.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Фен
    Град
    Sofia
    оо помня моя първи път..беше много яко,с едно много хубаво момиче,поканих я в нас вечерта тогава за 1ви път ама неможах да свърша от страх да не свърша първите 5мин. и цял час някаде откарах и тя ми каза аиде да си лягаме,иначе на сутринта повторихме секса ама тоя път си свърших и помня колко бях спокоен и удоблетворен след тва,цял ден имах усмивка на лицето ааааа :P
    sam ne moga :P

ne e nujno da ima 4ustva moje i drugia 4ovek samo da te privli4a 4isto i prosto fizi4eski

Ми ако го правиш просто ей така с непостоянни партньори, си е само секс!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    за мене сексът не е просто секс. Той е себеотдаване, интимност, която споделяш с любим човек. Винаги съм искала да е с някой, за който знача нещо, който и за мн значи нещо. Онзи ден с приятеля ми си говорехме именно за това. За сексът и връзката ни и двамата се радваме, че сме споделили това с важен и любим за нас човек. Но аз съм така-всеки е различн и си преценва сам. но определено сексът трябва да носи не само физическа наслада, но и да носи истинско неподправено щастие. А аз съм способна да бъда щастлива само в прегръдките на моето слънце.

Град
    kadeto iskam
    Ти си на 16 и водиш полов живот от 14год. ???? Алее майко
    Кво да ти кажа. Щом сега имаш секса за нещо не толкова важно, какво ли ще стане като дойдеш на моите години? Аз секс без чувства немога да правя, и не бих си предсавяла да правя Съгласна съм с кремчето

Супер фен Аватара на fake
    не ти прочетох цялата тема, ама в началото доста ми напомни за мен самата. и аз правих секс за първи път..просто ей така, да, харесвах човека, но не беше подходящия определено.
    повярвай ми, ще мине още малко време и ще срещнеш някой, с когото сексът няма да е просто секс и това ще ти харесва повече...

иначе по темата(сега я прочетох) правила съм и 'просто секс' и 'не просто секс', и не смятам, че правенето на секс 'като мъж' прави една жена курва(естествено, когато всичко е в рамките на нормалното, ся ако спиш всяка вечер с различен, или ако си мъж, който спи всяка вечер с различна, не виждам разлика между двата варианта..прави си изводите)
    Boots and braces don't make racists!

emi sentient_ slu4va se i na nai dobrite ....

fake tnx za otgovora

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    за мене сексът не е просто секс. Той е себеотдаване, интимност, която споделяш с любим човек. Винаги съм искала да е с някой, за който знача нещо, който и за мн значи нещо. Онзи ден с приятеля ми си говорехме именно за това. За сексът и връзката ни и двамата се радваме, че сме споделили това с важен и любим за нас човек. Но аз съм така-всеки е различн и си преценва сам. но определено сексът трябва да носи не само физическа наслада, но и да носи истинско неподправено щастие. А аз съм способна да бъда щастлива само в прегръдките на моето слънце.
    Ооо да...

Супер фен
    ima samo sex,samo lubov(rqdko) i nai-hubavoto sex s lubov!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Не вярвам на понятия като 'винаги' и 'никога'...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    *in a pink dream*
    i za men , ne e prosto sex .za napred ne znam , kakvo shte se sluchi , no mi se iska vinagi da go priemam po segashniq nacin - kato nai-istinskiq i pravilen nachin , da pokajesh na nqkogo che go obichash i che e nai- specialniqt za teb
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    #mainatown
    Понякога е само за спорта,но когато обичаш даден човек и елагш чувства определено е по-хубав...
    Обичам само един човек и това съм аз.

Сексът ще е дисциплина на Олимпийските Игри през 2020г.
    източник - Assosiated Press
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

Учителя ти казва - ти си ебати курвата ходи се метнеш от некой блок с митко и го еби преди тфа

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Всъщност ти си ограничена малка пикла, която е недоволна и иска да чуе "Браво, моето момиче, много добре разсъждаваш, трябва да има любов!". Е, да, ама не!
    Секса си е просто секс, чукане, шляпане и т.н. Ако обичаш партньора си - супер, но ако всичко е само за изживяването, уверявам те, че пак е доста приятно и това ни най-малко не те прави курва.

Ще ти кажа едно - курвата е манталитет, а не бройки, съкровище.
    Собственост на Canis_Dirus

Да - а свирките не са това, което са...
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

Сексът ... той....тя.... това е моментът на удоволствията !

Град
    FuckyLAnD
    права си секса някой път не е секс той е ЖИВОТИНСКИ СЕКС особено ако е с мен
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си