.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    У нас

Малко съветчета ?

Значи от около месец и нещо се зарибяваме с 1 момиче по скайп изглежда тя ме харесва,но нито един от двама ни не е сигурен дали ще излезе нещо,защото още не сме се видяли ,а искам да излезем но тя все още незнае кога ще е този ден ,та въпроса ми е да настоявам като бито куче(в кръга на шегата е това) да се разберем най накрая какво ще правим заедно

Вие сте и предварително благодаря :P

Абе вие луди ли сте?! Един месец се зарибявате,а дори не се познавате ) ... А ти замислял ли си се... че ако излезете има и вариант ти да не я харесаш,а тя теб да те хареса Но все пак, бих те посъветвала да настояваш да излезете... и просто и задай въпроса "Искаш ли да се видим?!" ... Защото така като гледам, от части те разиграва Не може да е толкова заета, че чак да не може да отдели на едно момче време за едно кафе поне... Така че... настоявай мъжката да излезете !!! Ади успехи дано се съгласи да излезете по-скоро :P
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Град
    У нас
    мерси за бързия отговор,но следващият път като влезе в скайп ще и кажа да побърза :P а тя влиза много рядко и ми е много кофти

Аммм,според мен не трябва да настояваш много!Все пак момичето не се запознало с теб лично и не знае какъв си всъщност! Така че по-добре не прави лошо впечатление,а бъди търпелив и изчакай момента,в който тя е готова да излезете!

Град
    У нас
    търпя вече месец

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ha s1s seganoto mi gadje be6e taka pisaxme si 3 meseca po skype smed tav se vidqxme i stana tq kakvato stana
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    У нас
    ми единственото друго нещо е да ми пожелаете късмет ако искате

Ами,щом ти е омръзнало да я чакаш защо още мислиш за нея! Намери си друга и си гледай кефа!
    Дааа,пожелавам ти успех!!!!!

ами късмет

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    k1smet mn mn mn k1smet 6tot 6te ti e nyjen

ako se haresate zimaite se i se pohvali posle
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    В моя свят от меЧти ..
    Хааха скайпове, чрез тях рядко излиза нещо сериозно .. Face 2 face .. Тфа е истината пич
    In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..

Град
    У нас
    мерси много,ама незнам кога ще влезе в скайп,та после ще се похваля

Абе не съм съгласна с някои хора от тука... За какво да е готова ?! Не знаела къв бил всъщност.. еми да... ама докат не излязат няма да разбере какъв е ... не е толкова страшно да излезеш на среща с човек, който не познаваш, но сте си писали поне 2-3 седмици... Така че пак ти казвам.. когато влезе .. просто и вкарай оферта да се видите ) адии успехи!!!
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си