.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Ах.любоов!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна

Ах.любоов!

Нека в тази тема всеки да сподели дали е влюбен и да разкаже повече за човека, в който е влюбен...вие сте

Da - az sm mnogo vliubena. haha - Razbira se v moqt priqtel. Zatrudnqvam se da razkaja za nego , za6toto prosto nz otkude da zapo4na. Mogada kaja samo 4e toi e mom4e , za koeto vsqko edno momi4e si me4tae , makar i na nqkoi ot vas da im se struva iztyrkano ili banalno .
    Tova e toi - vsi4ko za men , vsi4ko koeto nqkoga sm tyrsila ili o4akvala ot nqkoe mom4e , bilo to kato harakter ili vyn6nost. Obi4kam si go mnogo

pozdravleniq za temata mnogo e qka
    PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...

interesna tema ami vsi4ko stana mn neo4akvano bqhme si priqteli ot skype ot dulgo vreme i edin den (nqkude polovin godina ve4e si pi6ehme)my kazah 4e maika mi pravi ekskyrziq do atina(kudeto jivee toi)i my predlojih da idem na kafe i ot tam sa zapo4na purva sre6ta,vtora sre6ta i na tretata i ottogava sme zaedno i si prekavame mn qko,ponqkoga romanti4no,no v pove4eto sly4ai byrno i strastno...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Варна
    радвам се че темата ви хареса,а на kolinzo му пожелавам успех и да го събере по-бързо тоя кураж и да й каже и да има

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Е, па и на мен ми се случи май Най-щастлива съм, когато му готвя, чистя, масажирам го или го задоволявам орално. Когато не се справям изяждам по някой шамар, но зная, че си го заслужавам.

П.П. Тва не е ебавка

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен
    ne sym vluben i naposledyk mislq 4e ne moga da izpitvam takyv vid 4uvstva

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    ne sym vluben i naposledyk mislq 4e ne moga da izpitvam takyv vid 4uvstva
    и защо така мислиш?

Град
    Търново.... Велико Търново
    мммммм какво небесно същество имам аз в моето училище .........

Твърде самовлюбена съм за да обичам някой друг

Базик!
    Не съм влюбена :P

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Когато не се справям изяждам по някой шамар, но зная, че си го заслужавам.
    Ти не си добре
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Цитирай Първоначално написано от flora23
    Ти не си добре
    Ми я се представи, че го е ухапала при орален

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Ти не си добре
    като го е ухапала и той да я ухапе шамаритe се смятат за насилие и не мога да разбера как може да търпи такова отношение.ха че то аз като чета тя сякаш му е слугиня
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Град
    Русе
    Твърде самовлюбена съм за да обичам някой друг

Базик!
    Не съм влюбена :P
    i az taka ))

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Ти не си добре
    като го е ухапала и той да я ухапе шамаритe се смятат за насилие и не мога да разбера как може да търпи такова отношение.ха че то аз като чета тя сякаш му е слугиня
    Не съм го ухапвала. Ако посмея да направя такова нещо няма да ме щади с шамари - направо с крошетата. Инак, флора, близо си до истината. Само че термина дето е на върха на езика ти не е слугиня, а робиня

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

е добре де,не че е моя работа да се меся,ама как може да го търпиш не мисиш ли, че заслужаваш нещо по-добро,някой който да се отнася с теб като с човек...?

Влюбена съм,разбира се! В едно много сладко момче...

Ами..всичко започна от бившия ми приятел(всъщност съм му мн благодарна ), тои ми изневеряваше постоянно,налиташе ме на бои..и така в рамките на година и половина.Накрая и аз си показах рогата Започнах да излизам с едно момче,(уж скришно) и ми беше страшно хубаво с него,говорехме си за всичко...никога няма да забравя първия път когато тои ме целуна..щях да пукна от кеф И така скъсах с ония, а днес направихме 5 месеца откакто сме заедно с приятеля ми(момчето с което съм лъгала).През тези 5 месеца няма нито един ден в които да не сме се видяли.Караме се от време на време-това е нормално,имали сме и хубави и лоши моменти,но мн се обичаме и не ме е страх да го кажа,защото знам,че е така..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Emi vliubena sym do ushi i daje ponqkoga se chuvstvam stranno zashtoto si mislq kolko vreme sme bili zaedno i vsushnost e dosta no kato go pogledna realno izglejda savsem malko. Mnogo obujavam kato trqbva da se grija za nego da mu opravqm legloto da mu nagotvq neshto ili da mu izpera drehite haresva mi kakvo tolkova I vsushnost beshe mnogo stranno kak trugnahme i blagodarq na bivshiqt si priqtel che poiska da se razdelim po tochnoto vreme che sega sreshtnah moito bubu. Inache edin obsht poznat ni zapozna i takam az bqh gadnata vv vryzkata otnachaloto no mnogo neshta se promeniha i takam. Mnogo se radvam che si pomagame vziamno koi s kakvoto moje i obujavam kato hodi na vakancii samo dvamkata ili s poznati super si prekarvame a pyk i poprincip sled tova si se razmechtavam kato malkite dechica kak shte se ojenim i shte jiveem shtastlivo i zaedno zavinagi xexexe

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Не съм влюбен !
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Град
    ibIzAaAa
    Влюбена съм - да... В човека,в който не трябва... В бившия си приятел...Макар,че аз сложих край на връзката ни..Още си го обичам.Може би този край беше начинът да прекратя болката която изпитвах...Но историята е твърде дълга,за да я разказвам...Форумът ще се превърне в Сапунена Сага... Но въпреки всичко искам да кажа,че съм щастлива..Защото имам приятелите си,които пък ме обичат тоооолкова много...И аз тях също!!!

Град
    kadeto iskam
    Влюбена съм. Момчето е добро, мило и ме кара да се чувствам щастлива

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    в процес на обмисляне и изчакване да видя как ще се развие ситуацията съм...май съм влюбена де, но все пак се опитвам да контролирам чувствата си
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Blab
    Да, в Том Круз
    Е, да де, шегувам се..., но наполовина...пак е актьор, адски талантлив, супер сладък и чаровен....Брад Пит? ....Евгени се казва(ей го на аватара )...влюбена съм във всеки един от образите му..., но не искам да го опознавам, всъщност искам..., но като видях и се убедих с очите си какви боклуци и пробадняци са колегите му...

Е влюбена вече не, но го обичам ужасно много.Чувствам го мн мн близък и имам чувството, че го познавам от както се помня.

Мда...днес ще го видя даже след работа...ще се запозная с някаква негова приятелка. Какво да кажа за него...той отрича, но е як пич, много е интелигентен и е много нежен през повечето време.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си