.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

не зависеше от мен,а тя се разсърди

Здравейте.Искам да споделя с вас един своий проблем.Така,значи утре вечер-събота трябваше да преспя в една приятелка-това беше компромисен вариант,защото иначе трябваше да отида с родителите си на село и едва ги навих.Но днес доста сгафих пред тях,защото избягахме целия клас от последия блок.Говорих с майка си първо и я помолих да не казва пред баща ми за случилото се.А то какво стана тя взе,че ми се нервира за нещо и се изпусна пред него.... ..ужаст...забраниха ми да отида във въпросната приятелка...както и да е преживях го накак си,но в край на сметка човек,се учи от грешките си...каквото станало,станало,няма връщане назад.Та след това,аз и звъня на приятелката да и се извиня за това,че така се получава и,че не ми позволяват да отида....а тя от своя страна се нацупи и ми затвори телефона.Стана ми обидно от отношението и спрямо мен,пълна липса на неуважение...
    П.С-въпросното момиче е от моя клас,тоест итя се чупи,но не каза на техните...за разлика от мен... Знам,че постъпих несериозно спрямо нея,като прецаках заплануваната дискотека и преписване,а и наще сега с тях ще ме взимат на село...
    Малко да хаотични мислите ми,обаче същевременно ми е и много обидно.Е чакам вашето мнение по въпроса...тоест какво бихте направили вие и как бихте се почувствали ако сте на мое място или пък на товва на приятелката ми
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Според мен приятелката ти се е държала неправилно! Все пак не ти си виновна,че няма да отидеш при нея...

Град
    I don`t know where
    gLoRiOuS_aNGeL-от части аз също имам вина....,но поне се обадих и се извиних за това,че не мога да преспя у тях,поради породилите се обстоятелства....знам,че наистина е много неприятно това,че се провалиха плановете ми,но все още живея с родителите си,те ме издържат и ми дават всичко от което се нуждая,дължа им малко уважение и на тях.Постъпих лошо,понасям си последствията...но защо и тя трябва да се сърди...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    gLoRiOuS_aNGeL-от части аз също имам вина....,но поне се обадих и се извиних за това,че не мога да преспя у тях,поради породилите се обстоятелства....знам,че наистина е много неприятно това,че се провалиха плановете ми,но все още живея с родителите си,те ме издържат и ми дават всичко от което се нуждая,дължа им малко уважение и на тях.Постъпих лошо,понасям си последствията...но защо и тя трябва да се сърди...
    ми честно казано и аз бих се нацупила и другото ,което е никога ,ама НИКОГА нямаше да кажа на наще...тва е въпрос на гледна точка.аз винаги се поставям на мястото на другия и знам как бих постъпила за да се измъкна и да мога да се видя с някой ,ако искам....друг е въпроса ,ако НЕ искам...може би си въобразяеам ,че аз не бих сгрешила ,ако съм на нейно/негово място....

преполагам ,че и тя мисли така и те съветвам да и се обадиш пак и настойчиво да й обясниш ,че си искала да се видите

Град
    I don`t know where
    find_m3-нямах избор.Имаше 2 варианта или да научат от мен или от директорката...Относно виждането с нея сме по цял ден на даскало,в един клас сме и излизаме често след пу-ще с хоще няколко момичета.Много пъти съм и помагала,когато е било нужно съм я и разбирала на всеки може д се случи....няма какмво да настоявам и да се унижавам повече...обясних и ситуацията,тя не прояви разбиране,следователно аз как бих могла да постъпя в този случай

Смятам,че си постъпила правилно като си казала на маика си за "голямото бягство",какво толкова,все едно те не са бягали от часовете,аиде са...
    А относно приятелката ти..до 1-2 дни ще е забравила случилото се,са няма да и се молиш да те разбере я.. Нека се цупи,ще и мине
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    София
    [quote="ЦвЕтИт0"]find_m3-нямах избор.Имаше 2 варианта или да научат от мен или от директорката...Относно виждането с нея сме по цял ден на даскало,в един клас сме и излизаме често след пу-ще с хоще няколко момичета.Много пъти съм и помагала,когато е било нужно съм я и разбирала на всеки може д се случи....няма какмво да настоявам и да се унижавам повече...обясних и ситуацията,тя не прояви разбиране,следователно аз как бих могла да постъпя в този случай
    [/quote

охх мн се ядосвам така като някой каже ,че ще си накърни достойнството ,ако се извини....ми хибаво тогава не си говорете до края на живота

Град
    I don`t know where
    find_m3-никъде не казвам,че това да се извиниш означава да си накърниш достойството.Казвам,че не ми е приятно да и се моля да разбере обстоятелствата а тя от своя страна да се държи така студено.

182+44_4adel-Така е определено,но все пак е глупаво да се сърди за подобно нещо...

Аз мисля, че щом ти е толкова добра приятелка, не би трябва да ти се сърди за такава дреболия И ти не го приемай толкова насериозно-рано или късно ще спре да ти се сърди!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си