- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Стила - смяна
taka hora,zdraveite re6ih da smenq stila i se naso4ih kum R&B mnogo me kefka ta taka predlagaite mi R&B pesni i da sa BG!blagodarq predvaritelno pesnite moje i da sa stari te sa po-qki.4aoo![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
АхахахPoser, Poser, Poser...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ehh i az minax prez tva tvoito ama az bqz hip-hop luda fenak bqz ama 3 4 meseca i posle po4nax si4ko de sly6am ne 4e sega ne si gi obi4am hip-hop-1rite ama sly6am i dr ne6ta
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
kvo?kuv ti e problema?Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
za6to si misli6 4e ima nqk1v problem ????
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Страшнаааа...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Смяна на стила![]()
FeeL_The_BeaT е прав/а![]()
Вече така ли ставало смяната на стила...хоп! и готово....позьорчета
ama kvo iskate we pomolih vi za pomo6t,a vie samo se zaqjdate,bahti foruma e za tva si4ki kazvat 4e e mn zle.6toto kvato i tema da pusne6 vinagi 6te te narogaqt
Еми добре УЕ, ти от нас к'во искаш?! Стегни си малко задника и се разрови! Има гуугъл! Не знаеш ли?! Ще ти дам и линк! Google! Еее да му се невиди... Същата история като "моля ви се СПЕШНО е, тая песен ми трябва..."... Блах!...
Щом е много зле форума, недей да пишеш тук, просто е.Първоначално написано от iliana_svoge
после що навсякъде било пълно с позьори..![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Да са ти опрели пистолета в главата да пишеш? Мислиш ли че ще е голяма загуба за форума, ако изчезнеш?Първоначално написано от iliana_svoge
mi oki,molq moderatorite da zaklu4at temata!!!Първоначално написано от o.c.
tctctct eeeh vseki e minal prez tozi etap sas slu6aneto na rap ama naitina tila ne se smenq ei taka trqbva ot vatre da ti idva na ba 4e sig si 5-ti 6-ti klas...ako ne po zle za teb
tiq koito smenqt 4esto stilovete sa potresni s izvinenie pozior4eta... muzikalni kurvi
ama aide peace bro \ /
В 6 клас в далечната няма да кажа кояR&B кой бяха тези .... Слушахме Sniper Records !!!! Спенснята а у ..... Ся предпочитам малко по друг стил музика ама всеки с предпочитанията си все пак ....
btw ... топика пак е писан от лапета !![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
аз пък да ви кажа, че R`n`B е музиката, която правят chris brown, ne-yo, mary j. blige и т.н. ...
А също и разни по-веселки рап песнички от типа на Shake that ass на Eminem и That's That на Snoop Dogg ....
А заради тези "rnb records" всички в стил Мишо Шамара & co (да убием коня) в БГ ги наричат така...
но както и да е.
Към авторката -
Малко ми е странно как така - "ами аз реших, че ще си сменям стила" ?!
Душко, стил не се сменя ей така - хоп и си рапърка или пънкарка...става се постепенно - запознаваш се с музиката, с културата, с други като теб и вече чак тогава си сменила стила си...
Може да си се запалила по някви неща, но това не значи, че вече си от тоя стил...
Също така ти казаха - поразрови се в гугъл например и ще откриеш каквото търсиш.
хъхъ..
hahahah stava vapros 4e po4ti vseki gore dolu kogato e 6-ti klas minava prez tazi rap valna...ako moga taka da se izrazq
iskam da kaja ,4e ne sum 6-ti klas,a 8-mi klas i vi blagodarq pone nna nqkoi de za hubavata kritika.poprincip as sum 4ovek ,koito mnogo pozitivno se obru6ta kum kritikata,vse pak tq ni pou4ava,e pone men de.![]()
Защо ли тази тема ми напомня на една друга темахммм
да , точно така същата за която ивие си мислите
иначее textove.com ,ако не се лъжа търси си там нещо
аре