муахахахахахаххаахаHATE POSERS
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
пффф да си беше спестил ТЪПОТО мнениеПървоначално написано от _SL_
![]()
![]()
да си беше спестила тъпата екзистенция
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
бате, много сложно се изразяваш, сега човека ше си нареже вените, задето не е могъл да разбере какво означава поста ти![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
тя и да ме разбере пак ще се самоубие така че...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
...на кой му пука![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
пфф, толко ми е тъпо настроението тая вечер, че даже и с тва не ми се занимава....и все пак...ти си тъпа и заблудена... but I don't care at all...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Оная песен Der Letzte Tag приличиа яко на Bullet With Butterfly Wings на Smashing Pumpkins. Най-вече в бас.![]()
pfffnemoga da razbera k1f vi e problema...kato ne haresvate TH kfo pravite tyka?
Po temata Tom e sladyr no na men mi haresva poveche Bill![]()
еми и аз за тва казах да не пишат хора дет ни ги харесват ама ...тъпа раутаПървоначално написано от FuCk`LoVe`Or`NoThInG
![]()
![]()
а иначе коя песен ти е любима![]()
а зн ли че 2009 година ша идват в бг![]()
Те до тогава може и да не съществуват. А в БГ ще дойдат като станат безизвестни и новите им песни не се котират. Така е с почти всички известни групи, които идват в България - Идват като известността им стихне и вече лежат изцяло и само на старите си лаври. Почти никога не идват изпълнители, които в момента са на върха си.
Как обаче пропусна факта, че Токио Хотел крадат.![]()
![]()
![]()
всички нови групи крадат..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ти сериозно ли?Първоначално написано от _SL_
![]()
мда...малко или много..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
а иначе коя песен ти е любима
а зн ли че 2009 година ша идват в бг
mmmm dam znam est.....koq mi e lubimata pesen....ami te vs si mi haresvat ama ina4e ot straite Rette Mich,a ot novite Spring Nicht
amii na teb?
Аз броя за нови групи същестувавщи последните 10 години. Кажи ми от кого са крали Korn, System of a Down, Opeth, Rammstein?Първоначално написано от _SL_
Въпросният Том, този в подписа ли ти е? Той на колко е - на 11 или на 12. По инфантилен лигльо скоро не бях виждала. Я сега кажете- Токио хотел ли е сега най комерсиалната емо музика?
СЕРЕМ ВРАЗ ТИЯ ГАДНИ,ОТВРАТИТЕЛНИ И СМАРДЕЛИ ГОВНААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Aз пък ще пусна тема, в която ще напиша, че тея момченца са хипер противни..![]()
You are broken, I can fix you...
еми за да почнат да правят такава музика поне са взели идеи..Първоначално написано от Мо6no
иначе аз говорих за по-новите групи..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Че те колко албума имат?!ot straite Rette Mich,a ot novite Spring Nicht![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more