.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не ходя в тях, но преди 3 години бях в Дабъл Вижън, то е същото като в Амор долкото знам и доколкото виждам, че едни и същи познати ходят и в двете

Куул Гърл става дума за дискотеки, които първо са детски, ама децата остават и по-докъсно. Та като бях на детска момиченца на по 12 години танцуваха по сутиен и то не 2-3, а доста... А те въобще, ама въобще нямаха гърди, ама това е отделен въпрос. Та представи си отгоре сутиен, отдолу поличка тип коланче. Не знам дали още така, но пръв и последен път отидох декември 2004

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Не ходя по дискотеки!Тъпо е, а и много гадни работи могат да ти се случат, ако си момиче!
    хах..да

А за "Червило" бях чула едно нещо...нямам никакво желание да ходя там
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Не ходя в тях, но преди 3 години бях в Дабъл Вижън, то е същото като в Амор долкото знам и доколкото виждам, че едни и същи познати ходят и в двете

Куул Гърл става дума за дискотеки, които първо са детски, ама децата остават и по-докъсно. Та като бях на детска момиченца на по 12 години танцуваха по сутиен и то не 2-3, а доста... А те въобще, ама въобще нямаха гърди, ама това е отделен въпрос. Та представи си отгоре сутиен, отдолу поличка тип коланче. Не знам дали още така, но пръв и последен път отидох декември 2004
    Така е още За Амор не знам,но за ДВ е така + тва DJ Тони Джи е педофил и ги подтиква да се събличат и правят курвенски изпълнения с пропадналите конкурси,които прави от типа на "Мис мокра фланелка", "Мис най-големи гърди", "Коя ще излезне най-голяма целувачка в дискотеката и коя ще целуне най-много момчета" и т.н., и т.н.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    В амор съм била веднъж,в дабъл вижън-малко повечко,около 7-8 пъти,за поледно ходих юни месец и от тогава нямам никакво желание да стъпвам там shadow4e -ви описа доста добре обстановката,гола плът,первезни погледи,мърсотия,задух...и какво ли още не...Пускат общо взето едни и също песни,в събота е някакъв кошмар вътре,просто не можеш да се разминеш...няма смисъл да си давам парите за подобни долнопробними заведения.Все пак отивам там да се забавлявам,а не за да се пазя от някакви загорепи идиоти,които се чудат за коя част от тялото първо да те хванат.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от GoLdEn`GirL
    Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Еми то от ''старите'' от Амор сега половината в Червило се подвизават!!!
    А Тантра къде и изпускаш? Не ходя обаче познавам повечето посетители на Амор

''Старите'' си се знаят.Но както казах ве4е сега мн от тях са по 4ервило.Абе да умират вси4ките

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Не ходя по дискотеки!Тъпо е, а и много гадни работи могат да ти се случат, ако си момиче!
    хах..да

е кво 4уваш???4ерпат те с бело-ебат те!Т'ВА Е-ФАКТ!!!Пълно с курви,и всяка нова друсалка дето става за ебане,рано или късно минава към тях/изклю4ения ИМА,но ...тва е др тема ве4е/

хах..да

е кво 4уваш???4ерпат те с бело-ебат те!Т'ВА Е-ФАКТ!!!Пълно с курви,и всяка нова друсалка дето става за ебане,рано или късно минава към тях/изклю4ения ИМА,но ...тва е др тема ве4е/
    дамм свирка за пакетче е една много приятна и широко разпространена техника в общуването

Цитирай Първоначално написано от dunapren
    хах..да

дамм свирка за пакетче е една много приятна и широко разпространена техника в общуването

К'ва ти свирка-направо анално го дават там,никои не те пита.Безплатен обяд няма и това си е ли4ен проблем на заблудените патки

HEeEeEeEe!!!!
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Не съм ходил в нито една от двете дискотеки!
    Само като се сетя за Амор и ми се драйфа..целият ми квартал ходеше там само за да се бие и да търси лесни забивки!
    За Червило не знам...аз напоследък се отвратих от почти всички дискотеки..много лошо се държат с клиентите особено в Студентски град.
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от dunapren
    хах..да

К'ва ти свирка-направо анално го дават там,никои не те пита.Безплатен обяд няма и това си е ли4ен проблем на заблудените патки
    а още по малко безплатен пакет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си