- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Бог ?
zdraveite , iskam da vi pitam dali ste vqrvashti ? az sum i nqma nishto losho v tova . Bog e Lubov . neka vsi4ki p0vqrvame v nego i badem spaseni ! [-o<
.
... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...
Вярвам
Вервам![]()
Ами не вярвам , според мен когато хората изпаднат в безизходица вярват надяват се , молят се и т.н втълпяват си че не всичко зависи от тях ... , а това е супер тъпо . оправяй се сам всичко си зависи от теб а не от някой си Бог измислен ...
Ами не вярвам , според мен когато хората изпаднат в безизходица вярват надяват се , молят се и т.н втълпяват си че не всичко зависи от тях ... , а това е супер тъпо . оправяй се сам всичко си зависи от теб а не от някой си Бог измислен ...
Щях да кажа нещо подобно.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Тоя е гаден, може да промива мозъци...ако му се хващаш разбира се.
Така че вярвам горе-долу.
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
salvation? no, thanks.Първоначално написано от G-BaBy-InLoW
Разбира се, че вярвам![]()
Като всеки уважаващ се християн-демократ![]()
ХАхАХхахахАХхахаХАХаХХАхА хахаХАхАхахАхАХАхаАХХАХАА ХАХ![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Вярвам, че има висша сила и понякога се слуват неща, с които се залъгваме, че е случайност. Вярвам в кармата, в съдбата, но вярвам и в силата на човека. Ти си това, което си и ако не се бориш, за да се докажеш - никой няма да го направи вместо теб!
Да,вярвам!
ем, явно прането на мозъци може да се случи само на отбрани..при мен фаласитата не минаватПървоначално написано от Rock & Roll Queen
![]()
^ ми да де, това казвам и аз...че при мен не минава много, много![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Вярвам!
хах и по-добреПървоначално написано от Rock & Roll Queen
![]()
Вярвам, да...
What you give is what you get!
На скоро имаше подобна тема, която беше няколко десетки страници![]()
Ми много е вероятно да съществува(т) някакви висши вещества, на които ние сме им биг брадъра и ни гледат сеира отстрани, но надали господ бог съществува, какъвто е според религиите.
Вярвам. [-o<
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437