добре както казах в моя краи говорят по този начинПървоначално написано от WaterLilly
![]()
ии все пак може да кажат като хора а не да се държат като хлапета от детската градина ... големи хора сме вече
Темата е от преди 3 години..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Не само, че не е топирвам, ами не и топирам. Думата е тупирам.
вземи си някакъв лак със силна фиксация
опитай да я топираш само в коремите к(така ии със пресата и си обръщай косата на долу и я реши за да се получи лек обем
аз моя го правя като си топирам косата само в корените ии пръскам с лак![]()
`only God can judge me!
не забравяйте .. тОпира ..
кой я е ъпнал тая тема изобщо?
Таа както и да е..правя обем в корените с вафлички,после топирам в корените,и пластовете отгоре ..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ами на теб ще ти кажа да го провериш в някой правописен,а по-добре тълковен речник за да си наясноПървоначално написано от Shadowsogirl
![]()
Косата ми е постригана на етажи като най - горния е филиран...
Ползвам пяна и мус за обем на Нивея... В корените преса с най - ситните вафлички... Фиксирам вафличките с лак за обем като също така и топирам и се запазва до 2 -3 дена !
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
тук маи няма модератори![]()
За какво са ти???Първоначално написано от Zaritu
сори ма не се сдържахПървоначално написано от Zarity
![]()
![]()
---->
Zarity- "грамотната" не кифла НЕ МОЖЕ да пише//с твойте камъни по твойта глава миличкаПървоначално написано от Zarity
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.drogisterij.net/producten..._Sensation.jpg
Аз го използвам и съм много доволна!![]()
Е,че, вие за еднадума господ ще ви убива пък форумците ще Ви бичуват.В всеки краи се говори различно.По темата.Аз правя в корените вафлички и после ги топирам слагам лак и това е.Когато се изкъпеш се суши с надолу главата.Вярно, че после малко залиташ - нормално е.
![]()
и аз се топирвам горе вафличко долу права мн е яко обаче започнах вече по малко да си правя косата, защото една моя приятелка така и се накъса косата отгоре и е някво супер гадно даже и като бебешка коса не стои ами мн мн мн мн косъмчета стърчат нагоре
отиди на фризьор да ти я изтънят малко за да не ти натежава .. след това пробвай да тупираш в корените и пръскай с лак за коса и предполагам ще е по добре![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..