- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ах.любоов!
О, не, не заслужавам нещо толкова гадноПървоначално написано от flora23
Аз съм голяма команджийка и за пръв път съм щастлива, защото намерих мъж, който не ми дава да му се качвам на главта (освен на долната де). Ако се събера с нормален мъж - мачкам и манипулирам. Лошу коте съм
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ами влюбена съм да, но за съжаление в най-неподходящия човек.Той е много сладак и готин, но не ме харесва.Но нищо все някога ще срещна споделената любов.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Да.Харесвам един приятел.Разбира ме се,но не можем да сме повече от приятели,заради голямата ни разлика от 9 години.Аз съм на 17 а той на 26,сами разбирате...
Или не мога или не искам да обичам (и аз незнам), но резултата е един и същ НЕ ОБИЧАМ!
Ам какво да ви кажа бил съм влюбен един път но така и не намерих смелост да и кажа цели 10 години, ми това е за мен![]()
аааа....не разбирамеПървоначално написано от sasha_90
тази разлика не е особено фрапираща(вярвам сии
)
Сорри.ама не мога да те разбера!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Влюбена съм, влюбена съмИии много щастлива (: От 2 месеца някъде. За пръв път срещам толкова мило и внимателно момче. Абе баш като за мене си е
Познавам един негов приятел и той ни запозна, после излязохме в голяма компания, а след няколко дни се видяхме сами. И...оттогава не мога да спра да се усмихвам (:
ситулацията не е розова, шото ги оплесках![]()
Въх ми незнам!Объркана съм,ама все пак мисля,че съм влюбена.Само,че не сме заедно.Той ме обича,но аз му казах,че него - НЕ!И той реши,че никога няма да го обичам,щом обичта ми не се е появила отначало.Сега имам силни чувства към него,ама не съм му казвала.Не мисля и да го правя,защото нямаме бъдеще....имаме 7 години разлика,а и той май няма да живее дълго още в този град... но ми е хубаво като съм с него.Кара ме да се усмихвам(което правя изключително рядко) и да се чувствам щастлива.
Ами влюбена съм, да!Той е много по различен от всички други, с които съм била...обича ме..и аз него...това е общо взето, което ме интересува..да се обичаме..другото си идва от само себе си![]()
![]()
Не съм бил, Не съм и няма да бъда.
И деца не бъркайте физическо привличане с любов. 1-вото е за предпочитане.
В моя случай е ... Влюбена,ама любовтта ми не е споделена![]()
![]()
Макар че в началото бяхме заедно... но имаше прекалено много пречки.. прекалено много болка , и много рани нанесени върху психиката ми от негова страна... един ден неиздържах, сложих края и вече 3 месеца страдам по това момче
![]()
![]()
![]()
Наистина много съжелявам,че сложих края ... ИСКАМ СИ ГО ОБРАТНООО
![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Не съм бил влюбен от 2 години и половина.
Една толкова ми е взела акъла,че няма повече на къде.Добре,че и двамата ще имаме време след лекции да се видим вечерта-чувствам се най щастливия човек на света.Тя е обладала чувствата,сърцето,делника, ънищата.Цяла вечер си говорим по телефоните,не ме интересува нищо друго освен нея.
Прави какво ти е на душата пък да става,яко Hot dance.Стриптийз на Маx this is me
Extream_boy
ОК, имам си и аз една любов... Тя е най-невероятното момиче и я познавам от година и половина... от моят клас е, и вскичко у нея ме привлича и обсебва... не спирам да мисля за нея.... но нищо перфектно няма нали... и в тази картинка има нещо ... това съм азаз съм изолиран от социалният живот затворен човек и нямам никакъв шанс да ме хареса пък камоли да станем по-сериозни
Това е моята история
![]()
... За жалост пробвал съм да се променя но малко по малко постигнатия напредък бива заличен и все едно започвам наново!!!
поне така си мисля че съм влюбена в един страхотен човек,но гадното е че сме от един малък град а аз уча в друг а той в софия и въобще нз кога и как ще се виждамено знам че в момента мн ама мн ми липсва
mdaaa vlubena sam![]()
Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...