- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвяте ли в принца на бял кон?
Според вас съществува ли идеалното момче?Аз лично не съм го срещала. А и не се сещам за момиче което го е срещнала.
Струва ли си да вярваме в него.
А дали истинската любов не е в това да обичаме някой въпреки недостатъците му и той да ни позволи да го променим?
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!
Когато си влюбен,този когото обичаш ти се струва идеален!
Нем, а дори да ти се струва че някой е такъв - занчи не го познаваш достатъчно добреТа отговорът ми е твърдо НЕ!!!
So free
принца на бял кон е излязал от приказките според мен, но вярвам ,че за всеки един от нас съществува човек, който може би е перфектен, не не всеки го намира или дори да го намери нещата може да не се развивият по начина, който сме ги планирали...
И да човек се променя с времето, влияние оказват винаги хората около него, неизбежно е.. но това не е любпв според мен... немога да опиша любовта съжалявам...
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
ami da su6testvyva 6toto poznavam hora koito sa to4no edin za dryg i moqta vruzka v momenta bih kazala 4e vsi4ko i e idealno osven 4e sme razdeleni ama vruzkata ni e mnogo stabilna,a kato maluk komentar bih kazala 4e v jivota vinagi ima ne6ty koeto ne e nared i kolkoto i da e hubavo vsi4ko vinagi ima 1 no.
taka 4e vseki trqbva da se primiri s 1 -2 nedostatuka na polovinkata si ako naistina iska da e s neq...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
1. Идеални хора НЯМА, не е имало и няма и да има. Но все пак всеки си има идеал за това как би изглеждал перфектният любим и предполагам, рано или късно всеки си намира някой, който да се доближава до там. Аз лично съм наистина много щастлива с приятеля си, за мен той е най-добрият, но това не значи, че няма кусури.Въпреки всичко, ние сме заедно, всеки приема другия такъв, какъвто е, заедно с недостатъците му.
2. Относно това за промяната, не би трябвало, щом си се влюби в даден човек, да го променяш, така дефакто изчезва човекът, който те е запленил.Но в крайна сметка, любовта променя всички и промяната си е неизбежна... Вече си зависи дали ще е към добро или към лошо
![]()
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
"Идеалното момче"![]()
Ако бях на 13 можеше и да ми потрябва подобен индивид, но не съм.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ami i az iskah da kaja ne6ty takova,ama akto gledam ti si sa izrazila po to4no moeto mnenie e dosta oburkva6toПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
nikoi ne e idealen da!no koi kazva ,4e princa na beliq kon trqbva da e idealen?ako be6e 6te6e da e sku4en![]()
ако не искаш да си сам...стани шизофреник!
to4no taka, da obi4a6, zna4i da obogava6 nedostatucite na nqkoi drug! nqma idealni i suvur6eni i slava bogu! ima svetsni mom4etaПървоначално написано от so^sweet
zaradi koito si struva da vqrvame i da 4akame no mila edin den vs svur6va i mom4eto si ostava samo edno svqsno mom4e no ne tvoeto...
Testis unus,testis nullus...
Няма идеални неща...
![]()
![]()
moq moje da ne e princ na bql kon... a magare ama go obi4am pove4e ot jivota si
![]()
![]()
a sq seriozno, nikoi ne eidealen,a da obi4a6 zna4i da haresva6 1 4ovek s nedostatacite mu
az ne sam idqlna, ne ste i vie.... nikoi ne e
Първоначално написано от ™G-Baby™
Идеални хора няма...всеки си има недостатъци...които преглущаме заради добрите му страни...принц на бял кон...мдада само по филмите...свестни хора има ама чак толкова само във книгите на рафта с фантастика...
Значи идеални хора няма и няма и да имаАз обичам моето момче такъв, какъвто е
![]()
![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
Идеални хора няма.Когато обичаш някого ти го приемаш такъв какъвто е.А ако вярваш в принца на бял кон и ако го чакаш да доиде,ем.... ще те разочаровам но мисля,че ще си останеш стара мома.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Съгласна съм. Както беше казал Кембъла (лека му пръст), когато обичаш някой, ти обичаш недостатъците му. ”Достатъците” всички ги обичат.Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
В крайна сметка - принц на бял кон съществува. Но реално не е принц и даже няма кон (ако случиш на магаре - пак си късметлийка). Същестува човек, с който ще си щастлива и той с теб, но не е такъв какъвто си го представяш. Ти няма да можеш да си го представиш докато не го срещнеш. Това е положението. Има и принцове и змейове, и замъци и принцеси - но не са като в приказките, малко по-различно е![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
НЕ, няма.......
Животът е адът описан в Библията!
Az viarvam 4e su6testvyva perfektnia za men.Moiata polovinka,4oveka koito 6te me dopulva i 6te me obi4a bezkraino.Opredeleno viarvam!![]()
Вярвам в принца на белия кон.Обичам момче,обичам и недостатъците му.Всичко в него обичам.Винаги съм вярвала,че го има и съм сигурна,че и затова го открих.Рано или късно всичко се случва.. търпението е важно![]()
Не - това си е приказка и такава ще остане![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
идеални хора няма, но за това пък любовта е сляпа
а моя принц на бял кон вече ме спаси![]()
Чак пък принц на бял кон не, но както прочетох по-нагоре за мене тва е да обичаш някой заедно с лошите му черти.Аз си намерих моя такъв принц и доста време не можех да видя какви са му недостатъците просто не ги намирах та за тва казват "Любовта е сляпа".Сега вече ги виждам ясно и не ми пречат изобщо, но се оказа че явно аз не съм неговата принцеса![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!