Как си правите обем на косата. Аз си я тупирам и я пръскам с лак, но ми е много тежка и не ми седи много времеИли пък лакът ми не струва
Като ходя на фризьор ми седи обемът по няколко дни. Чувала съм, че някой си пресират косата само в корените, но ми се струва, че така много ще си я изгоря
![]()
ee 4ak p1k ot tolkoz da izgori
mi kao ne iska6 s presa probvas s dryg lak za kosa
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Смених 3 вече...все същата работаПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Тя мойта косаа е прекалено обема и не си правя обем, а го махам, но съм чувала че като се изкъпеш навеждаш глава надолу и сушиш със сешоар. Казват, че ставало яко.
Mi i az kat teb m14a se da go maham a ne da pribavqm
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз със сушеар я издухвам на долу с главата и седи добре. Има и пяна за обем също, може да пробваш или направо с шампоан за обем.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Аз на моята коса обем в корените и правя като тупирам в корените. Или пък може и да я топирам и след това отгоре пак да издърпам малкък пласт коса и отдолу над тупираните кичури да и направя и обем с преса. А при теб причината за нетраен обем може да не е само в лака за коса, а и в начина ти на тупиране.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
МерсииииПървоначално написано от KaTinCeTy
Добра кака {}
Мдам, може да не се тупираш както трябва. Накарай някой, който разбира да ти помогне. Повечето момичета само си разрошват косата, а си мислят, че тупират.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Гледах как ми я тупира фризьорката, та и аз така почнах. Първо си я тупирам, след това пръскам лак и със сешоар изсушавам лака. Какво не правя както трябваПървоначално написано от Seniorita
![]()
Ами, щом правиш всичко както при фризьорката, значи трябва да е окей. Ама не е...Почти съм сигурна, че това е от начина на тупиране, щом и лаковете за коса си сменила. Или пък слагай повече - след всеки кичур и на цялата коса, а не само накрая. Успех
![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Тупираш повече и използваш Taft titan look и то повечко. Може да пада лесно ако ползваш балсам за лесно разресване, иначе като я бетонираш хубаво с лак ще седи.
Аз използвам и нещо друго - тупирам я супер много, така че изглеждам с балон на главата и й слагам много лак за коса и с времето тя си се сляга-сляга, ама не много. Плюс това, защо не си носиш в чантата един гребен, да се тупирваш когато ти падне косата![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Даже няколко продукта си слагам за лесно разресване, понеже ми е много дълга косата и много се скубе иначе. Не знаех, че и това има значениеПървоначално написано от Marge
Мерси
Аз лично използвам пяната на Тафт и съм довална от нея .Иначе след къпане взимам сешоара невездам се и започвам да мачкам и суша косата си и това също става.И мойто коса е много тежка и гъста опитай се слагаш повоче пяна или си купи от шампоаните за обем
Как точно си махаш обема, че и аз имам същия проблем и никога не е дълготрайно ,защтото избягвам да ползвам много фиксиращи продуктиПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Ами аз на моята й правя вафлички в корените и топиран от долната страна за да не изглежда оплетено и грозноИ пръскам с лак и става страхотен обем
Или си купи някаф шампоан за обем, с пяна също става .. Абе начини много
![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
TUPIRANETO E MNOOOOGO VREDNO
AZ POLZVAM 6AMPOAN I BALSAM ZA OBEM,SERUM ZA OBEM V KORENITE I IZDUHVAM
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Защо да е вредноПървоначално написано от marina star
![]()
![]()
оо мила и аз в началото бях така.. но сега се получава добре..Но от мен да го знаеш ако използваш маски за омекотяване няма да има обем квото и да правиш.. А за по - добри резултати използвай само серията на Тафт.. Черна или зелена! Успех !![]()
Love Ickooo
За да не пускам нова тема, мога да ти дам един съвет тук. Аз съм хванала чалъма на малкия обемПървоначално написано от -4arovnata-
Подстригване на стъпала! Но на голееееми стъпала, ако мога така да се изразя. В моя случай например най-горния ми слой на косата е с цяла педя по-къс от най-долния, който е най-дълъг. Само че моята коса е къдрава и нз твоята ако е права как ще изглежда. Сигурно с толкова голяма разлика няма да е добре, но ако е по-малка със сигурност ще изглежда добре! Ако искаш следващия път като ходиш да се подстригваш попитай фризьора дали може да те подстриже на стъпала и дали ще ти стои добре.
Виж горния пост!Първоначално написано от Water_lili
^^^
Ми аз ползвам Sunsilk крема за предизвикателен обем и после седя с надолу главата и реша с една дебела четка за коса - става обемна , ама на пакетчето пише че ставало по-добре със сешоар и като ползваш шампоана и балсама. За нещастие нямам сешоар, а и ползвам шампоана на Garnier Fructis Long & Strong
>•ОбИчАм Те КоГаТо Си ТуК...КоГаТо Те НяМа ОбИчАм ДрУг !!! :PpP
Ами тя мойта е обемна незнам как става без да й правя нищо но я подържам с шампоани за обем на Wash &Go и при мен се постига много добър ефект