- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СВЕТИ ВАЛЕНТИН
Подкрепям....освен това не съм католичка за да го празнувам..на тоя принцип да взема да чествам пасхха и т.н За мен този празник е комерсиален и поради това меко казано дразнещ.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ден като ден..Само че някой двойки се сещат че се обичам само тогава..което никак не е правилно.. Показваите на половинките си че ги обичате всеки ден..
А на 14.02. ПИЙТЕЕне се любете
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Винаги ми е било гадно на този ден. А и това не е християнски празник, каквито сме ние, българите. Нека да си го празнуват влюбените.![]()
Защо да е най-хубавият празник? Всеки ден може да бъде най-хубав.Първоначално написано от Eternal Silence
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от white_chik
Edin sveti valentin nqma da go zabravqaz i togava6niq mi priqtel ,podari mi roza ,otidohme v tqh ,pihme vino...i dr raoti praihme hah
ne mnoo qko si prekarahme naistina
![]()
Ми.. нз. Само мин година го празнувах тай като точно тогава имах гадйе.Иначе си празнувам Трифон Зарязан хахахахахха
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Най добре да се празнува като Трифон Валентин - Хем повод да си пийнеш , хем повод за малко романтика . Аз лично до сега не съм празнувала нито еидн от двата празниак , защото за пийването бях малко малко а, а винаги се оказвах без приятел за Свети валентин . Надявам се догодина да е различно .
ако има с кой да се празнува-става а ако няма...не обръщам внимание![]()
Трифон Нарезан пауър бре ей....мноо осърдно го празнувам...макар че не ме фаща алкохоля![]()
А за св. Валентин не искам и да говоря...това е празника на капиталистите които целят да си продават плюшените мечки, сърчица и шоколадови бонбони....аз може да не съм романтична натура по принцип ма се старя през годината а на 14.02 съм си гад![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Ся не ме карай за Свети Валентин да си търся друг с който да прекарам роматичноПървоначално написано от Quasar
![]()
Създаден за хората, които има с кой да го споделят!Винаги имам странно усещане, хубаво на този ден независимо имам ли приятел или не.Винаги има с кой да го празнувам, обичам много хора,а и те мен!
свети валентин никога не съм празнувала.. никога по това време на годината няма с кого.. но нали за това е суздаден и трифончо :P :P![]()
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
Като не можеш да се наебеш с някой на Св. Валентин ... винаги можеш да се напиеш... и то сам ...Първоначално написано от qNcHe7y
Да живее свети Вазелин (от валентин и зарезан
)
Мразя го, предпочитам Трифон Зарезан
ПС. Въпреки че ми дреме на .. и за двата
оооо няма такива! аз вечно празнувам Трифон Зарезан. За толкова години зеха "Зарезанка" да ми викат...![]()
![]()
![]()