- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата/жените?
А защо в такъв случай с бившия ми не продължавахме? Стига простотии.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
с мен ще продължиш, обична моя
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Зависи, когато бившия ми свършваше по-бързо, от една страна беше по-готино защото аз обирах лаврите и беше доволен, от друга аз не свършвах. Когато свършваше по-бавно, секса беше по-пълноценен защото и двамата свършваме, но имаше и случаи когато не можеше да свърши с часове което си беше истинско мъчение и за двамата. Като заключение ще кажа че харесвам секс с максимално продължение 20 минути![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
ami 4esno kazano za men e ot golqmo zna4enie dylgiqt sex az sym na mnenie 4e ako 6e e za 5 m nqma smisyl daje da se sabli4am ai za tolkova malko vreme 6e e mn trudno da ispitam udovolstvie...
Не е важно количеството, а качеството. Ако с партньора се обичате и сте истински отдадени един на друг и 20 мин. са достатъчни да изпитате удоволствие... Иначе може някой да те клати и 2 часа, но дали ще ти е приятно... зависи от много фактори![]()
Важно е да е качествено количество![]()
MxM...Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()