- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ако можете помогнете
Hora mojete li da mi kajete ot kade da si zemam otdelnite epizodi na seriali?ot nqkoi sait ili ? Ako nqkoi moje da mi pomogne neka go stori.
Blagodarq Predvaritelno !
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
на кои серияли?..
ако не искаш да си сам...стани шизофреник!
Ми аз доста често гледам сериали...в замундата има доста...От него изгледах "Бягство от затвора" , "Секса и градът" , "Отчаяни съпруги" , "Бригада" ....а брат ми в момента гледа "Костенурките нинджа " ..пак от замундата
![]()
Ами в замундата ги има повечето на отделни серии...Има и цели сезони,ако искаш...Ако там не можеш да намериш,не мого да ти помогна!
ami as tarsq konkretno seriite na 3 seriala.
1.Renegat
2.Trima bratq tri sestri
3.Jenata v ogledaloto
Ako znaete kade gi ima mnogo vi molq kajete.
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
hora HeLp PleaSee .....![]()
hora nikoi li nemoje da mi help ?
tova kakvo 6te re4e
hora molq PomOgneTe![]()