.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Град
    edno mn hubavo mqsto

Вярвяте ли в принца на бял кон?

Според вас съществува ли идеалното момче?Аз лично не съм го срещала. А и не се сещам за момиче което го е срещнала.
    Струва ли си да вярваме в него.
    А дали истинската любов не е в това да обичаме някой въпреки недостатъците му и той да ни позволи да го променим?
    Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!

Когато си влюбен,този когото обичаш ти се струва идеален!

Град
    (: Русе :)
    Нем, а дори да ти се струва че някой е такъв - занчи не го познаваш достатъчно добре Та отговорът ми е твърдо НЕ!!!
    So free

принца на бял кон е излязал от приказките според мен, но вярвам ,че за всеки един от нас съществува човек, който може би е перфектен, не не всеки го намира или дори да го намери нещата може да не се развивият по начина, който сме ги планирали...
    И да човек се променя с времето, влияние оказват винаги хората около него, неизбежно е.. но това не е любпв според мен... немога да опиша любовта съжалявам...
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

ami da su6testvyva 6toto poznavam hora koito sa to4no edin za dryg i moqta vruzka v momenta bih kazala 4e vsi4ko i e idealno osven 4e sme razdeleni ama vruzkata ni e mnogo stabilna,a kato maluk komentar bih kazala 4e v jivota vinagi ima ne6ty koeto ne e nared i kolkoto i da e hubavo vsi4ko vinagi ima 1 no.
    taka 4e vseki trqbva da se primiri s 1 -2 nedostatuka na polovinkata si ako naistina iska da e s neq...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    1. Идеални хора НЯМА, не е имало и няма и да има. Но все пак всеки си има идеал за това как би изглеждал перфектният любим и предполагам, рано или късно всеки си намира някой, който да се доближава до там. Аз лично съм наистина много щастлива с приятеля си, за мен той е най-добрият, но това не значи, че няма кусури. Въпреки всичко, ние сме заедно, всеки приема другия такъв, какъвто е, заедно с недостатъците му.
    2. Относно това за промяната, не би трябвало, щом си се влюби в даден човек, да го променяш, така дефакто изчезва човекът, който те е запленил. Но в крайна сметка, любовта променя всички и промяната си е неизбежна... Вече си зависи дали ще е към добро или към лошо
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    "Идеалното момче"
    Ако бях на 13 можеше и да ми потрябва подобен индивид, но не съм.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    1. Идеални хора НЯМА, не е имало и няма и да има. Но все пак всеки си има идеал за това как би изглеждал перфектният любим и предполагам, рано или късно всеки си намира някой, който да се доближава до там. Аз лично съм наистина много щастлива с приятеля си, за мен той е най-добрият, но това не значи, че няма кусури. Въпреки всичко, ние сме заедно, всеки приема другия такъв, какъвто е, заедно с недостатъците му.
    2. Относно това за промяната, не би трябвало, щом си се влюби в даден човек, да го променяш, така дефакто изчезва човекът, който те е запленил. Но в крайна сметка, любовта променя всички и промяната си е неизбежна... Вече си зависи дали ще е към добро или към лошо
    ami i az iskah da kaja ne6ty takova,ama akto gledam ti si sa izrazila po to4no moeto mnenie e dosta oburkva6to
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на koalka
    Идеални хора по принцип няма.

Град
    pld
    nikoi ne e idealen da!no koi kazva ,4e princa na beliq kon trqbva da e idealen?ako be6e 6te6e da e sku4en
    ако не искаш да си сам...стани шизофреник!

Re: Вярвяте ли в принца на бял кон?

Цитирай Първоначално написано от so^sweet
    Според вас съществува ли идеалното момче?Аз лично не съм го срещала. А и не се сещам за момиче което го е срещнала.
    Струва ли си да вярваме в него.
    А дали истинската любов не е в това да обичаме някой въпреки недостатъците му и той да ни позволи да го променим?
    to4no taka, da obi4a6, zna4i da obogava6 nedostatucite na nqkoi drug! nqma idealni i suvur6eni i slava bogu! ima svetsni mom4eta zaradi koito si struva da vqrvame i da 4akame no mila edin den vs svur6va i mom4eto si ostava samo edno svqsno mom4e no ne tvoeto...
    Testis unus,testis nullus...

Повече от фен Аватара на suantito
    Няма идеални неща...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    moq moje da ne e princ na bql kon... a magare ama go obi4am pove4e ot jivota si a sq seriozno, nikoi ne eidealen,a da obi4a6 zna4i da haresva6 1 4ovek s nedostatacite mu az ne sam idqlna, ne ste i vie.... nikoi ne e
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Идеални хора няма...всеки си има недостатъци...които преглущаме заради добрите му страни...принц на бял кон...мдада само по филмите...свестни хора има ама чак толкова само във книгите на рафта с фантастика...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    В моя свят от меЧти ..
    Значи идеални хора няма и няма и да има Аз обичам моето момче такъв, какъвто е
    In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Идеални хора няма.Когато обичаш някого ти го приемаш такъв какъвто е.А ако вярваш в принца на бял кон и ако го чакаш да доиде,ем.... ще те разочаровам но мисля,че ще си останеш стара мома.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Идеални хора няма.Когато обичаш някого ти го приемаш такъв какъвто е.А ако вярваш в принца на бял кон и ако го чакаш да доиде,ем.... ще те разочаровам но мисля,че ще си останеш стара мома.
    Съгласна съм. Както беше казал Кембъла (лека му пръст), когато обичаш някой, ти обичаш недостатъците му. ”Достатъците” всички ги обичат.

В крайна сметка - принц на бял кон съществува. Но реално не е принц и даже няма кон (ако случиш на магаре - пак си късметлийка). Същестува човек, с който ще си щастлива и той с теб, но не е такъв какъвто си го представяш. Ти няма да можеш да си го представиш докато не го срещнеш. Това е положението. Има и принцове и змейове, и замъци и принцеси - но не са като в приказките, малко по-различно е

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    НЕ, няма.......

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    Когато си влюбен,този когото обичаш ти се струва идеален!
    Мхм.. +1

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az viarvam 4e su6testvyva perfektnia za men.Moiata polovinka,4oveka koito 6te me dopulva i 6te me obi4a bezkraino.Opredeleno viarvam!

Вярвам в принца на белия кон.Обичам момче,обичам и недостатъците му.Всичко в него обичам.Винаги съм вярвала,че го има и съм сигурна,че и затова го открих.Рано или късно всичко се случва.. търпението е важно

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    Не - това си е приказка и такава ще остане
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Голям фен
    идеални хора няма, но за това пък любовта е сляпа
    а моя принц на бял кон вече ме спаси

Дам,аз вярвам!!!!

Чак пък принц на бял кон не, но както прочетох по-нагоре за мене тва е да обичаш някой заедно с лошите му черти.Аз си намерих моя такъв принц и доста време не можех да видя какви са му недостатъците просто не ги намирах та за тва казват "Любовта е сляпа".Сега вече ги виждам ясно и не ми пречат изобщо, но се оказа че явно аз не съм неговата принцеса
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си