- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Need For Speed Pro Street
Ми аз уж покривам минимума изисквания , ама препоръчителните ми иска 1 гб рам и уиндоус виста![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Ами да ти кажа,че изискванияна минималните са малко относителни.Просто като отговараш точно на минималните искам да кажа,че играта пак може да ти сече или поне да работи по-бавно със сигурност!А на мен,че няма да тръгне играта е 100% сигурно!С GF 5500 FX няма смисъл да се пробвам!Аз съм си за нов комп...моят е от 5 годиниПървоначално написано от MajeStic
![]()
ами аз съм с CPU 2.8 Ghz Intel ; RAM 1.5 GB DDR 2 533 Mhz ; Video GeForce 7300 LE 256 DDR2 и ми насича много на 800x600 и на почти всичко на минимум ...
трябва Upgrade ... даже съм си избрал CPU и Video
Intel Core Duo i GeForce 8***само ми трябва спонсор
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
дам ... аз като го купувах (преди 2 години) исках да си сложа GeForce 6*** ама нямаше в наличност 256 Mb (а не исках да е Radeon) и затова тази ... че иначе пък парите нямаше да стигнатПървоначално написано от MajeStic
ся съм си избрал GeForce 8600 GT 512 Mb DDR3 $180 някъде
![]()
Последното поколение видеокарти на AMD не е много обещаващо. Radeon-ите бяха добри до Х1000-серията, след това почнаха само да догонват nVidia.Първоначално написано от MajeStic
А от демото останах доволен от поведението на колите при висока скорост. Изглежда пак ще се борим със стрелките на клавиатурата, мъчейки се да вкараме колата в правия път, както правехме в Need For Speed: Porsche (въпреки голямата разлика във физиката на двете игри).
ми ... както всички хйора и аз си имам някакви пристрастия и са към чип сетове на NVidia както и към Intel-ски процесориПървоначално написано от $@$|-|0
btw аз съм голям фен на NFS Porsche, тва е любимото ми NFSа лщбимата ми кола е Porsche
![]()