.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 160
    znaete li, za men v toya moment e nai slojno da razbera koga i dosajdam i koga ne. vsmisul - 4e se e slu4valo naposleduk daje po 4esto - da i zvunna puk tya da ne mi digne, koeto si e yasno 4e i dosajdam, oba4e puk ako ne i zvunna - imam nyakakvo 4uvstvo 4e ne i obru6tam dostatu4no vnimanie. i to4no tam e tunkata granica- malko mi e trudno da ya ulovia v momneta 4estno kazano. moje bi 6toto akula mi e izcyalo v neya i zatova, ako byah otstrani zritel - sum siguren 4e nyama6e da imam problemi i da kaja - da , ve4e dosajdam ili, ne - ne dosajdam, ama sega .........

tupoto e 4e tya gram ne me tursi , ama gram, yavno nyama nujda ot men v tozi moment. az dnes su6to ne sum ya tursil po nyakakuv na4in i dosta se 4uda dali da go naprava . ne znam 4estno kazano. moje bi e po dobre da ne ya bezpokoya dnes , za6toto yavno ne i e do men. znam li i az. ebasi situaciata 4estno

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не прибързвай и не насилвай нещата.Сигурно и е много гадно,не би могло да се опише.Пък и дори момчето да не и е било единствената любов,тя е била с него,и го е обичала.Много и е трудно.Трябва да я разбереш,а не да постъпваш егоистично.Бъди нейн приятел,подкрепяй я и не насилвай нещата.Когато е готова,ще ти го покаже.Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

mersi za otgovorite na vsi4ki, no zasega po dobre ne se 4uvstvam 4estno kazano, a mai4e i tya po su6tia na4in kato men

kak mislite dali nyakoga 6te i mine za tova momi4e i nasitina bi zaobiknala drug ? za6toto tya tvurdi 4e tova nikoga nyama da stane i 4e za neya toi e edinstven. ami ako naistina e taka ? gadno ( tupo i kofit ) mi e kato si go pomislia dori

Ем на този етап няма какво да направиш .. Сори ама е така .. Сигурно се чувства ужасно и неможеш да я виниш че неиска да е с теб .. Но със сигурност след време като се оправи можеш да опиташ пак .. ако ти се чака
    just a kid۵

Супер фен
    Град
    sofiq
    a tozi biv6iq ne razbrah kato e katostrofiral po4ina li e?ako e taka ujas i q ostavi mnogo e tejko

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Бъди търпелив,подкрепяй я помагай бъди до нея,но не и се натрапвай ...в смисъл не и досаждай нон-стоп след време ще се оправи и нещата ще потръгнат.
    Siln0 podkrepqm GregoryHouse

Deistfai i uspEh

l0v3`slyNcEty

Голям фен
    Град
    Констанц
    наистина е много жалко това което се е случило на момичето и наистина е трудно да се отървеш от някво такова изживяване,но за разлика от другите аз не искам да те успокоявам а ще ти кажа нещата каквито аз ги виждам защото аз имах подобна ситуация в живота си. Значи парвата ми най голяма любов за мен тогава се подигра много жестоко с мен не бях на себе си просто и единствения изход ,който намерих беше да трагна с друго момче ,което ме обичаше повече от всичко на света дори беше готов постояно да ме слуша как си изплаквам мъките по бившия и той наистина ми помогна да превазмогна всичко,само че проблема беше че аз не го обичах и не бях щаслива с него ,при което след всичко което беше направил за мен му разбих сърцето ,и сега сме добри приятели Та мисълта ми е че да влюбен си в това момиче и съм сигурна че си готов да си до нея и да я подкрепяш,но готов ли си след това да я изгубиш? защото според мен тя или никога няма да се отърве от това чувствсо или шанса да е после с теб от благодарност или задължение е много голям. помисли дали наистина го искаш. Не казвам че нещата винаги се развиват по един и същи начин,но е много вероятно
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

toest spored vas e nai dobre da ya ostavia, taka li ?

Цитирай Първоначално написано от ppp123
    toest spored vas e nai dobre da ya ostavia, taka li ?
    ми да ...
    just a kid۵

a kak da se durja za da ne me priema tya prosto kato priatel ?

Там ти е целия проблем. В момента тя има нужда от приятел,а ти искаш нещо повече. Точно затова и тя се отдръпва от теб. Добре,защо не и се обадиш и да и кажеш,че си притеснен много за нея.Че много съжаляваш,че и досаждаш,но си разтревожен и искаш да я видиш. Предложи и да я изслушаш.Общо взето,нещата които каза на нас,само без обясненията,колко много я ловкаш.Обещай и,че няма да предприемаш нищо.
    Бъди нейн приятел!
    Аз бих го оценила,незнам за нея...
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
    Там ти е целия проблем. В момента тя има нужда от приятел,а ти искаш нещо повече. Точно затова и тя се отдръпва от теб. Добре,защо не и се обадиш и да и кажеш,че си притеснен много за нея.Че много съжаляваш,че и досаждаш,но си разтревожен и искаш да я видиш. Предложи и да я изслушаш.Общо взето,нещата които каза на нас,само без обясненията,колко много я ловкаш.Обещай и,че няма да предприемаш нищо.
    Бъди нейн приятел!
    Аз бих го оценила,незнам за нея...
    mi az tova deto si go kazal otdavna sym go napravil ve4e. a i vseki den se 4uvame po edna ili druga forma, i tya mnogo dobre znae 4e moje da raz4ita na men i znae vsi4kite ne6ta bez oba4e nai vajnoto - tova 4e izpitvam ne6to kum neya ne samo priatelksko. to spored men i tova i e yasno de, 6toto ako ste sledili na4aloto na istoriata 6te razberete, no znam li, ne mi se 6te da me priema samo kato priatel a i kato ne6to povee4e. estesveno ne sehga za6toto vse o6te e dosta rano , tya e super o6te kak da kaja - strada momi4eto i to dosta. az ya vijdam i ya use6tam. strada mnogo , opitva se da izlezne ot tova polojenie, i az li4no se opitvam da sym 4oveka koito nai mnogo i pomaga za tova. no dali uspiavam - ne znam. nadiavam se pone 4e e taka.

