- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Изпускам се
Здравейте. Имам един проблем. На 14 години съм, а от една година ходя с едно момче, което е на 17. Правим секс от тогава, а анален за пръв път преди осем месеца и от тогава всеки ден. Всичко си беше супер допреди две седмици. Горе долу от толкова време, не мога да се стискам, когато ми се ходи по голяма нужда и се изпускам. Най-кофти беше като ми се случи в училище, още на парвия учебен ден. Всички много ми се смяха, а аз потънах от срам. Някой може ли да ми каже какво ми има и как да оправя нещата. Приятелят ми е сериозен, верно че първия път, като се изпуснах докато съм с него ми се смя доста, но пък каза, че си ме обича каквото и да става и не ме заряза, макар че си мислех, че ще го направи. Въпреки това потъвам от срам винаги като ми се случи и бих искала да разбера, защо се получи така и как мога да оправя нещата. Много ви благодаря предварително!
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
izpuska6 v smisal...................
Ами ... в смисал, че се нааквам![]()
xaaxx kak se naakva6 be paxhxaphxaphxaphxahpxaphxahphxapphxahpxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prai si klizma
seki put
![]()
![]()
Значи... има два мускула, които се наричат сфинктери, пръстеновидни са и контролират "изпускането". Знаеш, че при практикуване на анален секс е много важно да си напълно отпусната, за да може твоят приятел да проникне в теб. В случая обаче, както вие практикувате всеки ден, функциите на този мускул се нарушават... разбирай, не може да се свива нормално. Заради това се изпускаш.
Пробвайте известно време да оставите аналния секс настрани, а ти следи да минаваш през тоалетната навреме, за да няма гафове, докато си навън.
When I love, I love.
Съгласна съм с мнението на My_Dear
![]()
Приятелят ми все повтаря,че ебано дупе не държи..(тва е в кръга на шегата)
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Първоначално написано от KillSwitchEngage
ти си толкова тъп че не можеш да го проумееш...![]()
тиХо Ся
и аз съм съгласна с мниниетоПървоначално написано от _BoSSy_
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Разширил и се е сфинктера и са ше оди срана, посрана.
=D> =D> =D>Първоначално написано от My_Dear
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Мда, анален секс не трябва да се прави редовно. А и ти какъв анален секс правиш, след като ти се ака?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами, аз не мога да си представя как правите анален секс, при положение, че не можеш да се стискаш... сигурно всеки път правиш авария.![]()
Мисля, че малко трябва да намалите аналния секс и виж дали след това проблемът ще продължи. Ако не, значи е от това, а ако въпреки това пак имаш такива неудобства се консултирай с лекар
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Спри с аналния секс. Прави си вагинален. това не е за дете на 14. Не, че вагиналния е, ама ти ануса си си дала, така че..........вече си изпусната.
Точно..Първоначално написано от krem4et0
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
+1 =D> =D> =D>
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ама ти е разширил хълката![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от Schnitzer
lelelele
boje gospodi s koq raka da se prekrasta na 14 demek kolko mene i si raz4eknata kato nz si 6to.o6te si s detski akal ako si s ebala oks ai tva si e za tebe ama analen sex,napri si smetka ti 6tom na 14 si taka nemoje6 da siska6 koi znae kato stane6 na 30 glavata 6te si mu6ka6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvani se stegni !!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
a i tva e ebati srama ama tii si si vinovna
а най-страшното е, че сигурно и много мирише !
но така е - прекалената експлоатация води до бърза и ненавременна амортизация !
Ти луда ли си е мацка... аналният секс няма нищо общо с това... не съмнено от хорските приказка тип... " Щи направя анала кат тръба " да кажем....Върви и се консултирай с някой лекар... най-добре ще е
![]()
младото поколение пропада
много куул\
/
Споко бе секси , тас е на 14 и са и направили задника кат ауспухПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.