- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в нея, а тя няма сили да бъде с друг
znaete li, za men v toya moment e nai slojno da razbera koga i dosajdam i koga ne. vsmisul - 4e se e slu4valo naposleduk daje po 4esto - da i zvunna puk tya da ne mi digne, koeto si e yasno 4e i dosajdam, oba4e puk ako ne i zvunna - imam nyakakvo 4uvstvo 4e ne i obru6tam dostatu4no vnimanie. i to4no tam e tunkata granica- malko mi e trudno da ya ulovia v momneta 4estno kazano. moje bi 6toto akula mi e izcyalo v neya i zatova, ako byah otstrani zritel - sum siguren 4e nyama6e da imam problemi i da kaja - da , ve4e dosajdam ili, ne - ne dosajdam, ama sega .........
tupoto e 4e tya gram ne me tursi , ama gram, yavno nyama nujda ot men v tozi moment. az dnes su6to ne sum ya tursil po nyakakuv na4in i dosta se 4uda dali da go naprava . ne znam 4estno kazano. moje bi e po dobre da ne ya bezpokoya dnes , za6toto yavno ne i e do men. znam li i az. ebasi situaciata 4estno
Не прибързвай и не насилвай нещата.Сигурно и е много гадно,не би могло да се опише.Пък и дори момчето да не и е било единствената любов,тя е била с него,и го е обичала.Много и е трудно.Трябва да я разбереш,а не да постъпваш егоистично.Бъди нейн приятел,подкрепяй я и не насилвай нещата.Когато е готова,ще ти го покаже.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
mersi za otgovorite na vsi4ki, no zasega po dobre ne se 4uvstvam 4estno kazano, a mai4e i tya po su6tia na4in kato men
kak mislite dali nyakoga 6te i mine za tova momi4e i nasitina bi zaobiknala drug ? za6toto tya tvurdi 4e tova nikoga nyama da stane i 4e za neya toi e edinstven. ami ako naistina e taka ? gadno ( tupo i kofit ) mi e kato si go pomislia dori
Ем на този етап няма какво да направиш .. Сори ама е така .. Сигурно се чувства ужасно и неможеш да я виниш че неиска да е с теб .. Но със сигурност след време като се оправи можеш да опиташ пак .. ако ти се чака![]()
just a kid۵
a tozi biv6iq ne razbrah kato e katostrofiral po4ina li e?ako e taka ujas i q ostavi mnogo e tejko
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
наистина е много жалко това което се е случило на момичето и наистина е трудно да се отървеш от някво такова изживяване,но за разлика от другите аз не искам да те успокоявам а ще ти кажа нещата каквито аз ги виждам защото аз имах подобна ситуация в живота си. Значи парвата ми най голяма любов за мен тогава се подигра много жестоко с мен не бях на себе си просто и единствения изход ,който намерих беше да трагна с друго момче ,което ме обичаше повече от всичко на света дори беше готов постояно да ме слуша как си изплаквам мъките по бившия и той наистина ми помогна да превазмогна всичко,само че проблема беше че аз не го обичах и не бях щаслива с него ,при което след всичко което беше направил за мен му разбих сърцето ,и сега сме добри приятелиТа мисълта ми е че да влюбен си в това момиче и съм сигурна че си готов да си до нея и да я подкрепяш,но готов ли си след това да я изгубиш? защото според мен тя или никога няма да се отърве от това чувствсо или шанса да е после с теб от благодарност или задължение е много голям. помисли дали наистина го искаш. Не казвам че нещата винаги се развиват по един и същи начин,но е много вероятно
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
toest spored vas e nai dobre da ya ostavia, taka li ?
a kak da se durja za da ne me priema tya prosto kato priatel ?
Там ти е целия проблем. В момента тя има нужда от приятел,а ти искаш нещо повече. Точно затова и тя се отдръпва от теб. Добре,защо не и се обадиш и да и кажеш,че си притеснен много за нея.Че много съжаляваш,че и досаждаш,но си разтревожен и искаш да я видиш. Предложи и да я изслушаш.Общо взето,нещата които каза на нас,само без обясненията,колко много я ловкаш.Обещай и,че няма да предприемаш нищо.Първоначално написано от ppp123
Бъди нейн приятел!
Аз бих го оценила,незнам за нея...
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
mi az tova deto si go kazal otdavna sym go napravil ve4e. a i vseki den se 4uvame po edna ili druga forma, i tya mnogo dobre znae 4e moje da raz4ita na men i znae vsi4kite ne6ta bez oba4e nai vajnoto - tova 4e izpitvam ne6to kum neya ne samo priatelksko. to spored men i tova i e yasno de, 6toto ako ste sledili na4aloto na istoriata 6te razberete, no znam li, ne mi se 6te da me priema samo kato priatel a i kato ne6to povee4e. estesveno ne sehga za6toto vse o6te e dosta rano , tya e super o6te kak da kaja - strada momi4eto i to dosta. az ya vijdam i ya use6tam. strada mnogo , opitva se da izlezne ot tova polojenie, i az li4no se opitvam da sym 4oveka koito nai mnogo i pomaga za tova. no dali uspiavam - ne znam. nadiavam se pone 4e e taka.Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
Тя леко преовеличава....няма цял живот сама да живее нали се сещашКажи и какво чувстваш...поговорете си и така
![]()
nadali ima po tup den ot dnes. 4uvstvam se mega zle, 4estno. ujasno napravo , tupo mi e.![]()
Приятел прочети си личните съобщения най-накрая. Мисля, че познавам момичето по всичко което си описал личи че е тя. Писах ти още преди 4-5 дни. Съвет незнам..дори и аз самия незнам как да се държа нещата изобщо не са розови за съжалениеПървоначално написано от ppp123
![]()
And nothing else matters..
aide sega ti 4eti li4niteПървоначално написано от jus7_a_boy
Chesno kazano pri takava zaguba kakvoto i da napravish kakvoto i da kajesh shte bude izlishno...dai i malko vreme da se otarsi ot cqlata tazi istoriq...da preodolee mbkata i moje bi liubovta si kam tova momche.Vse pak budi do neq podkrepei q opitvai se i davash sili da prodalji napred.Na teb sashto nqma da ti e nikak lesno,no ako naitina q obichash kakto tvyrdish shte si gotov na vsichko za neq.Iskrenno ti jelaq yspeh.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
mersi za podkrepata i za suveta,koito dade. 6te se vuzzdurja ot pove4e komentari, , dnes samo 6te kaje 4e e malko po kofti ot drug den , no kakto i da e, tova sa si moi problemi, ne va6i.Първоначално написано от love_me93
BORI SE ZA NEQ KOLKOTO VREME E NUZNO![]()
Можеш просто да си съпричастен към нейната тъга,като се държиш приятелски.Чувайте се,говорете си...но в никакъв случай не я притискай.Този случай за нея е бил болезнен и не бива да се намесваш...Ако имаш търпение...изчакай да попремине болката и,и след това вече можеш да започнеш с нещо повече от приятелство.Трябва й време.![]()
разбери я,дай й време,бъди до нея,развеселявай я,отвличай й вниманието,но не и се натрапвай временно..итя сама ще дойде при теб когато усети подкрепата ти...![]()
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам