.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Guest

Moderated: Какви поли ви харесват - къси или дълги? И...

kusi dulgi ili poli do kolqnoto kakvo vi haresva pls kajete stila si na obli4ane i bijutata koito haresvate za6toto mi e mn interesno da razbera i stila na drygite

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Фен
    Град
    Varna
    къси полички... ама не много къси и да не са прави ами.. такива "разширени" отдолу не мога да обесня много точно...
    Бижута: сега нося едно тънко синжирче с една висулка- цветенце,една средно дебела гривничка и пръстен ...
    Only God can Judge me... Be the Best!

Guest
    sreburni li

Фен
    Град
    Varna
    ами.. да
    Only God can Judge me... Be the Best!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ооо супер късички, прави!а бужута.....нося много сребро, което не свалям никога.други накити не слагам.не изневерявам на среброто!
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    zna4i obi4ate po nejnite ne6tica taka li

i men tva me interesuva...dali ima skype,6toto naistina sam vpe4atlena ot otgovorite i po po4ti vsi4ki temi

a sq po temata-ne obli4am pravi poli...po-razdarpani,na4upeni,nakadreni(ako 6te6 i taka gi nare4i)...a za srebroto mislq,4e edno sindjir4e...grivna i prasten sa dostata4ni!v nqkoi slu4ai i 4asovnik otiva,no ti ne gledai drugite kvo obli4ai,a obli4ai tova,koeto na teb ti haresva
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами ...широки дънки ..поли ...спортни поли които са под коляното и с кецове ..мно яко седи

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Полата да е колкото може по-къса,другото не е толкова от значение ( е освен тялото де)

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от SlaVen4eEto`
    къси полички... ама не много къси и да не са прави ами.. такива "разширени" отдолу не мога да обесня много точно...
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Обичам джинсови поли до коляното...имах една,бахмааму,вече ми е много тясна,ама беше страхотна,жалко,че не мога да я нося вече
    Впрочем не съм носила пола от доста време...

Бижута-хаххаахха
    Нося плетена гривничка,гумена каишка и ластик на ръката си и една умрела черна връвчица със сребърно коте на врата
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Град
    София

Re: Moderated: Какви поли ви харесват - къси или дълги? И...

Не нося поли =D>
    но повече ми харесват къси(не прекалено)..
    а за бижута-сребърни, синджир с някаква по-нежна висулка(ест. в повечето случаи за нас момичетата са цветя, сърца, звездички..), гривна-нито нежна, нито груба и пръстен на палеца \/

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Дълги дънкови поли.
    Сега съм с едно синджирче с висулка (мидичка) и едно кожено герданче с сребърни топченца по него. Сребърен пръстен и кожена гривна с сребърно по нея.

obi4am kysite poli. pravi ili razkroeni nqma zna4enie stiga da mi stoqt hubavo. a za bijuta... amiii az sym mania4ka na taq tema...za po4ti vsqka dreha imam razli4ni.. i ne samo srebro a i mnogo cvetni... sini zeleni rozovi jylti ORANJEVI zadyljitelno [zaradi kosata pyk i e edin ot liubimite mi cvetove] abe kato cqlo mn si padam po drankulkite. az dori do magazina ne moga da otida ako nqmam obici i neshto okolo vrata...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    и аз предочитам късите поли макар да имам и доста до коляното...ама не ги слагам мн често щото имам страшно много цвтни чорапогашници а те седят супер яко с къса пола ... а иначе аз нося злато
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Поли нося много рядко, а когато нося само много къси! Иначе бижута имам сребърно синджирче с листенце и сребърен пръстен, които не свалям!

Голям фен
    аз рядко нося полички ама обичам повече късите (не много) и да не са прави пък за бижута сребро повече обичам
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен
    Нещо съм се запалила по поли до коляното,разкроени Имам и къси,но по-рядко ги обличам,а и зимата не е мн подходящ сезон за тах,пък и за полите като цяло(въпреки,че чат-пат обувам..)
    Много обичам бижута...имам много и все искам още :P Сребърни предимно
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Всякакви - нося предимно поли имам къси, средно дълги, дълги.

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Не си падам много по полите
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    по принцип - поли дълги или да коляното - но не нося по4ти, ина4е дрънкулки - всякакви - сребърни висулки на кожи4ки, гривни главно лепещи и шарени, пръстените винаги 2 - 4ерен с джойт4е и сребърна халки4ка, обеци - само малки, дебели халки4ки
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Мии обичам по-къси но не тип колан е кат тая

Супер фен

Re: Moderated: Какви поли ви харесват - къси или дълги? И...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kusi dulgi ili poli do kolqnoto kakvo vi haresva pls kajete stila si na obli4ane i bijutata koito haresvate za6toto mi e mn interesno da razbera i stila na drygite

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    къси полички харесвам и къси нося(логично ама да си кажа ) ,мм бижута:сребърна гривничка нося и имам едни пръстенчета които една приятелка на майка ми прави постоянно-от мъниста са..квито си искам цветове..с цветенца отгоре,само халкички и т.н.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ami po princip nosq poli po4ti samo prez lqtoto i to super k1si.... pove4eto p1ti d1nkovi ili v nqkakvi po sveji cvetove...ina4e ne izneverqvam na sebe si po otno6enie na obli4aneto .....za u4ili6te d1nki i nqkakva bluza ili rizka a prez zimata pulover4e...a za po "specialni" slu4ai otivam v drugata krainost ...ne6to super stilno i elegantno
    Otnosno bijutata...za ejednevieto srebro...ina4e moje da se slu4i da sloja i ne6to po golqmo i frapira6to
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Голям фен
    Град
    sofia
    Поли рядко нося, но случи ли се - къси определено. Доколкото бижутата в зависимост от облеклото, понякога слагам такива с преобладаваща маниста, понякога сребро. Предпочитанията са ми към златото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си