.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 160

Влюбен съм в нея, а тя няма сили да бъде с друг

Значи проблема които имам е следния : наскоро се срещнах с едно момиче, доста ми допадна, предполагам и аз на нея. излизахме няколко пъти , всичко беше както трябва , имах чувството че този път всичко ще е точно с нея. аз понеже може би съм малко по нерешителен - всмисъл - първо искам да се убедя че всичко е както трябва и тогава дейсвам , я целунах последния път когато я видях. тя не се дръпна, напротив - всичко беше точно, както трябва да бъде в една нова връзка. обаче точно на следващия ден тя разбира че момчето с което е била преди това и което е обичала доста дълга време повече от всичко друго - катастрофа и дотам. тя ми каза че сега не иска , не може и надали някога пак ще иска да бъде с някои друг, защото няма сили да предпроеме каквото и да е с някои друг. а аз имам чувството че съм се влюбил в нея, не мога за нищо друго да мисла освен за нея. каквото и да правя - все тя ми е в мислите. не съм я виждал доста време- откакто я целунах ако трябва да съм искрен. не знам кога пак ще я видя. обаждам и се всеки ден, чувам я, в момента единственото нещо което ми дава сили е това че ще я чуя. обаче - тя ми казва че този е бил единствения за нея, че няма никога да може да намери друг и т.н. а аз съм явно влюбен в нея. съвети някакви ? и доста по голям съм до тийнейджър, но .........

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ходи да я успокояваш... заведи я на купон на дискотека нещо да се разсее . . . занимавай я с нещо странично . . . после си пийнете малко да се отпусне и я налази .. така може да се задаржи при теб и да станат работите . . . примерно нз колко годишна е тя ... ако е минала 20ката ще е тежко и по трудно от нормалното, но ако е на 15-16-17-18 ще се оправите . . .! ?
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Съжалявам,но не мога да ти помогна! При една такава загуба всичко е много индивидуално,но винаги се преживява тежко...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    postavi se na mqstoto i predstavi si na neq kakvo i e i togava 6te razbere6 4e ima pravo
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Трявна
    Ами едва ли ще мога да помогна много, но да опитам Ще й мине, може да отнеме време, но тя ще разбере, че живота продължава. И аз колко пъти съм казвала, че няма да погледна друг, но след месец отново излизам с друг. Една връзка с много любов не се забравя лесно. Просто изчакай, ако тя чуства нещо, сама ще дойде.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Един съвет от мен: "Не се отчайваи!!!" Като за начало се опитай да си до нея и да я подкрепяш в този труден за нея момент, (знам че на думи е по-лесно, отколкото на действия), но не се предавай, знай че тя ще оцени загрижеността ти, ако е способна на това (честно казано не всяка е способна да предаде любовта си пред несигурното бъдеще). Но щом казваш че си влюбен в нея, ще се опитваш по-всякакъв начин да я задържиш до себе си, ще бъдеш способен да направиш дори и невъзможното за своята любов, стига това да е точно Тя!!!!!
    Успех в любовта!
    L'amour est plus fort que la peine!
    ...
    Всички сме смъртни до първата целувка и втората чаша вино!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ходи да я успокояваш... заведи я на купон на дискотека нещо да се разсее . . . занимавай я с нещо странично . . . после си пийнете малко да се отпусне и я налази .. така може да се задаржи при теб и да станат работите . . . примерно нз колко годишна е тя ... ако е минала 20ката ще е тежко и по трудно от нормалното, но ако е на 15-16-17-18 ще се оправите . . .! ?
    ми не е минала 20-ката, но това е че нямям и грам идея кога ще я видя отново. и дали въобще ще я видя щото в момента явно грам йелание затоа няма

Ти отиди да я видиш бе.. Ходи при нея , помагай и .. успокоявай я, покажи и че има човек до себе си ... бъди и приятел бъди и отеха. .. и след време резултатите ще си проличат
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Цитирай Първоначално написано от talisman4e_
    Ти отиди да я видиш бе.. Ходи при нея , помагай и .. успокоявай я, покажи и че има човек до себе си ... бъди и приятел бъди и отеха. .. и след време резултатите ще си проличат
    мислиш ли че ако знаех къде да отида щях да ви пиша тук

Град
    У нас
    у тях иди

Цитирай Първоначално написано от Sashkov
    у тях иди
    ми ако ми кажеш къде е това у тях - ще си прекрасен просто

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от ppp123
    Цитирай Първоначално написано от Sashkov
    у тях иди
    ми ако ми кажеш къде е това у тях - ще си прекрасен просто
    ppp123 ти си печен дай и малко време.. недей да нахалстваш.. сега тя иска явно да е сама.. разбирам, че я обичаш и, че те боли обаче.. няма кво друго да направиш освен да чакаш хъх.. няма гаранция, че ще е твоя.. няма и гаранция, че няма да сте заедно.. просто ситуацията ти е такава, че няма какво да направиш.. тя сама трябва да се осъзнае..

Животът е адът описан в Библията!

