.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: Ах.любоов!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от flora23
    е добре де,не че е моя работа да се меся,ама как може да го търпиш не мисиш ли, че заслужаваш нещо по-добро,някой който да се отнася с теб като с човек...?
    О, не, не заслужавам нещо толкова гадно Аз съм голяма команджийка и за пръв път съм щастлива, защото намерих мъж, който не ми дава да му се качвам на главта (освен на долната де). Ако се събера с нормален мъж - мачкам и манипулирам. Лошу коте съм

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Повече от фен
    Ами влюбена съм да, но за съжаление в най-неподходящия човек.Той е много сладак и готин, но не ме харесва. Но нищо все някога ще срещна споделената любов.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да.Харесвам един приятел.Разбира ме се,но не можем да сме повече от приятели,заради голямата ни разлика от 9 години.Аз съм на 17 а той на 26,сами разбирате...

Повече от фен Аватара на VeSna
    Или не мога или не искам да обичам (и аз незнам), но резултата е един и същ НЕ ОБИЧАМ!

Повече от фен Аватара на suantito
    Ам какво да ви кажа бил съм влюбен един път но така и не намерих смелост да и кажа цели 10 години, ми това е за мен

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Да.Харесвам един приятел.Разбира ме се,но не можем да сме повече от приятели,заради голямата ни разлика от 9 години.Аз съм на 17 а той на 26,сами разбирате...
    аааа....не разбираме тази разлика не е особено фрапираща(вярвам сии )

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    е добре де,не че е моя работа да се меся,ама как може да го търпиш не мисиш ли, че заслужаваш нещо по-добро,някой който да се отнася с теб като с човек...?
    О, не, не заслужавам нещо толкова гадно Аз съм голяма команджийка и за пръв път съм щастлива, защото намерих мъж, който не ми дава да му се качвам на главта (освен на долната де). Ако се събера с нормален мъж - мачкам и манипулирам. Лошу коте съм
    Сорри.ама не мога да те разбера!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    аааа....не разбираме тази разлика не е особено фрапираща(вярвам сии )
    И за мен не е,но...

Голям фен
    Град
    София
    Влюбена съм, влюбена съм Иии много щастлива (: От 2 месеца някъде. За пръв път срещам толкова мило и внимателно момче. Абе баш като за мене си е Познавам един негов приятел и той ни запозна, после излязохме в голяма компания, а след няколко дни се видяхме сами. И...оттогава не мога да спра да се усмихвам (:

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    ситулацията не е розова, шото ги оплесках

Супер фен
    Въх ми незнам!Объркана съм,ама все пак мисля,че съм влюбена.Само,че не сме заедно.Той ме обича,но аз му казах,че него - НЕ!И той реши,че никога няма да го обичам,щом обичта ми не се е появила отначало.Сега имам силни чувства към него,ама не съм му казвала.Не мисля и да го правя,защото нямаме бъдеще....имаме 7 години разлика,а и той май няма да живее дълго още в този град... но ми е хубаво като съм с него.Кара ме да се усмихвам(което правя изключително рядко) и да се чувствам щастлива.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами влюбена съм, да!Той е много по различен от всички други, с които съм била...обича ме..и аз него...това е общо взето, което ме интересува..да се обичаме..другото си идва от само себе си

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не съм бил, Не съм и няма да бъда.
    И деца не бъркайте физическо привличане с любов. 1-вото е за предпочитане.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

В моя случай е ... Влюбена,ама любовтта ми не е споделена Макар че в началото бяхме заедно... но имаше прекалено много пречки.. прекалено много болка , и много рани нанесени върху психиката ми от негова страна... един ден неиздържах, сложих края и вече 3 месеца страдам по това момче Наистина много съжелявам,че сложих края ... ИСКАМ СИ ГО ОБРАТНООО
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Не съм бил влюбен от 2 години и половина.

Е, па и на мен ми се случи май Най-щастлива съм, когато му готвя, чистя, масажирам го или го задоволявам орално. Когато не се справям изяждам по някой шамар, но зная, че си го заслужавам.

П.П. Тва не е ебавка
    като не му хареса оралната любов ти удря шамар, така ли?
    Боже Господи.......

ами и аз съм влюбена...ами запознахме се по нета и започнахме да се привързваме един към друг и на първата ни среща вместо да си кажем здрасти..

а на коко си години ?

Една толкова ми е взела акъла,че няма повече на къде.Добре,че и двамата ще имаме време след лекции да се видим вечерта-чувствам се най щастливия човек на света.Тя е обладала чувствата,сърцето,делника, ънищата.Цяла вечер си говорим по телефоните,не ме интересува нищо друго освен нея.
    Прави какво ти е на душата пък да става,яко Hot dance.Стриптийз на Маx this is me
    Extream_boy

ОК, имам си и аз една любов... Тя е най-невероятното момиче и я познавам от година и половина... от моят клас е, и вскичко у нея ме привлича и обсебва... не спирам да мисля за нея.... но нищо перфектно няма нали... и в тази картинка има нещо ... това съм аз аз съм изолиран от социалният живот затворен човек и нямам никакъв шанс да ме хареса пък камоли да станем по-сериозни Това е моята история ... За жалост пробвал съм да се променя но малко по малко постигнатия напредък бива заличен и все едно започвам наново!!!

поне така си мисля че съм влюбена в един страхотен човек,но гадното е че сме от един малък град а аз уча в друг а той в софия и въобще нз кога и как ще се виждаме но знам че в момента мн ама мн ми липсва

mdaaa vlubena sam
    Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си