- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предмети
Izpolzvate li nqkakvi pomoshtni predmeti po vreme na sex kato vibratori i t.n.
ako izpolzvame kakvo iska6 da si raznoobrazi6 sexa li kakvo?ne razbrah smisula na temata poqsni se ako obi4a6 ?
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Допълваме с ръце и езици..и устни...засега не смятам да вкарвам предмети...като тези,за които говоришТе впрочем се наричат
а)секс-играчки
б)зеленчуци (тип краставици) и плодове (ртип банани)
и свещи и дезодоранти..слушала съм сякфи простотии![]()
Използваме щипки, скоро ще започнем и вибратор да включваме и други работи..![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ейй че сте гадни!А каде забравихте веригите,камшиците,свещите (запалени и негорящи),бодлите и т.н.
![]()
![]()
![]()
За щипане![]()
Ех, хора всякакви.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Пробвал съм и честно казно не ми се видя кой знае какво...
Един лош чичко каза много точно, че съм "ванила"![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Да, бе, ванила сме. Да знаеш , че трябва да се обидим на това.Първоначално написано от ^Sam90^
![]()
Мммм... зърната сигурно си щипят. Само те си знаят.![]()
Някой да се кефи на игли ???![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
не ползвам никакви предмети по време на секс![]()
Да ... дистанционното за телевизорааа ... една краставица ама спокс тя е мъжка ... луди ли сте .. никакви предмети не използвам![]()
az polzvam samo 2 premeta ;] tova sa moeto tqlo i tqloto na portniorkata mi ni6to drugo drugite sa bokluci :] spored men
Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!
Всякакви хора с всякакви фантазии...аз лично не сам а и не бих но някои мноооого ги възбужда..така са расправяли![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
любимата ми играчка:
гумена ръка с юмрук![]()
beleznici sme ispolzvalipreporu4vam gi!!!
БлякПървоначално написано от Huk40
Най-добре си е както вече го казаха - щипки, изолирбанд, въжета, камшик, белезници, кабел, тиксо, чаршаф, бинт, вибратор.. Засега това се сещам![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Легло, стена,канапе,възглавници.... ...одеала като е студено. Тези предмети почти винаги присъстват в нащия сексуалн живот.
Хммм... белезници. Друго не сме. Няма смисъл.
wtf
вибратор имашДаже два, розовия и...кожения
Не!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
2 tela,koito znaqt kak da si dostavqt vzaimno udovolstvie sa napalno dostata4ni![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Най-обичам да ползвам трион![]()