.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52

Град
    У нас Си (=
    Онзи ден докато се ровех из стари тефтерчета намерих един списък, който съм правила на около 10 години. Тогава винаги преди лягане си мислех за сватбата ми и за човека, за когото ще се омъжа. Та в това тефтерче намерих списък от 20 качества, които искам да притежава ТОЙ. А момчето, което наистина мога да кажа, че обичам покрива само 6 от тях. И все пак той е идеален за мен. На скоро претърпя злополука и имаше много рани главно по лицето, но в моите очи пак е същия..и вече е само мой(то туй е друга история за която даже имаше и тема..да не се отплесвам). Та мисълта ми беше, че няма идеално момче, а има идеален начин, по който може да обичаш обикновен човек. Разбрах, че наистина няма идеални и никога няма да среща такива, но има момчета, които с всичките си недостатъци могат да те накарат да се влюбиш в тях и да обичаш както никога до сега.

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    ami da su6testvyva 6toto poznavam hora koito sa to4no edin za dryg i moqta vruzka v momenta bih kazala 4e vsi4ko i e idealno osven 4e sme razdeleni ama vruzkata ni e mnogo stabilna,a kato maluk komentar bih kazala 4e v jivota vinagi ima ne6ty koeto ne e nared i kolkoto i da e hubavo vsi4ko vinagi ima 1 no.
    taka 4e vseki trqbva da se primiri s 1 -2 nedostatuka na polovinkata si ako naistina iska da e s neq...
    Разделени?! Защо това така много ми прилича на он-лайн връзка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си