.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 148

Hybrid View

178 sm, 54 kg
    SMILE FOR ME NOW

173см-52 кг

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    178/60 ... имам напредък, бях 56 :P
    [b][i]Je t'aime au-del

Град
    shumen
    175 sm -~-> 48 kg
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

баси слабичките сте... аз съм 1,69-56кг вече се мисля и за дебела

За клъощавите

еми аз сам 1.68(некаде там)и тежа 48кг

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    амм около 177-178 съм .. 55кг max 56 , но все си повтарям,че тряя да сваля малко
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

еМи аЗ сЪм нА 14 гОдИнИ и сЪм 156 см. виСоКа и ТеЖа 41-42 кг. Проблемът ми е, че искам да напълнея,но незнам как. Може смешно и странно да ви звучи,но... Не се лишавам от нищо (т.е. ям всичко,което обичам), но нищо не ми се лепи. Някои от приятелките ми се опитват със всякакви диети да отслабнат и ми завиждат,че съм по-слаба от тях. Но аз не мисля,че трябва да ми завиждат,защото се мисля за "прекалено" слаба. Моля ви кажете ми има ли някаква диета за напълняване.

185 - 64кг. не става само с ядене
    Impossible is Nothing...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Love^^
    160см. ---> 45кг.
    +1

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от СлАдКуУ_ИзКуУшЕнИе
    еМи аЗ сЪм нА 14 гОдИнИ и сЪм 156 см. виСоКа и ТеЖа 41-42 кг. Проблемът ми е, че искам да напълнея,но незнам как. Може смешно и странно да ви звучи,но... Не се лишавам от нищо (т.е. ям всичко,което обичам), но нищо не ми се лепи. Някои от приятелките ми се опитват със всякакви диети да отслабнат и ми завиждат,че съм по-слаба от тях. Но аз не мисля,че трябва да ми завиждат,защото се мисля за "прекалено" слаба. Моля ви кажете ми има ли някаква диета за напълняване.
    ami to ne se nari4a dieta be tva be6e taka i s men ama posle kato se razvie6 napulno i 6e vidi6 kvo stava :P

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от СлАдКуУ_ИзКуУшЕнИе
    ami to ne se nari4a dieta be tva be6e taka i s men ama posle kato se razvie6 napulno i 6e vidi6 kvo stava :P
    всеки хранителен режим се нарича диета, няма значение дали е за отслабване или напълняване
    Impossible is Nothing...

емиemi

emi az sam 1.53 i teja 45 normalno li e [-o< [-o< [-o< [-o<

Град
    над морето
    169см 48кг
    преди бях 56кг отслабнах от нерви
    а защо ли ми се струва че темата е направена за да се изфукате кой колко слаб е

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Чайка
    169см 48кг
    i da e - ko lo6o az pak tyo4no za tva napisah kolko sam visoka i kolko teja :P mn si sa kefq na tegloto ve eb*si 6to pak da ne sa fykam :P :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Да ви се похваля - за около месец надебелях с 3 килограма Вече съм 50 А си мислех, че никога няма да надебелея

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Аз бахти чируса съм станала
    158 - 39кг ..... може и 40 нз

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Да ви се похваля - за около месец надебелях с 3 килограма Вече съм 50 А си мислех, че никога няма да надебелея
    Завиждам ти, как успя?
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    169см 48кг
    ъЪ То от нерви се лепи

Цитирай Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
    169см 48кг
    ъЪ То от нерви се лепи
    zavisi pri vseki e razlichno..ama sum chuvala za adski mn sluchai ot nervi da se otslabva..koeto ne e nai hubaviq variant..az sum si 171..54 ii znam che nito sum debela nito klioshtava ama vse si namiram kusuri :P
    Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain

Град
    Под масата
    Хора ... пийте боза,че ще се счупите! И аз съм слаб ама чак толкоз.... 175 65кг.. ходих с едно момиче високо някаде 165 и тежеше под 40 кг... хубавото беше,че можех да я нося както си искам
    dance

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ами, по последни данни съм висока 168 и тежа 50кг..
    You are broken, I can fix you...

Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Завиждам ти, как успя?

Незнам и аз това се чудих. Май е, защото в последно време ям по около 4-5 вафли Франка от големите на ден. Майка ми носи кутии с тези вафли и аз все ям Ама незнам. Ям си както обикновенно. Един ден само не бях яла почти нищо. Само някакъв джоб и пържени картофи (това за мене е малко). Може и от това да е. И един ден бях яла един голям шоколад Своге, защото правихме контролно по Английски, защото г-жата се беше ядосала и ни го даде като 10 минутка и аз се стресирах и с шоколадът стресът ми спадна .

156 38кг ама съм малка на 13 сигурно за това съм толкоз слаба ама приятелките ми са по тежки по 45 кг ама аз съм си наи фина :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си