Тя леко преовеличава....няма цял живот сама да живее нали се сещаш Кажи и какво чувстваш...поговорете си и така

nadali ima po tup den ot dnes. 4uvstvam se mega zle, 4estno. ujasno napravo , tupo mi e.

Град
    Somewhere in deep space
    nadali ima po tup den ot dnes. 4uvstvam se mega zle, 4estno. ujasno napravo , tupo mi e.
    Приятел прочети си личните съобщения най-накрая. Мисля, че познавам момичето по всичко което си описал личи че е тя. Писах ти още преди 4-5 дни. Съвет незнам..дори и аз самия незнам как да се държа нещата изобщо не са розови за съжаление
    And nothing else matters..

Цитирай Първоначално написано от jus7_a_boy
    Приятел прочети си личните съобщения най-накрая. Мисля, че познавам момичето по всичко което си описал личи че е тя. Писах ти още преди 4-5 дни. Съвет незнам..дори и аз самия незнам как да се държа нещата изобщо не са розови за съжаление
    aide sega ti 4eti li4nite

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Влюбен съм в нея, а тя няма сили да бъде с друг

Значи проблема които имам е следния : наскоро се срещнах с едно момиче, доста ми допадна, предполагам и аз на нея. излизахме няколко пъти , всичко беше както трябва , имах чувството че този път всичко ще е точно с нея. аз понеже може би съм малко по нерешителен - всмисъл - първо искам да се убедя че всичко е както трябва и тогава дейсвам , я целунах последния път когато я видях. тя не се дръпна, напротив - всичко беше точно, както трябва да бъде в една нова връзка. обаче точно на следващия ден тя разбира че момчето с което е била преди това и което е обичала доста дълга време повече от всичко друго - катастрофа и дотам. тя ми каза че сега не иска , не може и надали някога пак ще иска да бъде с някои друг, защото няма сили да предпроеме каквото и да е с някои друг. а аз имам чувството че съм се влюбил в нея, не мога за нищо друго да мисла освен за нея. каквото и да правя - все тя ми е в мислите. не съм я виждал доста време- откакто я целунах ако трябва да съм искрен. не знам кога пак ще я видя. обаждам и се всеки ден, чувам я, в момента единственото нещо което ми дава сили е това че ще я чуя. обаче - тя ми казва че този е бил единствения за нея, че няма никога да може да намери друг и т.н. а аз съм явно влюбен в нея. съвети някакви ? и доста по голям съм до тийнейджър, но .........

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    На нея и трябва време... Това е... Ако я обичаш много, както твърдиш, трябва да бъдеш готов да й дадеш толкова време, от колкото тя се нуждае, за да превъзмогне това момче... Успех! \/
    The reasons of love... <3

Chesno kazano pri takava zaguba kakvoto i da napravish kakvoto i da kajesh shte bude izlishno...dai i malko vreme da se otarsi ot cqlata tazi istoriq...da preodolee mbkata i moje bi liubovta si kam tova momche.Vse pak budi do neq podkrepei q opitvai se i davash sili da prodalji napred.Na teb sashto nqma da ti e nikak lesno,no ako naitina q obichash kakto tvyrdish shte si gotov na vsichko za neq.Iskrenno ti jelaq yspeh.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

определено ще трябва да чакаш. Дотогава се превъплъти в ролята на "перфектния приятел" и й помагай . Бъди до нея - тя със сигурност има нужда Успех

Цитирай Първоначално написано от love_me93
    определено ще трябва да чакаш. Дотогава се превъплъти в ролята на "перфектния приятел" и й помагай . Бъди до нея - тя със сигурност има нужда Успех
    mersi za podkrepata i za suveta,koito dade. 6te se vuzzdurja ot pove4e komentari, , dnes samo 6te kaje 4e e malko po kofti ot drug den , no kakto i da e, tova sa si moi problemi, ne va6i.

BORI SE ZA NEQ KOLKOTO VREME E NUZNO

Можеш просто да си съпричастен към нейната тъга,като се държиш приятелски.Чувайте се,говорете си...но в никакъв случай не я притискай.Този случай за нея е бил болезнен и не бива да се намесваш...Ако имаш търпение...изчакай да попремине болката и,и след това вече можеш да започнеш с нещо повече от приятелство.Трябва й време.

разбери я,дай й време,бъди до нея,развеселявай я,отвличай й вниманието,но не и се натрапвай временно..итя сама ще дойде при теб когато усети подкрепата ти...
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си