- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми при начинаещи...
С приятелката ми го направихме. Бяхме девствени и двамата, но в крайна сметка, след няколко неуспешни опита, го направихме, даже преди малко за втори път. Като изключим факта, че нямаме грам опит и двамата, следователно нищо специално не правим, и да... свърших и двата пъти за около минутка, всичко уж беше наред. На мен страшно много ми хареса, въпреки че някъде бях чел, че момчетата оставали разочаровани от първия път. Но тук идва лошата новина... на приятелката ми не й хареса или поне не достатъчно, за да се почувства задоволена. Ясно ми е, че едва сега навлизам в материала и нямам никакъв опит, но въпреки всичко нормално ли е тя да не изпита и грам удоволствие? Проблемът с болката от "отварянето" уж почти го преодоляхме след няколкото неуспешни опита, за които споменах по-горе. И все пак на нея не й хареса... което страшно много ме притеснява...Някакви съвети, различни от "иди се гръмни у някой храст"?
Нямате опит затова.След още някой друг път ще и харесва повече.
Дали... Аз се опасявам, че накрая ще прибегне до "услугите" на някой "професионалист"... И фактът, че на мен ми доставя удоволствие, а на нея не ще доведе дотам тотално да ме намрази. По-добре никога повече да не правя секс, отколкото това да се случи...![]()
Първоначално написано от sasha_90
Спокойно следващия път може да й хареса повече или по-следващия![]()
Емиии занапред може и да и харесва повече...сигурен ли си че е била достатъчно възбудена като сте го правили![]()
В край на сметка има достатъчно материали в интернет как да задоволиш твоето момиче и т.н. Всичко ти е накуп няма какво да влизаш през пет минути да четеш какво ти препоръчваме.Първоначално написано от eurodance89
И все пак ако не ти се занимава да четеш. Заложи повече на любовната игра в началото, по - бавничко караи. Направи тя да се чувства желана, с повече докосвания, повече романтика. Имаш фантазия![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Все още нямате опит,почти при никои първият път не е бил идеаленкакто каза : Boynce - "Все пак предполагам че още я боли и и е дисконфортно,но ще го преодоле.Просто бъди мнго мил и нежен с нея и ще видиш как ще почне да и харесва"
![]()
нормално е.не се притеснявай.при нас жените е така....
vseki se e izlojil 1-viq pat.Pi4 probvai s lybovnata igra.Nqma momiche na koeto da ne i haresva tva![]()
![]()
![]()
spox 6te zapo4ne da i haresva 6tom i dvamata ste bili devstveni se o4akva da ima gafove,bolka,neudobstvo.......normalni ne6ta 6te premine
При факта, че и двамата сте девствени е нормално за нея да не изпитва удоволствие и да свършва при секс. Така, че може да стимулираш оргазма й по различни начини. Във форума има доста идеи, но според мен пробвай с орална любов, говори й нещо мило, сладко и секси, гали я, целувай я не само по устните, а и по тялото. Дори и да не стигне още първия път до оргазъм, определено ще остане по-доволна и щастлива![]()
Абе еби си ти , пък тя ако иска да си ходи.Щом нямаш опит , значи трябва да работиш по вапроса.Първоначално написано от eurodance89
Ne e lesno da si chuban
Липса на опит. Сменете позата, раздвижете нещата, пробвайте различни неща, отделете повече време на "приготовленията".![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Сам знаеш,че поради неопитността ви шансовете за оргазъм от страна на момичето са малки,не се тормози тогава.Още е твърде рано.С времето ще станете малко по-опитни и няма да имате сегашните проблеми.На този етап и в близко бъдеще не очаквай чудеса!
Също така не вярвам приятелката ти да те зареже.Предполагам е наясно че всеки един е тръгнал с малки крачки напред.А и определено е по-добре постепенно да открие какво най-много и харесва с любимия човек.
Как можеш да и помогнеш ти:
Накарай я да се почувства желана.Вероятно се притеснява как изглежда тялото и в твоите очи(предполагам).Заложи на любовната игра-гушкайте се,гали я и целувай по цялото тяло.Така ще разбереш на кои места това най-много и харесва-следи реакциите и-изражението на лицето и.С френска любов също може да опиташ стига тя да иска.
Подкрепям Самър гърл.
Не мога да ти помогна много,но се надявам,че поне съм те успокоила.Айде успех.
Споко. При момичетата е нормално да не им харесва. Чувстватнай-малкото дискомфорт, повечет пъти болка, а често и кървят. Аз получих оргазъм доста след началото на половия си живот, но това не ме е отказвло от секса. Наблягай на любовната игра, задоволи я с език и/или пръсти. Няма начин да не почуства удоволствие.
