Ееее мн се радвам,че тук има толкова фенове на театъра! За съжаление в Бургас не правят много постановки и не гостуват много други театри,но когато има аз съм там!На Бургаския театър съм гледала доста постановки - "Кълбовидна мълния","Женитба" с Асен Блатечки и Мария Сапунджиева,"Омайна нощ" отново с Асен Блатечки и Мария Сапунджиева(този театър беше организирано посещение от училището ми - немската - големи фенове на Асен Блатечки и Мария Сапунджиева) и т.н.А на други театри - "Животът - това да две жени" с Доротея Тончева ,"Госпожа Стихиино бедствие" със Стоянка Мутафова,"Вражалец" с Любо Нейков,Димитър Рачков и Асен Блатечки.Но наистина много ме впечатли "Вражалец"-мн забавно.
Сега на 1 ноември съм в София и съм решила да посетя някоя постановка в Народния театър,обаче малко трябва да се организирам за билети и да видя все пак какво ще се играе в периода 1 - 4 ноември. :P

ПП.Е забравих да допълня ,че и моноспектакъла "Сътресение" на Мариус Куркински съм гледала и съм мн мн мн впечатлена от актьорската му игра - уникално!!!