mn obi4am edno mom4e ama naistina mnogo,i toi me xaresva ama.pffff awe nqma zna4enie nqma kak da pomognete ;(
problema sa roditelite.mn e kofti ;(
Пфффф подяволите тази любов, защо я има, нямаше ли да е по-добре без нея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кажи си проблема бе момиче![]()
Виж, не съм врачка и не мога да разбера какъв точно е проблема...А ако не схващам проблема,не мога и да ти помогна! Не казвай,че няма значение! Разкажи по-подробно! Нищо няма да изгубиш! Ще се опитам да ти дам съвет...Стига да обясниш малко повече!
Правилно!Първоначално написано от lo6o`ko7e
Любовта е най-тъпото нещо, което "умния" човек е измислил![]()
Аз затова не изпитвам чувства към нищо! Просто тази функция в мен е изключена.
Мразя любовта! СПРЕТЕ Я!
XXX XXX XXX
![]()
![]()
Моята мисия - да унищожа любовта.
Как - със силата на разума и чистия ум.
pff znam go tav za roditelite ujassno e ne moje 4ovek da migne bez tqxxx![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ami problema e 4e ako razberat za vrazkata ni 6te me ubiqt
ne gi poznavate.....
Аха! Ами те нали не знаят сега! Има ли причина да мислиш,че са разбрали и могат да разберат от някого?
А ти може би трябва да поговориш и с двамата или поне с този,който си забелязала,че те разбира малко по-добре! Кажи им,че вече не си малко дете и в това,че си влюбена няма нищо лошо! Не знам какво друго да ти кажа...Все пак ти ги познаваш по-добре и можеш да прецени дали с тях може да се разговаря!
Друг проблем има ли?
въпроса е не дали ги познаваме,говори с тях не може да имат вечен контрол над теб а и това си е нормално да имаш приятел ,а ако го опознаят и те ще е още по добре
Едит : gLoRiOuS_aNGeL изпревари ме еднаква мисъл сме имали![]()
trqbva da pogovorq ama e mn slojno![]()
pfff te moite nali ne znaqt
ama ako razberat naprao prez terasata i doly boi boi boi![]()
![]()
ne we nqma da e baj taka ama ....ne6to ne si ima prestavqm reakciite
![]()
Абе еби им майката на рпдителите (с извинение) как ще те спират. Вие се обичате те ще ви спират. Давайте смело. В началото няма да са съгласини ама ще го преживеят. И те са били така в крайна сметка...
dam ama ako razberat..?
![]()
![]()
не вярвам да са чак такива задръстеняци родителите ти,че да не те оставят намира
![]()
![]()
със извинение
awe taka sa bili mn qsno.ama ddz,gadni sa na tema gadjeta mndaje
Първоначално написано от Sashkov
![]()
А,каза,че е сложно!Защо да е сложно?
Кажи дали има някакъв друг проблем! Не се притеснявай! Този сайт е за да си помагаме!
Вижте хора, недейте да твърдите, че любовта е най-ужасното нещо .. Това, че не попадате на подходящия човек не значи нищо .. За всеки влак си има пътнициЛюбовта е най-красивото и нежно нещо, стига да е споделена и истинска .. По темата, докато не споделиш проблема си, едва ли ше можем да ти помогнем
![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
emi ako razberat nzz ko 6te im obqsnik kak stoqt ne6tata kato izopa4i6 si4ko v tvoq polza i taka ...................
Е защо си толкова сигурна,че ще имаш проблеми със ваще... нещо трябва наистина много да те притеснявасподели малко повече по въпроса, за да се опитаме да ти помогнем със някакъв съвет
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Добре де някои родители се държат доста консервативно,но ако го обичаш и той им спечели до извесна степен доверието,може пък и да мине гладко.
УСПЕХ!!!
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437