Дълга любовна игра. Мноооого дълга. Отпускаща. Целувай я навсякъде, прегръщай я, докосвай я, език, пръсти.. и най-накрая ще започне да и харесва.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Намали оборотите като го правите не бързай много за да за свършваш като заек и кво ти пречи да и направиш малко френска да се поотпусне малко или пробвайте да го правите на тъмно . . може да се срамува и да не се отпуска достатъчно . . но щом е началото . . просто много е фантазирала явно . . ама ще се оправи ! споко!А да и преди акта пий по 2-3 мастики с един шоколад ще я лашкаш до откат!
)) Изпитана рецепта ставаш безчувствен!!!
bratle kuvto i pro da si purvite nqkolko puti nema da i haresa, ne poznavam takova momi4e na koeto da i e haresvalo v na4aloto
i se pak za da svur6i probvai taka - po4va6 ot usnite, minava6 na vruta (rukata na gurdata i ma4ka6 leko (est si mahnal gadnite drehi (neinite) predi tva i e samo po 4orapi (mene samo te ne mi pre4at))) ka4va6 na gore kum ohoto (rukata si deistva na gurdite i (ni6to ne pre4i da si igrae6 i sus zurnata kato se vtvurdut, no ne prekaleno leko, ne i prekaleno silno (moje predi tva da potrenira6 sus tvoite zurna))) postepenno trugva6 na dolu, celuva6 q po gurdite i se spira6 na zurnata, smu4e6 blije6 za izvesno vreme, sled malko puska6 rukata na dolu da q vidi6 kak e, ako e mokra q zadovolqva6 s 1 prus4e susredo4ava6 se na ustnite i gurdite, sled malko puska6 i 2riq prust vuv deistvie, malko sled tva minava6 na klitora, v na4aloto nejno i bavno (efekta nema da e nikuv kato mine6 na klitora, imai turpenie) use6ta6 q 4e po4va da se vuzbujda i uskorqva6 tempoto kato e pred orgazum ve4e turka6 super burzo i svur6va... 4estito, purviq i orgazum polu4en ot tebe...
za sex-a e malko po-trudno, kato za na4alo trqbva da po4ne6 da izdurja6 pove4e, takam... da se vurneme na 4asta kogato i turka6 purjolata s prus4eta (klitora) i ve4e se vuzbudila... sliza6 o6te na dolu i po4va6 da q lije6 kato useti6 4e skoro 6te svur6va se provikva6: "-mom4eta, prikrivaite me, vlizam" vliza6 i po4va6 da si q la6ka6 bavno i poleka bez da burza6 za nikade... tq ve4e e poludqla ot kef uskorqva6 tempoto tq svurva6 i si4ko e na 6
ako nekoi ot teq varianti ne stane pove4e nema da prava sex nikoga
(predelno qsno mi e 4e nqma da stane ot purviq put... govoreh s malko trenirovki ako ne stane)
a da i o6te edna podrobnost, kato i lije6 slivata, ne q liji celata (e ni6to ne pre4i da q oblije6 nekolko puti ama ne postoqnno) susredoto4ava6 se glavno v/u klitora i natiska6 pove4e s ezika (moje6 da se probva6 i da si puhne6 ezika vuv vlagali6teto i... nqma da stane, no puk e zabavno)
probvai gi teq varianti i kaj kuv e bil efekta... btw moje da mi pi6e6 na skype, 4e tuka vlizam rqdko
И очакваш да И хареса от първия път?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Еми на мен ми хареса вторият път съвсем малко и след това вече беше все по-добре и по-добре .Разбира се ,че не и е толкова хубаво ,защото все още има болка ,а и предполагам ,че е притеснена от тялото си и от това как се представя..Заложи на френската любов - ще й хареса 100%![]()
spoko be pi4,az kato go napravix,moq priqtel ima6e dosta opit i vapreki tova parvite 4-5 pati adski mnogo me bole6e,naprovo det se kazva sam revala ot bolka,posle ve4e kato sprq bolkata mi be6e adski bezrazli4no (sledva6tite 5-6pati)napravo se bqx 6a6nala,no s te4enie na vremeto i az razbrax kakvo e ydovolstvie...tai 4e spoko,prosto trqbva da ima6 tarpenie(da de tq)
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Choweche nedei psihqswa i ne si misli gluposti ot roda na towa che shte xodi da se e*e s po opitni.W kraina smetka purwiq i put e bil s teb,ne s "opitnite" nali :P A ... udowolstwie ne se izpitwa ot purwiq putMoje sled 2riq,moje sled 20tiq ...
![]()