Бъди търпелив,подкрепяй я помагай бъди до нея,но не и се натрапвай ...в смисъл не и досаждай нон-стоп след време ще се оправи и нещата ще потръгнат.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Бъди търпелив,подкрепяй я помагай бъди до нея,но не и се натрапвай ...в смисъл не и досаждай нон-стоп след време ще се оправи и нещата ще потръгнат.
    аз честно казано не очаквах по различни отговори от тези дето получих досега. което ще рече че благодаря на тоя дето е отделил минутка да напише нещо.
    най добре може би е да чакам и аз не знам докога, и да се надявам че това което изпитвам няма да е напразно губене на време. а дали ще стане така както искам аз - никои не може да каже. какво нещо е живота а , един напълно непознат човек може да се намеси и в твоя живот, и то по такъв начин. жалко наистина и за него,жалко и за мен, жалко и за момичето, жалко и за всеки които малко или много е намесен в това.
    аз лично съм си решил - поне веднъж на ден не мога да не я чувам, иначе денят ми все едно няма смисъл. влюбен съм, да

dano da osaznae kolko mn zna4i za teb

Цитирай Първоначално написано от goddes
    dano da osaznae kolko mn zna4i za teb
    знам ли, дано разбере . всмисъл че сега момента е такъв, иначе отдавна да съм и казал каквото искам, но сега мисла че не е подходящото време за това. а лошото е че не знам кога ще стане и дали въобще ще стане

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Дай и време,кажи и че искаш да си близо до нея и да и помагаш,да я подкрепяш,не вярвам да ти откаже.И така постепенно нещата ще потръгнат

Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Дай и време,кажи и че искаш да си близо до нея и да и помагаш,да я подкрепяш,не вярвам да ти откаже.И така постепенно нещата ще потръгнат
    силно се надявам да е така както казваш

обаче никак не е по добре момичето от преди няколко дена, даже е по зле може би , и посто не знам какво да правя, честно казано. влуюбен съм в нея, тя твърди че никога нямя да обича дръг както това момче , и съм доста притеснен за нея защото мисла че самичка не иска да си помогне, а ако човек сам не си помогне , никой дръг няма да го направи вместо него, колкото и да иска това.

Бъди до нея, бъди преди всичко истински приятел..Кажи и че има подкрепата ти 24 часа в денонощието и дори да ти звънне късно през нощта може да разчита, че ще идеш при нея д ая успокоиш..

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Бъди до нея, бъди преди всичко истински приятел..Кажи и че има подкрепата ти 24 часа в денонощието и дори да ти звънне късно през нощта може да разчита, че ще идеш при нея д ая успокоиш..
    mi w interes na istinata tova sum i go kazal dosta puti i go znae mnogo dobre. polaskana e , i tolkova. vsmisul - az ne o4akvam ni6to to4no sega, no puk mi e mega tupo, daje tya mi razpravia - ti ne znae6 kolko kofti se 4uvsyvam sega kato sum izgubila 4oveka kogoto mi e daval sili i me e pravil 6tastliv, a tya samata ne znae 4e az v toya moment se 4uvstvam po su6tia na4in.

Цитирай Първоначално написано от ppp123
    Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    mi w interes na istinata tova sum i go kazal dosta puti i go znae mnogo dobre. polaskana e , i tolkova. vsmisul - az ne o4akvam ni6to to4no sega, no puk mi e mega tupo, daje tya mi razpravia - ti ne znae6 kolko kofti se 4uvsyvam sega kato sum izgubila 4oveka kogoto mi e daval sili i me e pravil 6tastliv, a tya samata ne znae 4e az v toya moment se 4uvstvam po su6tia na4in.
    a tova e usper kofti 4uvstvo, dano ne se slu4va na nikogo

Qvno e ,4e darji6 na m0mi4et0! Iz4akai da p00tmine b0lkata, qvno i teji situaciqta,k0et0 e napaln0 n0rmaln0! T0va, 4e kazva, 4e edva li 6te 0bi4a nqk0i drug sa sam0 dumi, k0it0 m0je da kaje ot4aqno m0mi4e..iz4akai q i q p0dkrepqi,da banaln0 e, n0 i p0kaji, 4e m0je da si 40eka d0 neq, na k0it0 da raz4ita,obi4a i darji! Ne i g0v0ri prazni prikazki,a g0 p0kazvai na deistvia..obajdai i se , interisuvai se 0t neq, n0 vnimavai mn0g0 da ne i d0sajda6 s p0vedeniet0 si! Badi i za m0menta priqtel,k0lk0t0 i trudn0 da e za teb t0va...ne q gubi kat0 40vek! Uspeh!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мм нормално да й е кофти..представи си и ти да изгубиш близък човек ще ти е мъчно ,но й кажи ,че ще се опиташ да й помогнеш да продължи напред и да позабрави /макар и трудно/ болката Незная просто се дръж добре с нея и тя /като е тъжна особено/ ще дойде ако ще първо само за утеха пък след това да се влюби ,но ще ти е много по-лесно сега като е наранена да я спечелиш Лично мнение де...

Мега фен Аватара на koalka
    Това е труден за нея момент, както сам разбираш.Не може сега да започне нова връзка, все пак загубата е голяма и в момента не иска друг.Разбери я и й помагай с каквото можеш, дай й подкрепата си.Трябва да мине известно време, докато се почувства по-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си