- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За кльощавите
178/60 ... имам напредък, бях 56 :P
[b][i]Je t'aime au-del
175 sm -~-> 48 kg![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еми аз сам 1.68(некаде там)и тежа 48кг
амм около 177-178 съм .. 55кг max 56 , но все си повтарям,че тряя да сваля малко![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
еМи аЗ сЪм нА 14 гОдИнИ и сЪм 156 см. виСоКа и ТеЖа 41-42 кг.Проблемът ми е, че искам да напълнея,но незнам как.
Може смешно и странно да ви звучи,но... Не се лишавам от нищо (т.е. ям всичко,което обичам), но нищо не ми се лепи.
Някои от приятелките ми се опитват със всякакви диети да отслабнат и ми завиждат,че съм по-слаба от тях. Но аз не мисля,че трябва да ми завиждат,защото се мисля за "прекалено" слаба.
Моля ви кажете ми има ли някаква диета за напълняване.
![]()
![]()
185 - 64кг. не става само с ядене![]()
Impossible is Nothing...
+1Първоначално написано от Sweet_Love^^
ami to ne se nari4a dieta beПървоначално написано от СлАдКуУ_ИзКуУшЕнИе
tva be6e taka i s men ama posle kato se razvie6 napulno i 6e vidi6 kvo stava :P
всеки хранителен режим се нарича диета, няма значение дали е за отслабване или напълняванеПървоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
![]()
Impossible is Nothing...
emi az sam 1.53 i teja 45 normalno li e [-o< [-o< [-o< [-o<
169см 48кг
преди бях 56кг отслабнах от нерви![]()
![]()
а защо ли ми се струва че темата е направена за да се изфукате кой колко слаб е
i da e - ko lo6oПървоначално написано от Чайка
az pak tyo4no za tva napisah kolko sam visoka i kolko teja :P mn si sa kefq na tegloto ve eb*si
6to pak da ne sa fykam :P
:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да ви се похваля - за около месец надебелях с 3 килограмаВече съм 50
![]()
![]()
А си мислех, че никога няма да надебелея
![]()
Завиждам ти, как успя?Първоначално написано от dan4ety
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ъЪПървоначално написано от Чайка
То от нерви се лепи
![]()
zavisi pri vseki e razlichno..ama sum chuvala za adski mn sluchai ot nervi da se otslabva..koeto ne e nai hubaviq variant..az sum si 171..54 ii znam che nito sum debela nito klioshtava ama vse si namiram kusuri :PПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
Хора ... пийте боза,че ще се счупите! И аз съм слаб ама чак толкоз.... 175 65кг.. ходих с едно момиче високо някаде 165 и тежеше под 40 кг... хубавото беше,че можех да я нося както си искам![]()
dance
Ами, по последни данни съм висока 168 и тежа 50кг..![]()
You are broken, I can fix you...
Първоначално написано от пор
Незнам и аз това се чудих. Май е, защото в последно време ям по около 4-5 вафли Франка от големите на ден. Майка ми носи кутии с тези вафли и аз все ямАма незнам. Ям си както обикновенно. Един ден само не бях яла почти нищо. Само някакъв джоб и пържени картофи (това за мене е малко). Може и от това да е. И един ден бях яла един голям шоколад Своге, защото правихме контролно по Английски, защото г-жата се беше ядосала и ни го даде като 10 минутка и аз се стресирах и с шоколадът стресът ми спадна
.
156 38кгама съм малка на 13 сигурно за това съм толкоз слаба ама приятелките ми са по тежки по 45 кг
ама аз съм си наи фина :P