.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67

Тема: Обем

...

ami azz lichno iam dylga prawa kosa bec mn mn obem .. no cled kato ce ickypq i q cysha c glawata na doly .. pocle q crecwam , ii pak q presiram v korenite samo .. znam che cyper mnogo q ywrejdam , no nali trqq cme kraciwi ;DDD

Като си сушиш косата,суши най-много при корените!Така съм чувала!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Love^^
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    TUPIRANETO E MNOOOOGO VREDNO

AZ POLZVAM 6AMPOAN I BALSAM ZA OBEM,SERUM ZA OBEM V KORENITE I IZDUHVAM
    Защо да е вредно
    Защото накъсва косъма!
    i to mnogo za6toto go nakasva6 v osnovata,nai-lo6oto i vrednoto,vqrno e 4e sedi dobre ama az se tupiram mn mn mn rqdko,samo frizior i pri specialni slu4ai ina4e si se izduhvam i sam si tip-top
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мацки помагайте

Моля ви се помогнете ми искам да си направя обем,а не мога и не мога...днес се пробвах четох,че кат излезна от банята тряяя да си изсуша косата със сешоар като главата ми е надолу няма ефект!Друго четох,че кат си изсуша косата да си я направя отгоре на вафлички със пресата...а аз кво направих нали ок направих се на преса ама нямаше ефект и се нациках със лак за коса и пак се напраих на преса и то стана като сплескано слама офф....... и то само нерви нерви :@:@:@ ще се радвам д ами помогнете

^ Вечно да си останеш без обем, заради това, че изрови тема отпреди 3 години.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ Вечно да си останеш без обем, заради това, че изрови тема отпреди 3 години.
    +

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Това с навеждането на главата и изсушаването със сешоар е добра идея,аз също го правя.Когато си изправям косата вдигам най-горния пласт,може би 1-2 см тънък.Отделям го с щипка и започвам да тупирам всички останали пластове доло само в корена,като при всеки кичур пръскам лак (използвам този на Интеса) .След това пускам горния пласт,който бях отделила с щипка и само в корена нащипвам с преса (тази на която викат вафли или вълнички) и пръскам лак за да стои.При мойта гъста и къдрава коса това е идеално
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

Моята коса е няква тънка и не е много гъста даже бих казала въобще и много я изгорих сас тия преси и тем подобни работи...нз аз не се справям някак си сас тупирането целия кичур ли се топира или...мисля си че не го правя добре нз

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Аз с пресата правя на вафлички(мразя гиии)долния пласт и ако се налага леко топирам. Иначе може да пробваш спрейвете за обем,но не знам дали има ефект.

мацко погледни ми аватара, тва го постигам само с преса, другото не важи
    Имало едно време..

мацко погледни ми аватара, тва го постигам само с преса, другото не важи Cool
    Да харесва ми... Аз и щях да питам как таз Елеонора от Big Brother Family си прави такъв обем... мацо би ли ми обяснила как го постигаш...

еми, цялата коса на пресата, на вафличките по точно. бухва ми супер много, а по принцип косата ми е безобемна. но си е много време занимавка, аз цялата коса си я правя за 2 часа .. ии или я връзвам с шнолка, като на снимката, или си я оставям така. нито топиране, нито нищо не ми прави обем освен пресата
    Имало едно време..

Да,ок разбрах.... но нз как да постигна обема дет е без преса сещаш ли се такава точно кат на Елеонора,но нз мойта дали ще стане такава щот косата ми не е много далга пдо раменете ми някъде е ... а топирането просто незнам как да стане

Цитирай Първоначално написано от BeBoRaNaTa
    Да,ок разбрах.... но нз как да постигна обема дет е без преса сещаш ли се такава точно кат на Елеонора,но нз мойта дали ще стане такава щот косата ми не е много далга пдо раменете ми някъде е ... а топирането просто незнам как да стане

Eлеонора си тупирва косата бяха я дали един път ама съвсем за кратко
    иначе тя не трябва да ти е дълга просто трябва да му хванеш цаката

Бихте ли ми обяснили колко пласта трябва да хвана абе въобще как да си направя обем кат на Елеонора... Как въобще да се топирам... отзад как да стане МОЛЯ ВИ ОБЯСНЕТЕ МИ...днес пробвах кво ли не и не става и не става :@:@:@

Бихте ли ми обяснили колко пласта трябва да хвана абе въобще как да си направя обем кат на Елеонора... Как въобще да се топирам... отзад как да стане МОЛЯ ВИ ОБЯСНЕТЕ МИ...днес пробвах кво ли не и не става и не става :@:@:@
    http://www.youtube.com/results?searc...sing+hair&aq=f
    изгледай няколко от тези клипчета и ще ти стане по ясно аз така се научих :р

Благодаря много за бързите Ви отговори Дано тези клипчета ми помогнат,ако не пак ще питам

не се ли пише тОпирвам
    иначе гребенче и лак на Тафт няма начин да не успееш до голяма степен и зависи как се топирваш де

Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    не се ли пише тОпирвам
    иначе гребенче и лак на Тафт няма начин да не успееш до голяма степен и зависи как се топирваш де
    Господи, убий ме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Имало едно време..

в думите лакирам, топирам, гримирам няма буква В! такова животно нема!
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    не се ли пише тОпирвам
    о господи това откъде го измисли в самата дума няма В да, ама можеш спокоино да кажеш лакирВам се примерно ... хаха прекалено мн драматизираш за една дума,че чак Господ да те убива

Топирам е правилно,а не топирвам

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    не се ли пише тОпирвам
    о господи това откъде го измисли в самата дума няма В да, ама можеш спокоино да кажеш лакирВам се примерно ... хаха прекалено мн драматизираш за една дума,че чак Господ да те убива
    Ей на тва му се вика малоумна кифла,дето не знае как да говори....
    И кой тъпанар пак изрови тема от 2007 година?!!
    Брях,брях

Топирам е правилно,а не топирвам
    да разбрах извинявам се за грешката

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    не се ли пише тОпирвам
    Ей на тва му се вика малоумна кифла,дето не знае как да говори....
    И кой тъпанар пак изрови тема от 2007 година?!!
    ти пък кво се месиш с ефтини лафчета "малоумна кифла" ставаш изтъркана ... конкретно спорех за думата ЛАКИРВАМ СЕ ... съдеики по манталитета ти на просто момиче със сигурност и ти правиш грешки ама да ме наричаш така след като не ме познаваш по скоро замълчи не ставаш интересна

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Конкретно като спориш за лакирвам се, грешно е. Казва се лакиран, не лакирван => лакирам се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си