- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СВЕТИ ВАЛЕНТИН
Ако имаш с кого да празнуваш Свети Валентин е супер, ама ако нямаш е супер сдухващо...![]()
Vseki Sveti Valentin s1m prekarvala sama....taka 4e ne go priemam naseriozno...![]()
If I could, then I would
I'll go wherever you will go
Way up high or down low, I'll go wherever you will go!!!
св.Валентин е за западните гейчета.
Мъжете като нас се напиват като свине на трифон зарезан!![]()
Мамка ви и на вас предатели свети валентин е ебан католически празник аз не съм католик аз съм православен за тва си го начукаите американски гъзолизци само ракия водка(да живеят братушките) и вино те тава е![]()
Според мен Св.Валентин е ден,като всички останали.Мн е глупав,поне според мен.Ден на влюбените,ако си влюбен няма специален ден в които да празнуваш любовта си,за влюбения всеки ден е празник.И само на 14 февруари ли трябва да ми каже обичам те или да ми подари нещо...,ако човека до теб наистина те обича,ще ти го показва и казва всеки ден,а не само на Свети Валентин.А и това не е български празник,защо трябва да го празнуваме...,американците не празнуват български празник,защо ние трябва да празнуваме?.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Само Трифон зарезан има за мен другото е езическа измишльотина...
тва е пълна глупсот
прекалено лигаво е....
то не са розовки пухкави сърчица, мишлета, зайчета и какви ли не простотии. просто ми идва в повечко![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Глупав празник. Тези, които нямат половинка им става гадно и самотно. Тези, които имат, пък биват обгрижвани само 1 ден в годината. Когато уважаваш и обичаш един човек се стараеш всеки ден за него/нея да е като Св. Валентин.. Не само 1 път в годината.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
не ми харесва тоя празник.. измишльотини некви има само на него..
Животът е адът описан в Библията!
mi vinagi mi e bilo gadno na tooq den 6toto vinafi togava nqmam gadje 6tot sme skusali ili i az neznam 6to.
ako ne be6e sv valentin 2007 ,jivota mi nqma6e da e sa6tiq :P eh.... obi4am go toq praznik...... to4no na nego praime 1 godina s moq :P
Първоначално написано от ™G-Baby™
За мен и приятеля ми Свети Валентин е ден, който отбелязваме подобаващо, но НЕ защото е "ден на влюбените", просто на тази дата се срещнахме и харесахмеТака че за нас това е нещо като годишнина
![]()
Винаги съм била сама на Св.Валентин... Е била съм малка... Но беше кофти като получаваш е*авки валентинки от момчето, което харесваш... И да раздаваш валентинки, а никой не се е сетил да ти прати на теб.... Кофти празник... А и като гледам и тази година сиг ще съм сама на този празник защото има 5 месеца до тогава...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Po princip praznika e katoli4eski i ako sme istisnki hristiqni ne bi trqbvalo da go priznavame.No tai kato za vlubenite trqbva da ima takav praznik ,a vs eo6te dr data ne e izmislena praznika kato zamisal e hubav!Posledniq sv.valentin go prekarahme mn hubavo s biv6iq mi priqtel i tezi malko podara4eta men li4no mn me radvat i ako ima6 s kogo da go praznuva6 nqma ni6to lo6o.I vse pak se6taite se za polovinkite si ne samo na Sv.Valentin nali![]()
МиСЛитЕ ли , 4Е тРЯбВа Да 4акАМ 4АК до тогАВа зА дА му рАзКРия 4уВстВатА СИ ИЛи в ПЪРвиЯ уДОбЕН момЕНт....Ве4Е съвСЕм ЗаТАпих...ВСЕкИ ми кАзВа кАжи МУ , Но не Е тоЛКОВа лЕсно !!! ВинАги МРаЗЯ Да Се СЛу4вА тАКа , ма кАкв0 Да НАПрАВя КАто НИ е ПОСлеДНа ГОдина зАедно![]()
![]()
ПЛс ДаЙте съВеТ4е
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Не нужен специален празник,за да кажеш на любимия,че го обичаш.Но пък е хубаво да има такъв праник,така не само се сещаш за човека до себе си,но и за хората които обичаш.Аз например пиша на всичките си приятели някакви скромни пожелания просто като жест,че сам се сетила за тях.Така че,нямам нищо против празника.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
лигавооо съкс![]()
Аз пък не обичам 14 февруари.Обичам 15
щото имам РД тогава.
![]()
i sled puk kato shte se zdyxvam....po dobre da otbeleja Trifon ZarezanПървоначално написано от white_chik
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
какъв Свети Валентин бе... Трифон Зарезан е истината..![]()
иначе...Свети Валентин си е тъп празник..баси лигавотосърчица с пухчета, блудкави картички и какво ли още не..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Принципно не празнувам Свети Влантин...предпочитам Трифон Зарезан![]()
![]()
най-хубавият празник за щастливо влюбените, истински кошмар за останалите...
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Досега се съм била сама на Св. Валентин, но определено мисля, че е романтично любимият човек да направи нещо специялно за теб. И не е задължително да е точно на 14-ти Февруари.
We all have problems, mine are just more important than yours.